کد خبر: ۳۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۶- 09 January 2014
عضو حقوقدان شورای نگهبان:
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: عبور از قانون را شورای نگهبان نمی‌پسندد و تجاوز از قانون را برای هیچ کسی صحیح نمی‌داند.






به گزارش روابط عمومی دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان قزوین، حجت الاسلام محمد سلیمی در همایش ناظرین قزوین که پنجم دی‌ماه در سالن تربیت معلم این شهرستان برگزار شد، ضمن تشکر از ناظرین اظهار داشت: زحمات ناظرین شورای نگهبان در پاسداری و صیانت از آرای مردم موجب شد که دشمن کینه‌توز نظام اسلامی که تبلیغ کرده بود نتیجه انتخابات از قبل تعیین شده است و به این انتخابات ربطی ندارد و اینها ظاهرسازی است، با صیانت از آرای مردم همه یکجا نقش بر آب گردید.

وی با اشاره به شعار مردم سالاری دینی که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید دارند، افزود: مردم سالاری دینی یعنی وقتی دشمن ماهها و بلکه سالها نقشه کشیده که انقلاب را از پشتیبان اصلی آن یعنی مردم جدا کند، حرکتی در کشور صورت بگیرد که سیلی محکمی در دهان یاوه‌گویان می‌زند و بر خلاف همه نقدها و پیش‌بینی‌ها و همه آنچه را که در طول این مدت بیان کرده‌اند، آرای مردم را به عنوان برگزیده مردم انتخاب می‌کند و مردمی که دشمن را دلسرد کرده بودند دوباره پشتیبان انقلاب می‌شوند.

سلیمی تصریح کرد: ما مفتخریم که سی و چند سال پس از گذشت پیروزی انقلاب، بر آرمانهای امام استقامت می‌کنیم. ما مفتخریم که در طول این سی و چند سال با تمام امکاناتش و با تمام قدرت‌های استکباری، مردم مثل روزهای اول همچنان پشت سر نظامشان ایستاده‌اند و در مقابل دشمنان اسلام قد علم کرده‌اند. امروز اگر می‌بینیم استکبار با تمام عواملش جمع می‌شود و جمهوری اسلامی و نمایندگانش به تنهایی در مقابل قدرت‌های بزرگ می‌ایستد و حرف خودش را به کرسی می‌نشاند، این به برکت پشتیبانی ملت مسلمان ایران است. این در سایه مردم‌سالاری است که نمونه متبلور آن انتخابات است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره شورای نگهبان گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند شورای نگهبان باید در خصوص پایبندی به قانون ایستادگی کند. برای شورای نگهبان همان گونه که رهبری فرمودند پایبندی به قانون یک اصل است. عبور از قانون را شورای نگهبان نمی‌پسندد و تجاوز از قانون را برای هیچ کسی صحیح نمی‌داند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان با تأکید بر صیانت شورای نگهبان از شرع و قانون اساسی گفت: گاهی اوقات مصوبه‌ای در شورای نگهبان مورد بررسی قرار می‌گیرد و شورای نگهبان آن را خلاف شرع یا قانون اساسی می‌داند در صورتی که مجلس شورای اسلامی بر اساس مصلحت بر آن مصوبه اصرار دارد اما شورای نگهبان به موازین خودش پایبند است و از آن کوتاه نمی‌آید. برای مملکت ما هیچ کاری پر خیر و برکت‌تر از قانون‌مداری نیست و اگر بنا بر مصلحت باشد موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام که ترکیب آن مشخص است، بررسی می‌شود.

وی به انتخابات ریاست جمهوری گذشته اشاره و بیان کرد: از ماه‌ها قبل از برگزاری انتخابات، در شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای گفتند که رییس جمهور پیشاپیش تعیین شده است و از مردم خواستند که در انتخابات شرکت نکنند ولی مردم در انتخابات، حضوری پر شکوه داشتند به طوری که در استان قزوین آمار شرکت‌کنندگان در انتخابات ریاست جمهوری دو برابر انتخابات مجلس شورای اسلامی بود.

سلیمی ادامه داد: وقتی که دشمن به میدان می‌آید، مردم احساس تکلیف می‌کنند. حنای آنها دیگر رنگی ندارد و یک دهه نظام بیمه شد و باید دوباره متفکرین غربی سالها فکر و برنامه‌ریزی کنند تا شاید یک حرکت دیگر بر علیه نظام جمهوری اسلامی انجام دهند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: یک حرکت قانون‌مدارانه یک چنین نتیجه خوبی می‌دهد. ما امین مردم هستیم و مردم به ما اعتماد دارند و وظیفه ماست که از تک تک آرای مردم صیانت کنیم. ما به وظیفه‌مان عمل می‌کنیم نتیجه هر چه می‌خواهد باشد. ما مأمور به وظیفه‌ایم.

وی با تأکید بر حفظ امانت در رأی مردم، گفت: باید امانت مردم را بدون کم کاست و همانطور که آنها رأی را به صندوق می‌اندازند، نتیجه را به آنها اعلام کنیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۴ آذر ۱۴۰۲

دکتر پروین: نقش مردم در شکل‌گیری قانون اساسی مشهود است

نقش مردم از نظام قابل جدایی نیست/ اداره امور کشور بر اساس انتخابات است

بیانیه شورای نگهبان: قانون اساسی تبلور اراده مردم در مسیر تحقق احکام اسلام است

آیت‌الله کعبی: قانون اساسی محصول فقه اهل‌بیت (ع) است/ این فقه ساز و کار حقوقی پیدا کرده است

دکتر پروین: بن‌بستی در قانون اساسی وجود ندارد/ مردم ۲ بار به این قانون رای دادند

چالش جدید سخنگو برای روز «قانون اساسی»/ کدام اصل قانون اساسی را برای مسئولان در دفترشان قاب می‌کنید؟

روند بررسی صلاحیت‌ها از زبان سخنگوی شورای نگهبان/ فصل «ملت» یکی از وجوه قابل افتخار قانون اساسی است

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صبحانه ایرانی» به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی

گزارش تصویری مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی

پربازدید ها

راه‌اندازی "سامانه داوطلب" برای ارتباط بهتر داوطلبان انتخابات مجلس با شورای نگهبان

اطلاعیه شماره ۲ هیات مرکزی نظارت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات

۴ اساسنامه دولتی در شورای نگهبان تایید شد/ پاکدستی و سلامت اقتصادی داوطلبان برای شورای نگهبان مهم است

دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر معظم انقلاب

مراسم ترحیم همسر آیت‌الله جنتی برگزار شد

معترضان به بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی چه کنند؟

قبول‌شدگان آزمون اجتهاد، از ارائه مدرک سطح ۴ حوزه یا تایید کتبی مدیر حوزه، معاف هستند

فیلم|مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان