کد خبر: ۳۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۹- 14 June 2013
حضرت آیت الله جنتی در گفتگویی رادیو و تلویزیونی:

هر رأی مردم، انگشتی به چشم آمریکا و اسرائیل است

دبیر شورای نگهبان، ضمن توصیه مردم به حضور پر شور در پای صندوق‌های رأی گفت: شرکت در انتخابات، زحمت چندانی ندارد و یک انگشت زدن به تعرفه‌ها و نوشتن اسم نامزدهاست اما بدانند همین یک انگشت را به چشم آمریکا و اسرائیل می زنند.



به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت الله جنتی، صبح امروز پس از بازدید از ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات در گفتگویی با خبرنگاران رادیو و شبکه‌های تلویزیونی العالم و خبر تصریح کرد: آغاز انتخابات در این ایام مبارک را به حضور مردم شریف کشورمان تبریک عرض می‌کنم.
وی افزود: امیدوارم کسی که از سوی مردم انتخاب می شود، با خدمت به مردم، آنان را دلگرم کند و اخلاق و قانون را رعایت کند و رضایت خدا و مردم را فراهم کند.
دبیر شورای نگهبان ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان برگزاری و نظارت بر انتخابات افزود: امیدورام، مردم قدر این نعمت آزادی را بدانند.
وی افزود: به برکت انقلاب اسلامی و روح پر فتوح امام خمینی رحمت الله علیه و به برکت رهبری حضرت امام خامنه‌ای دام ظله العالی، مردم آزادانه به هر کسی که بخواهند می توانند رأی بدهند و رئیس جمهوری، اعضای شوراهای اسلامی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را خود انتخاب می کنند.
حضرت آیت الله جنتی ضمن تأکید بر اینکه خوب است مردم در ساعات اولیه روز در رأی گیری شرکت کنند، تصریح کرد: مردم خوب کشورمان بدانند رای آنها، کمر دشمن را می شکند.
وی با اشاره به خشنودی دشمنان ایران از کاهش عدم مشارکت مردم در انتخابات افزود: مردم با همین رأی دادن، انگشت را به چشم آمریکا و اسرائیل می زنند.
دبیر شورای نگهبان، ناظران انتخاباتی را به دقت در رعایت قانون و حفظ امانت آرای ملت فراخواند و افزود: ناظران باید نظارت دقیق کنند تا قانون درست اجرا شده و آرا سالم به صندوق رفته و سالم بیرون آید. ناظرین تا موقع شمارش آرا همراه صندوق‌ها باشند تا بتوانند نظارت کنند. مردم به نظارت شورای نگهبان اعتماد دارند، لذا ناظران باید سعی کنند اعتماد مردم را بیشتر جلب کرده و رایی که مردم به صندوق انداختند را با سلامت تایید کند.
حضرت آیت الله جنتی در ادامه به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و شوراها نیز توصیه کرد: هرکدام از این نامزدها که رای آوردند، قدر مردمی که به آنان رای داده‌اند را بدانند و بدانند اینها مأمور هستند و از طرف مردم برای خدمت کردن انتخاب شده‌اند.
وی تأکید کرد: منتخبان ملت باید خدمت صادقانه را همواره مدنظر قرار داده و از سیاست‌ بازی و باندبازی خودداری کنند و آنچه که خیر و صلاح مردم در آن است، به همان عمل کنند. آنها نباید شب و روز بشناسند و بخصوص در این شرایط که کار سنگین است و مردم مشکلات اقتصادی و سیاسی دارند، از هیچ اقدامی که به خیر و صلاح مردم است دریغ نورزند. از هر کسی که حاضر است با صداقت با آنان کار کند استفاده کنند و بدانند اجرشان با خداست و خدا کمکشان خواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگان مجلس برگزار شد

توضیحات دبیرخانه چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان درباره چگونگی فرایند رقابت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دوره پیشگامان رهایی بسیج‌دانشجویی

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

پربازدید ها

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

برخی کشور‌ها با سلطه بر پلتفرم‌ها اهداف خود را پیاده می‌کنند/ باید از این استعمار نوین رهایی پیدا کنیم

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور معاون علمی ریاست جمهوری برگزار شد

سیاست‌های کلی قانون‌گذاری «نقشه راه نظام تقنین» است/ ضرورت تدوین قانون جامع و راهکار‌های اجرایی

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد