کد خبر: ۳۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۶- 09 January 2014
عضو حقوقدان شورای نگهبان:

شورای نگهبان به قانون پایبند است

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: عبور از قانون را شورای نگهبان نمی‌پسندد و تجاوز از قانون را برای هیچ کسی صحیح نمی‌داند.






به گزارش روابط عمومی دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان قزوین، حجت الاسلام محمد سلیمی در همایش ناظرین قزوین که پنجم دی‌ماه در سالن تربیت معلم این شهرستان برگزار شد، ضمن تشکر از ناظرین اظهار داشت: زحمات ناظرین شورای نگهبان در پاسداری و صیانت از آرای مردم موجب شد که دشمن کینه‌توز نظام اسلامی که تبلیغ کرده بود نتیجه انتخابات از قبل تعیین شده است و به این انتخابات ربطی ندارد و اینها ظاهرسازی است، با صیانت از آرای مردم همه یکجا نقش بر آب گردید.

وی با اشاره به شعار مردم سالاری دینی که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید دارند، افزود: مردم سالاری دینی یعنی وقتی دشمن ماهها و بلکه سالها نقشه کشیده که انقلاب را از پشتیبان اصلی آن یعنی مردم جدا کند، حرکتی در کشور صورت بگیرد که سیلی محکمی در دهان یاوه‌گویان می‌زند و بر خلاف همه نقدها و پیش‌بینی‌ها و همه آنچه را که در طول این مدت بیان کرده‌اند، آرای مردم را به عنوان برگزیده مردم انتخاب می‌کند و مردمی که دشمن را دلسرد کرده بودند دوباره پشتیبان انقلاب می‌شوند.

سلیمی تصریح کرد: ما مفتخریم که سی و چند سال پس از گذشت پیروزی انقلاب، بر آرمانهای امام استقامت می‌کنیم. ما مفتخریم که در طول این سی و چند سال با تمام امکاناتش و با تمام قدرت‌های استکباری، مردم مثل روزهای اول همچنان پشت سر نظامشان ایستاده‌اند و در مقابل دشمنان اسلام قد علم کرده‌اند. امروز اگر می‌بینیم استکبار با تمام عواملش جمع می‌شود و جمهوری اسلامی و نمایندگانش به تنهایی در مقابل قدرت‌های بزرگ می‌ایستد و حرف خودش را به کرسی می‌نشاند، این به برکت پشتیبانی ملت مسلمان ایران است. این در سایه مردم‌سالاری است که نمونه متبلور آن انتخابات است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره شورای نگهبان گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند شورای نگهبان باید در خصوص پایبندی به قانون ایستادگی کند. برای شورای نگهبان همان گونه که رهبری فرمودند پایبندی به قانون یک اصل است. عبور از قانون را شورای نگهبان نمی‌پسندد و تجاوز از قانون را برای هیچ کسی صحیح نمی‌داند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان با تأکید بر صیانت شورای نگهبان از شرع و قانون اساسی گفت: گاهی اوقات مصوبه‌ای در شورای نگهبان مورد بررسی قرار می‌گیرد و شورای نگهبان آن را خلاف شرع یا قانون اساسی می‌داند در صورتی که مجلس شورای اسلامی بر اساس مصلحت بر آن مصوبه اصرار دارد اما شورای نگهبان به موازین خودش پایبند است و از آن کوتاه نمی‌آید. برای مملکت ما هیچ کاری پر خیر و برکت‌تر از قانون‌مداری نیست و اگر بنا بر مصلحت باشد موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام که ترکیب آن مشخص است، بررسی می‌شود.

وی به انتخابات ریاست جمهوری گذشته اشاره و بیان کرد: از ماه‌ها قبل از برگزاری انتخابات، در شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای گفتند که رییس جمهور پیشاپیش تعیین شده است و از مردم خواستند که در انتخابات شرکت نکنند ولی مردم در انتخابات، حضوری پر شکوه داشتند به طوری که در استان قزوین آمار شرکت‌کنندگان در انتخابات ریاست جمهوری دو برابر انتخابات مجلس شورای اسلامی بود.

سلیمی ادامه داد: وقتی که دشمن به میدان می‌آید، مردم احساس تکلیف می‌کنند. حنای آنها دیگر رنگی ندارد و یک دهه نظام بیمه شد و باید دوباره متفکرین غربی سالها فکر و برنامه‌ریزی کنند تا شاید یک حرکت دیگر بر علیه نظام جمهوری اسلامی انجام دهند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: یک حرکت قانون‌مدارانه یک چنین نتیجه خوبی می‌دهد. ما امین مردم هستیم و مردم به ما اعتماد دارند و وظیفه ماست که از تک تک آرای مردم صیانت کنیم. ما به وظیفه‌مان عمل می‌کنیم نتیجه هر چه می‌خواهد باشد. ما مأمور به وظیفه‌ایم.

وی با تأکید بر حفظ امانت در رأی مردم، گفت: باید امانت مردم را بدون کم کاست و همانطور که آنها رأی را به صندوق می‌اندازند، نتیجه را به آنها اعلام کنیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۷ دی ۱۴۰۴

مرحله مقدماتی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان پایان یافت/ رشد کمی و کیفی رقابت در مقایسه با دوره‌های قبل

دکتر طحان‌نظیف در واکنش به تهدید ترامپ: دوباره می‌خواهید این ملت را بیازمایید؟

اعتراض و مطالبه گری منطقی «حق مردم» است / آشوب، ناامنی و کمک به دشمنان قابل قبول نیست

خدمت به آرمان‌های عاشورا ضامن بقای اسلام است/ در مسیر خدمت، مجاهدانه عمل کنیم

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است