کد خبر: ۳۲۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳- 15 July 2013
دکتر اسماعیلی:

رأی بالای نمایندگان مسئولیتم را سخت‌تر می‌کند

عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به انتخاب مجدد خود از سوی مجلس شورای اسلامی گفت: طی ۱۲ سال گذشته عقاید و گرایش‌های شخصی را ملاک قضاوت درباره دیگران در شورای نگهبان قرار ندادم.



دکتر محسن اسماعیلی عضو حقوقدان شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی تسنیم با اشاره به انتخاب خود از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت:‌ رأی اعتماد بیش از 91 درصد نمایندگان ملت به اینجانب بیشتر از آنکه مربوط به من باشد، ناشی از بزرگواری و حسن ظن نمایندگان است‌ و این مسئولیت من را به‌مراتب سخت‌تر می‌کند.
وی در خصوص رأی اعتماد ‌نمایندگان مجلس اظهار داشت: معتقدم مجلس واقعاً در رأس امور است و مظهر این اعتقاد، احترام به نمایندگان محترم مردم و مصوبات آن است‌ لذا در 12 سال گذشته تلاش کردم در همه فراز و نشیب‌های سیاسی این اصل را فراموش نکنم و ضمن پافشاری بر اصول با موافق و مخالف عادلانه و مؤدبانه رفتار کنم و عقاید و گرایش شخصی را ملاک قضاوت درباره دیگران قرار ندهم.
عضو حقوقدان شورای نگهبان با تأکید بر اینکه "اسلام به ما آموخته است ‌در رفتار با هیچ‌کس از مسیر انصاف و اعتدال خارج نشویم"، اظهار داشت: نباید اصولگرایی را به بداخلاقی و طرد و حذف ترجمه کنیم.
دکتر اسماعیلی در پایان با تشکر از نمایندگان و رئیس مجلس و آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه اظهار امیدواری کرد ‌بتواند باز هم در عمل قدردان اعتماد بهارستان‌نشینان باشد.
گفتنی است دکتر محسن اسماعیلی با 237 رأی از 260 رای مأخوذه به‌عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است