کد خبر: ۳۳۳۱
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۹- 07 September 2013
حضرت آیت‌الله جنتی:
حضرت آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان در همایش نکوداشت دکتر کدخدایی عضو سابق حقوقدان و سخنگوی سابق شورای نگهبان که صبح امروز در تالار حوزه هنری برگزار شد، در مورد شخصیت کدخدایی گفت: از همان ابتدا که با کدخدایی آشنا شدم، صداقت را در وجود وی احساس کردم.




به گزارش خبرگزاری‌ها وی افزود: در شورای نگهبان فعالیت‌هایی هم از نظر سازماندهی و ساماندهی برای شورای نگهبان نیاز داشتیم و هم از نظر برنامه‌ریزی برای کل تشکیلات شورای نگهبان از لحاظ رایانه‌ای و ادارات مورد نیاز بود.
دبیر شورای نگهبان با تأکید بر اینکه مسئله اسناد اهمیت زیادی در شورای نگهبان دارد، اظهار داشت: مسئله اسناد و تشکیل پرونده اهمیت زیادی دارد و الآن بانک اطلاعات بسیار غنی داریم که در کل تشکیلات مورد قبول است.
آیت‌الله جنتی با اشاره به فعالیت‌های کدخدایی در ایام انتخابات گفت: زحماتی که آقای دکتر کدخدایی در ایام انتخابات متحمل شدند، بسیار سخت است و در طول مدت 3-2 ماه قبل و بعد از برگزاری انتخابات، بار سنگینی به‌عهده آقای کدخدایی بود و کارها به‌گونه‌ای بود که باعث می‌شد که وی تا پاسی از شب و یا حتی تا صبح در شورای نگهبان بماند و البته کارها را به‌خوبی انجام و مدیریت می‌کرد، از این جهت کاملاً رضایت خود را از آقای کدخدایی اعلام می‌کنم.
وی با اشاره به عضویت کدخدایی به‌عنوان عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان نیز تصریح کرد: سخنگویی مخصوصاً در ایام انتخابات بسیار سخت است که شخص به‌گونه‌ای صحبت کند تا بهانه‌ای به دست کسی داده نشود. من یادم نمی‌آید کسی در آن زمان از سخنگویی کدخدایی ایراد گرفته باشد.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به تصدی معاونت اجرایی توسط عباسعلی کدخدایی نیز خاطرنشان کرد: کل کار اجرایی و انتخابات به‌عهده آقای کدخدایی بود و وی به آن به‌خوبی عمل کرد و شخص سفارش‌ناپذیری بود و مقید بود باید هر آنچه را در قانون است عمل کنیم.
آیت‌الله جنتی افزود: سفارش هم زیاد می‌آمد و از وی نیز توقع داشتند، ولی آقای کدخدایی به توقعات و سفارش‌ها توجهی نکرد و به‌حق استقلال خود و شورای نگهبان را حفظ کرد.
وی با بیان اینکه تقید به قانون موجب نارضایتی برخی‌ها می‌شود، گفت: بعضی‌ها می‌خواستند که مطلوب آنها و خواسته‌های آنها انجام شود، ولی آقای کدخدایی این کار را قبول نمی‌کرد و باعث می‌شد حتی نارضایتی در برخی مقامات بالا در کشور به‌وجود بیاید.


آیت‌الله جنتی با بیان اینکه برخی می‌خواستند فرصتی به دست بیاورند و از آقای کدخدایی انتقام‌گیری کنند، اظهار داشت: فرصتی برایشان به‌وجود آمد و حسادت‌هایی نیز بود که کار خود را کرد که من نه فرصت آن را دارم در رابطه با آن صحبت کنم و نه صلاح می‌دانم در مورد این موضوعات صحبت کنم.
وی با اشاره به رأی نمایندگان مجلس به کدخدایی گفت: در مجلس، وی با کمبود یک رأی نتوانست عضو شورای نگهبان شود و این مسئله مقدمه‌چینی شده بود و طبیعی نبود
دبیر شورای نگهبان در رابطه با مساله سخنگویی این شورا نیز گفت: در این دوره مشکلاتی را برای اولین بار پیدا کردیم که موجب شد برای تعیین سخنگو تردید و تأخیر به‌وجود بیاید که این مسئله نیز بدون فلسفه نبود و این مسئله از داخل و خارج و جاهای دیگر الهام گرفته می‌شد، ولی آقای کدخدایی همیشه مقید به قانون بود و نظرشان این است که هرچه وظیفه باشد باید عمل کنند.
دبیر شورای نگهبان ادامه داد: آقای کدخدایی مکرر به من گفتند: من را از این مسئولیت‌ها معاف کنید، ولی بین خود و خدا اصلح‌تر از آقای کدخدایی سراغ ندارم و حتی بعضی‌ وقت‌ها فکر کردم و مشورت کردم که ایشان را عوض کنم، ولی کسی را اصلح‌تر از کدخدایی پیدا نکردم. بنابراین از آقای کدخدایی می‌خواستم کار را ادامه دهد.
آیت‌الله جنتی با بیان "امیدوارم در آینده مانند گذشته بتوانیم از آقای کدخدایی استفاده کنیم"، گفت: ما افرادی که این‌گونه باشند کم داریم. البته بعضی‌ها خوب هستند، ولی فرد تسلیم می‌شود و قانون را به‌نفع این و آن توجیه می‌کند.
وی افزود: یکی از مشکلات این است که بسیاری از مسئولان تقید به قانون ندارند و یا به قانون اعتنا نمی‌کنند و یا قانون را توجیه می‌کنند، ولی شورای نگهبان از اول مقید به قانون بود.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب گفت: در انتخابات وقتی با رهبر معظم انقلاب صحبت می‌کنیم، مهمترین سخن ایشان این است که به قانون عمل کنید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

نقش مردم از نظام قابل جدایی نیست/ اداره امور کشور بر اساس انتخابات است

بیانیه شورای نگهبان: قانون اساسی تبلور اراده مردم در مسیر تحقق احکام اسلام است

آیت‌الله کعبی: قانون اساسی محصول فقه اهل‌بیت (ع) است/ این فقه ساز و کار حقوقی پیدا کرده است

دکتر پروین: بن‌بستی در قانون اساسی وجود ندارد/ مردم ۲ بار به این قانون رای دادند

چالش جدید سخنگو برای روز «قانون اساسی»/ کدام اصل قانون اساسی را برای مسئولان در دفترشان قاب می‌کنید؟

روند بررسی صلاحیت‌ها از زبان سخنگوی شورای نگهبان/ فصل «ملت» یکی از وجوه قابل افتخار قانون اساسی است

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صبحانه ایرانی» به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی

گزارش تصویری مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی

کتب صوتی «قانون اساسی» و «محشای قانون اساسی» رونمایی شد و برگزیدگان رقابت شبیه‌سازی شورا معرفی شدند/ دکتر کدخدایی: ترویج قانون اساسی مورد توجه جدی است

سومین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان به پایان رسید

پربازدید ها

راه‌اندازی "سامانه داوطلب" برای ارتباط بهتر داوطلبان انتخابات مجلس با شورای نگهبان

اطلاعیه شماره ۲ هیات مرکزی نظارت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

اطلاعیه شماره ۱ هیات مرکزی نظارت بر انتخابات‌های مجلس شورای اسلامی

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره فرآیند‌های انتخابات خبرگان همزمان با آغاز ثبت‌نام‌ها/ مهلت هیات‌های اجرایی انتخابات مجلس ۱۸ آبان پایان می‌یابد/ هزینه‌های انتخاباتی کاندیدا‌های مجلس سقف دارد

۴ اساسنامه دولتی در شورای نگهبان تایید شد/ پاکدستی و سلامت اقتصادی داوطلبان برای شورای نگهبان مهم است

دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر معظم انقلاب

مراسم ترحیم همسر آیت‌الله جنتی برگزار شد

معترضان به بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی چه کنند؟