کد خبر: ۳۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۱- 02 February 2014
عضو فقهای شورای نگهبان:

صفای باطن امام(ره) عامل جذب مردم بوده و هست

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه صفای باطن امام(ره) عامل جذب مردم بوده و هست، گفت: همین صفای باطن امام باعث شد تا پس از ارتحال ایشان هنوز مردم، دلداده این مرد بزرگ باشند که همه اینها نشان از تقویت نفس امام در مسیر زندگی بود.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، آیت‌الله محمدمهدی شب زنده‌دار جهرمی در مراسم بزرگداشت سالگرد معلم اخلاق "جلال آتشی" که در شهر جهرم برگزار شد، گفت: همه آنهایی که در دوران انقلاب حضور داشتند می دانند امام خمینی(ره) با تسلط بر نفس خویش، قلب مصفا و روحیه خداترسی که داشت دستور داد مردم به خیابان ها بریزند تا مردم را از دست یک رژیم 2500 ساله رها کند و با همراهی مراجع و بزرگان، این انقلاب در راستای اهداف دین اسلام به ثمر نشست.
شب زنده دار جهرمی با اشاره به دلدادگی و پیوند مردم و ولایت فقیه، بیان کرد: باید به فرموده امام(ره) پشتیبان ولایت فقیه باشیم تا این خیمه برافراشته تا ظهور حضرت مهدی(عج) استمرار یابد، البته در این مسیر در صحنه بودن شما و تحمل فشارهای دشمنان و ندانم‌کاری برخی‌ها باعث عزت و عزیزتر شدن اسلام می شود.
این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به ایمان و خلوص نیت مرحوم آتشی، اظهار کرد: این مرد وارسته واقعا معتقد به توحید، معاد و راه اسلام بود. همچنین این ایمان او سرمایه اولیه و بزرگی است که هیچ نعمتی با این نعمت برابری نمی کند.
عضو فقهای شورای نگهبان بیان کرد: آقای آتشی ایمانی محکم و ثابت همراه با نفس مصفایی داشت که متاسفانه همینطور که مشاهده می شود برخی ها نفس خود را رها کرده و سر شیعه را می برند و اگر اینها رها شوند تمایلات آنها حد ندارد.
شب زنده‌دار جهرمی با اشاره به روحیه خداترسی مرحوم آتشی، بیان کرد: این معلم اخلاق با روحانیت خدا ترس پیوند و ارتباط داشت و اگر چیزی داشت در راه خدا می بخشید که این مسئله را دوستان ایشان و پدر بنده( آیت الله حسین شب زنده دار) شهادت می دهند.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به نفوذ بصیرت مرحوم آتشی اظهار کرد: فهم مطلب، متوقف بر سطح های ظاهری امور نمی شود و دل امور را شکاف می دهد و پشت پرده ها را می فهمد و درک می کند. همچنین در این مسیر سرمایه ای عظیم در دل همه ی ما است که جامعه ما را بیمه می کند و آن چیزی نیست جز اتصال ما با ائمه چه با زیارت قبور چه با ارتباط با حضرت بقیة الله که باید تلاش کنیم مقدرات این امور محقق شود.
گفتنی است که مرحوم استاد جلال آتشی فرماندار پیشین جهرم و از زندانیان سیاسی قبل از انقلاب بود که سالها در امر تعلیم و تربیت علوم اسلامی جوانان در سطح کشور، استان فارس و جهرم نقش بسیاری داشت. جلال آتشی سال گذشته در شهر مقدس قم درگذشت.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری گرامیداشت چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان در آمل

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

مجالس قائد شهید اعلام حمایت همه‌جانبه از رهبر انقلاب است

انتقام و خونخواهی امام شهید به آمدوشد دولت‌ها و اشخاص مرتبط نیست

روایت دکتر طحان‌نظیف از نخستین دیدار دانشجویی با رهبرِ شهید تا نقش راهبردی ایشان در تحول شورای نگهبان/ امام شهیدمان به جوانان اعتماد واقعی داشتند

سخنگوی شورای نگهبان: خلأ قانونی برگزاری جلسات مجازی مجلس برطرف شد

روایت خاطرات دکتر طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان از رهبر شهید در برنامه میداندار

چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد؛ تأکید بر صیانت از اسلامیت و جمهوریت نظام

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان تبلور دغدغه دینی مردم برای اسلامی بودن قوانین است/ رهبرِ شهید هم بر رعایت حقوق مردم و هم بر رعایت حقوق داوطلبان تاکید داشتند/ انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری از چه مرحله‌ای ادامه خواهد یافت؟

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد؛ تأکید بر صیانت از اسلامیت و جمهوریت نظام

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان تبلور دغدغه دینی مردم برای اسلامی بودن قوانین است/ رهبرِ شهید هم بر رعایت حقوق مردم و هم بر رعایت حقوق داوطلبان تاکید داشتند/ انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری از چه مرحله‌ای ادامه خواهد یافت؟

روایت دکتر طحان‌نظیف از نخستین دیدار دانشجویی با رهبرِ شهید تا نقش راهبردی ایشان در تحول شورای نگهبان/ امام شهیدمان به جوانان اعتماد واقعی داشتند

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

آیت‌الله مدرسی یزدی: رهبر انقلاب در جلسات فقهی با سعه‌صدر نقد‌ها را می‌پذیرفتند/ آرامش ایشان در بحران‌ها مثال‌زدنی بود

تجلی اراده ملی در رستاخیزی به نام تشییع رهبرِ شهید

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

پیام تقدیر آیت‌الله مدرسی‌یزدی از مردم عزیز برای حضور در تشییع ده‌ها میلیونی رهبرِ شهید

دکتر کدخدایی: رهبرِ شهید همواره بر رعایت قانون و حقوق مردم تأکید داشتند/ ایشان اندیشمندی بزرگ و فراتر از یک مسئول سیاسی بودند

دکتر مولابیگی: حاکمیت قانون محور اصلی مدیریت رهبر شهید بود/ ایشان در بحران‌ها نگاه پدرانه به مردم داشتند