کد خبر: ۳۲۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۱- 31 July 2013
شورای نگهبان، طی بیانیه‌ای ضمن بزرگداشت روز جهانی قدس، امت اسلامی را به حضور پر شور در راهپیمایی روز قدس برای تجدید اعلام حمایت همه جانبه از ملت مظلوم فلسطین و تلاش برای آزادی قدس شریف فراخواند.



به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، متن این بیانیه به شرح زیر می‌باشد:

بسم ‌الله ‌الرحمن الرحیم

روز قدس، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. امام‌خمینی (ره)

در حالی که رژیم منحوس صهیونیستی بیش از 60 سال است که به اشغال نکبت‌بار خود در قدس شریف ادامه می‌دهد، این روزها در سایه غفلت مسلمانان، جنایات جهانخواران از کشتار مردم مظلوم فلسطین فراتر رفته و آتش فتنه صهیونیستی سایر کشورهای اسلامی را نیز فرا گرفته است.
امروز با توطئه‌های رژیم خونخوار صهیونیستی، پشتیبانی‌های قدرت‌های غربی و حمایت‌های مادی برخی از سران مرتجع کشورهای عربی، نه تنها رژیم صهیونیستی حضور ننگین و نامشروع خود در سرزمین فلسطین را بر خون هزاران آزادی خواه و ضجّه داغدیدگان ستمدیده تداوم بخشیده بلکه برای منحرف کردن اذهان بیدار جامعه جهانی و سرپوش گذاشتن بر جنایات وحشیانه خود، سایر کشورهای اسلامی را درگیر فتنه‌های قومی و مذهبی نیز کرده است.
امروز که استکبار جهانی، وحدت امت اسلامی را هدف قرار داده و با استفاده از این حربه با کمترین هزینه، خون هزاران انسان بی گناه به دست گروهی از مسلمانان فریب خورده در کشورهای اسلامی ریخته می‌شود، لزوم بازگشت به اندیشه‌های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری که همواره دغدغه وحدت امت اسلامی و تمرکز بر مبارزه با دشمن مشترک صهیونیستی را داشته‌اند، بیش از پیش احساس می‌شود.
حضرت امام خمینی (ره) با بینشی الهی و دور اندیشی شگرف، روز قدس را به عنوان کانون وحدت مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان به میراث گذاشتند و امام خامنه‌ای نیز به حق، راه روشن آن امام فرزانه را ادامه دادند و اکنون بر ماست که زیر سایه نعمت بزرگ ولایت همچون گذشته شکرگزار نعماتی که خداوند متعال به ما ارزانی داشته است، باشیم و با حضور پر شور در راهپیمایی روز جهانی قدس، بار دیگر ضمن تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب و اعلام حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بر ادامه راه بنیانگذار جمهوری اسلامی در وحدت امت اسلامی و حمایت از مستضعفان و محرومان جهان، ثابت قدم بمانیم.
اعضای شورای نگهبان، با آرزوی محقق شدن وحدت تمامی امت‌های اسلامی و رها شدن آنها از آتش فتنه‌ها و همچنین امید به پیروزی همه مظلومین و مستضعفین در برابر قدرت‌های ظالم و مستکبر، ضمن اعلام حضور خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، از آحاد امت اسلامی دعوت می‌نمایند که با شرکت پرشور خود در این حماسه دشمن‌شکن، ضمن همدردی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بر وحدت ملل مسلمان و آزادی‌خواهان جهان در پایداری و مبارزه با رژیم صهیونیستی تأکید نمایند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

انتخابات ۱۱ اسفند و حضور مردم پای صندوق‌های رای سرنوشت‌ساز است

تایید لایحه تسهیل تکالیف مودیان در اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی

دانشجویان پیشانی مبارزه با آمریکا هستند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۶ آذر ۱۴۰۲

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۵ آذر ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: دانشجویان در صف اول دفاع از حقوق ملت هستند/ پرچمدارِ مطالبه‌گری برای رفع مشکلات و پیشرفت کشور باشید

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۴ آذر ۱۴۰۲

دکتر پروین: نقش مردم در شکل‌گیری قانون اساسی مشهود است

نقش مردم از نظام قابل جدایی نیست/ اداره امور کشور بر اساس انتخابات است

بیانیه شورای نگهبان: قانون اساسی تبلور اراده مردم در مسیر تحقق احکام اسلام است

پربازدید ها

راه‌اندازی "سامانه داوطلب" برای ارتباط بهتر داوطلبان انتخابات مجلس با شورای نگهبان

اطلاعیه شماره ۲ هیات مرکزی نظارت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات

۴ اساسنامه دولتی در شورای نگهبان تایید شد/ پاکدستی و سلامت اقتصادی داوطلبان برای شورای نگهبان مهم است

دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر معظم انقلاب

معترضان به بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی چه کنند؟

فیلم|مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان

شورای نگهبان توصیه پذیر نیست/ هیات‌های نظارت ۵۰ روز فرصت دارند

تایید طرح اصلاح بند (۱) ماده (۸۳) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی