کد خبر: ۳۴۹۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۵- 25 December 2013
عضو فقهای شورای نگهبان:
حضرت آیت الله سید محمد مدرسی یزدی گفت: انقلاب اسلامی بدون هیچ اغراقی سرنوشت جهان راتغییر داد و همه این‌ها به برکت اسلام و فداکاری علما بوده است.



به گزارش خبرگزاری رسا، عضو فقهای شورای نگهبان در دیدار با علما و طلاب حوزه علمیه کرمان گفت: با وجود توطئه‌ها و دشمنی‌های جبهه‌ کفر و نفاق همچنان حرکت انقلاب روبه جلو بوده و هرروز بیش از پیش علاقه و عشق مردمان سرتاسر جهان به این انقلاب بیشتر می‌شود.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم خطاب به طلاب حوزه علمیه گفت: دریای معارف الهی را نمی توان بدون تلاش و کوشش بدست آورد وسختی‌ها خاصیت این راه‌ هستند.
وی افزود: اسلام یک مجموعه کاملی است که سرنوشت بشر را در ابعاد مختلف برنامه‌ریزی کرده که شناخت این برنامه‌ریزی لازم است و باید با تزکیه و تقوا افرادی این برنامه را بپذیرند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ظهور انقلاب اسلامی نوعی عطش و تشنگی از معارف غنی اسلامی در درون‌ همه مردم جهان حتی دردل دشمنان این مکتب نهاده که واجب و ضروری است افرادی این معرف را عمیق و دقیق آمموخته و به تبلیغ آنها بپردازند.
استاد حوزه علمیه قم افزود: راه طلبگی راهی سخت و سنگین است که باید باصبر،گذشت، آگاهی و اخلاص همراه گردد تا روحانی متدین و بابصیرت وعالم نتیجه آن گردد.
وی گفت: وضع مطلوب حوزه‌های علمیه، طلاب و روحانیون همه به برکت انقلاب اسلامی است و باید ازاین نعمت درراه ترویج اسلام و شعائر الهی نهایت استفاده صورت بگیرد.
آیت الله مدرسی گفت: درس خواندن فقط یادگیری درس نیست بلکه باید یک نحوه تسلطی هم بر درس برای طلبه ایجاد شود و طلاب باید سعی کنند پیش از کلاس در را مطالعه و حتی مباحثه کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درادامه خاطر نشان کرد: افراط در مسائل درسی و تهذیبی به طلبه آسیب جدی می رساند و طلاب علوم دینی باید دراین راستا نهایت میانه‌روی واعتدال را داشته باشند.
آیت الله مدرسی یزدی درپایان گفت: آموختن علم و داشتن تقوا اساس طلبگی است و فرجام کار کسی که این دو عنصر را نداشته باشد در اثر وسوسه‌ها و خطرات بجای خدمت به امام زمان(عجل الله فرجه) خدمت به دشمنان را خواهد داشت.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۴ آذر ۱۴۰۲

دکتر پروین: نقش مردم در شکل‌گیری قانون اساسی مشهود است

نقش مردم از نظام قابل جدایی نیست/ اداره امور کشور بر اساس انتخابات است

بیانیه شورای نگهبان: قانون اساسی تبلور اراده مردم در مسیر تحقق احکام اسلام است

آیت‌الله کعبی: قانون اساسی محصول فقه اهل‌بیت (ع) است/ این فقه ساز و کار حقوقی پیدا کرده است

دکتر پروین: بن‌بستی در قانون اساسی وجود ندارد/ مردم ۲ بار به این قانون رای دادند

چالش جدید سخنگو برای روز «قانون اساسی»/ کدام اصل قانون اساسی را برای مسئولان در دفترشان قاب می‌کنید؟

روند بررسی صلاحیت‌ها از زبان سخنگوی شورای نگهبان/ فصل «ملت» یکی از وجوه قابل افتخار قانون اساسی است

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صبحانه ایرانی» به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی

گزارش تصویری مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی

پربازدید ها

راه‌اندازی "سامانه داوطلب" برای ارتباط بهتر داوطلبان انتخابات مجلس با شورای نگهبان

اطلاعیه شماره ۲ هیات مرکزی نظارت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات

۴ اساسنامه دولتی در شورای نگهبان تایید شد/ پاکدستی و سلامت اقتصادی داوطلبان برای شورای نگهبان مهم است

دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر معظم انقلاب

مراسم ترحیم همسر آیت‌الله جنتی برگزار شد

معترضان به بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی چه کنند؟

قبول‌شدگان آزمون اجتهاد، از ارائه مدرک سطح ۴ حوزه یا تایید کتبی مدیر حوزه، معاف هستند

فیلم|مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان