کد خبر: ۳۴۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۹- 23 November 2013
حضرت آیت‌‌الله یزدی:

بسیج با حفظ ارتباط با ولایت به اهداف عالی دست خواهد یافت

حضرت آیت الله یزدی، عضو فقهای شورای نگهبان با تقدیر از تلاش و روحیه فرهنگ بسیجی در تمام محیط ها و عرصه های جامعه گفت: بسیج با حفظ ارتباط با ولایت و علمای اسلام به اهداف عالی تر دست خواهد یافت.




به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله یزدی در دیدار سردار نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین ضمن تبریک هفته بسیج اظهار داشت: دیدار 50 هزار فرمانده بسیج با مقام معظم رهبری جلسه ای بسیار آبرومندانه بود و این حضور بسیار با ارزش و مهم است.
رییس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با اشاره به تشکیل بسیج به دستور امام راحل گفت: بسیج یکی از یادگارهای فراموش نشدنی حضرت امام است که در پیشرفت اسلام تاثیر بسیاری داشته است.
وی آرزوی امام راحل را برای ایجاد لشکر بیست میلیونی بسیج یادآور شده و افزود: در ابتدای تشکیل بسیج، برداشت بسیاری از افراد، حضور بسیج در عرصه نظامی و دفاعی بود و خوشبختانه امروز بسیج در همه سنین و اقشار در سراسر کشور وجود دارد و گسترش پیدا کرده است.
آیت الله یزدی حضور اساتید، شخصیت‌ها و سلایق در طرح حلقه های صالحین، تبادل نظرآنها را سبب اعتدال در حرکت خوانده و ادامه داد: ارتباط مستقیم اساتید نظام تربیتی صالحین با ولایت، بسیار عالی و مهم می باشد و سبب بالارفتن اعتماد به این حلقات می شود که از اسلام و مبانی عقیدتی نشأت گرفته و این ارتباط از امتیازاتی است که بسیج به دست آورده است.
وی رشد بسیج را بسیار پرشتاب و باورنکردنی عنوان نموده و خاطرنشان کرد: بسیج یعنی انجام کار لازم و معتبر، بدون در نظر گرفتن موانع متعارف و دست و پاگیر که با رعایت قانون صورت می پذیرد و ریشه در اسلام دارد.
عضو فقهای شورای نگهبان، روش جدید بسیج در امر به معروف و نهی از منکر بصورت بومی و محلی در سراسر کشور را بسیار خوب توصیف نموده و بیان کرد: بسیجی بودن انجام کار با توجه به زمان و مکان و مخاطب شناسی است که این امر توسط بسیجیان در سراسر کشور به خوبی انجام گرفته است.
رییس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه خاطرنشان کرد: بسیجیان در کمک به مردم زلزله زده آذربایجان توانستند در زمان کوتاه کارهای بزرگی انجام دهند که اگر می خواست بصورت عادی انجام شود سال ها طول می کشید.
وی با اشاره به فعالیت های بسیج در مساجد اظهار داشت: بسیج در زمینه رفع اختلافات جزئی و سلیقه ای در مساجد با امام جماعت و هیئت امنا با روش های دوستانه به خوبی عمل کرده است.
آیت الله یزدی وجود روحیه و فرهنگ بسیجی را در تمام محیط ها و عرصه های جامعه یادآور شده و افزود: ترویج شریعت اسلام توسط مجموعه بسیج از شیوه های غیرقابل رقابت است و بسیج با حفظ ارتباط با ولایت و علمای اسلام به اهداف عالی تر دست خواهد یافت.
وی در ادامه تصریح کرد: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله خطاب به امیرالمومنین علیه اسلام می فرماید، اگر خداوند به دست شما یک نفر را هدایت کند از آنچه خورشید بر آن می تابد بهتر است و فعالیت بسیج در امر به معروف و نهی از منکر نیز همینطور است.
عضو فقهای شورای نگهبان در پایان خاطرنشان کرد: بسیج، نهاد مقدسی است که وظیفه ترویج شریعت اسلامی را دارد و چون هدف بسیج، مقدس است پس بسیج نیز مقدس است.
در ابتدای این دیدار سردار نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین به تشریح برخی فعالیت های بسیج در زمینه نظام تربیتی صالحین، امر به معروف و نهی از منکر، فعالیت های ویژه بسیج در اقتصاد مقاومتی و خلق حماسه اقتصادی، تلاش بسیجیان برای استحکام ساخت درونی نظام و اسلامی کردن علوم انسانی پرداخت.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان

کتاب «رویه‌های شورای نگهبان» منتشر شد

سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان بازدید کرد

بررسی اصلاحات صورت گرفته توسط مجلس در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت دو قاضی برجسته

کتاب «سیاست خارجی و قانون اساسی» منتشر شد

مدرسه زمستانی حقوق مالی

کرسی ترویجی با موضوع «چهارچوب تدوین پیوست عدالت در قانون‌گذاری»

دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه بغداد: شهید سلیمانی بر اساس اصول قانون اساسی به یاری مظلومان شتافت/ حق مقاومت؛ مبارزه‌ای مشروع برای رهایی از سلطه است

پیام سخنگوی شورای نگهبان در پی شهادت دو قاضی برجسته

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف تشریح کرد؛ مهمترین ایرادات شورای نگهبان نسبت به بودجه ۱۴۰۴ و مهمترین احکامی که تایید شدند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۸ دی ۱۴۰۳

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۹ دی ۱۴۰۳

فیلم|تشریح مهمترین ایرادات شورای نگهبان به بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

دشمن می‌خواهد هویت تاریخی ایرانی‌ها را حذف کند

زمانی که شبهات متنوع و فراوان است باید رشته‌های تخصصی ایجاد شود

پس از برگزاری ۱۸ جلسه، بررسی بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۴ در شورای نگهبان به پایان رسید

دومین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

مردم را در صدر اولویت‌هایمان قرار دهیم / انقلاب در دست همه ما امانت است

تبادل ذخائر علمی حوزوی میان قم و نجف بسیار مهم است / ایجاد دوقطبی ایران و عراق تلاش همیشگی دشمن است