کد خبر: ۳۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۶- 09 January 2014
عضو حقوقدان شورای نگهبان:

شورای نگهبان به قانون پایبند است

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: عبور از قانون را شورای نگهبان نمی‌پسندد و تجاوز از قانون را برای هیچ کسی صحیح نمی‌داند.






به گزارش روابط عمومی دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان قزوین، حجت الاسلام محمد سلیمی در همایش ناظرین قزوین که پنجم دی‌ماه در سالن تربیت معلم این شهرستان برگزار شد، ضمن تشکر از ناظرین اظهار داشت: زحمات ناظرین شورای نگهبان در پاسداری و صیانت از آرای مردم موجب شد که دشمن کینه‌توز نظام اسلامی که تبلیغ کرده بود نتیجه انتخابات از قبل تعیین شده است و به این انتخابات ربطی ندارد و اینها ظاهرسازی است، با صیانت از آرای مردم همه یکجا نقش بر آب گردید.

وی با اشاره به شعار مردم سالاری دینی که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید دارند، افزود: مردم سالاری دینی یعنی وقتی دشمن ماهها و بلکه سالها نقشه کشیده که انقلاب را از پشتیبان اصلی آن یعنی مردم جدا کند، حرکتی در کشور صورت بگیرد که سیلی محکمی در دهان یاوه‌گویان می‌زند و بر خلاف همه نقدها و پیش‌بینی‌ها و همه آنچه را که در طول این مدت بیان کرده‌اند، آرای مردم را به عنوان برگزیده مردم انتخاب می‌کند و مردمی که دشمن را دلسرد کرده بودند دوباره پشتیبان انقلاب می‌شوند.

سلیمی تصریح کرد: ما مفتخریم که سی و چند سال پس از گذشت پیروزی انقلاب، بر آرمانهای امام استقامت می‌کنیم. ما مفتخریم که در طول این سی و چند سال با تمام امکاناتش و با تمام قدرت‌های استکباری، مردم مثل روزهای اول همچنان پشت سر نظامشان ایستاده‌اند و در مقابل دشمنان اسلام قد علم کرده‌اند. امروز اگر می‌بینیم استکبار با تمام عواملش جمع می‌شود و جمهوری اسلامی و نمایندگانش به تنهایی در مقابل قدرت‌های بزرگ می‌ایستد و حرف خودش را به کرسی می‌نشاند، این به برکت پشتیبانی ملت مسلمان ایران است. این در سایه مردم‌سالاری است که نمونه متبلور آن انتخابات است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره شورای نگهبان گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند شورای نگهبان باید در خصوص پایبندی به قانون ایستادگی کند. برای شورای نگهبان همان گونه که رهبری فرمودند پایبندی به قانون یک اصل است. عبور از قانون را شورای نگهبان نمی‌پسندد و تجاوز از قانون را برای هیچ کسی صحیح نمی‌داند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان با تأکید بر صیانت شورای نگهبان از شرع و قانون اساسی گفت: گاهی اوقات مصوبه‌ای در شورای نگهبان مورد بررسی قرار می‌گیرد و شورای نگهبان آن را خلاف شرع یا قانون اساسی می‌داند در صورتی که مجلس شورای اسلامی بر اساس مصلحت بر آن مصوبه اصرار دارد اما شورای نگهبان به موازین خودش پایبند است و از آن کوتاه نمی‌آید. برای مملکت ما هیچ کاری پر خیر و برکت‌تر از قانون‌مداری نیست و اگر بنا بر مصلحت باشد موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام که ترکیب آن مشخص است، بررسی می‌شود.

وی به انتخابات ریاست جمهوری گذشته اشاره و بیان کرد: از ماه‌ها قبل از برگزاری انتخابات، در شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای گفتند که رییس جمهور پیشاپیش تعیین شده است و از مردم خواستند که در انتخابات شرکت نکنند ولی مردم در انتخابات، حضوری پر شکوه داشتند به طوری که در استان قزوین آمار شرکت‌کنندگان در انتخابات ریاست جمهوری دو برابر انتخابات مجلس شورای اسلامی بود.

سلیمی ادامه داد: وقتی که دشمن به میدان می‌آید، مردم احساس تکلیف می‌کنند. حنای آنها دیگر رنگی ندارد و یک دهه نظام بیمه شد و باید دوباره متفکرین غربی سالها فکر و برنامه‌ریزی کنند تا شاید یک حرکت دیگر بر علیه نظام جمهوری اسلامی انجام دهند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: یک حرکت قانون‌مدارانه یک چنین نتیجه خوبی می‌دهد. ما امین مردم هستیم و مردم به ما اعتماد دارند و وظیفه ماست که از تک تک آرای مردم صیانت کنیم. ما به وظیفه‌مان عمل می‌کنیم نتیجه هر چه می‌خواهد باشد. ما مأمور به وظیفه‌ایم.

وی با تأکید بر حفظ امانت در رأی مردم، گفت: باید امانت مردم را بدون کم کاست و همانطور که آنها رأی را به صندوق می‌اندازند، نتیجه را به آنها اعلام کنیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

در صورت حماقت دشمنان، برگ‌های جدیدی رو خواهیم کرد/ ملت‌های مسلمان به حساب حکام خائن عرب خواهند رسید

سید حسن نصرالله؛ تربیت‌یافته مکتب مرجعیت و فقاهت

تقریظ‌های رهبر شهید برای زنده‌ نگه‌ داشتن فرهنگ دفاع مقدس بود/ کم‌ رنگ‌ شدن کتابخوانی خطر است

آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای همان راه دو امام بزرگوار را ادامه می‌دهند

سید حسن نصرالله یک حقیقت جاودانه دنیای اسلام و مکتب حیات‌بخش است/ وحدت ساحات، حقیقتی راهبردی

دشمن در جنگ شناختی به دنبال تردید، اختلاف و تضعیف اراده ملی است

رئیس‌جمهور، سازمان ملل را به دادگاهی علیه آمریکا و اسرائیل تبدیل کرد

۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه مقطع دفاع از میهن / جنگ تحمیلی سوم حلقه تکاملی و تمدنی ملت ایران بود

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پربازدید ها

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای همان راه دو امام بزرگوار را ادامه می‌دهند

سید حسن نصرالله یک حقیقت جاودانه دنیای اسلام و مکتب حیات‌بخش است/ وحدت ساحات، حقیقتی راهبردی

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه مقطع دفاع از میهن / جنگ تحمیلی سوم حلقه تکاملی و تمدنی ملت ایران بود

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود