کد خبر: ۳۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۷- 10 June 2013
در نشست مشترک روسای ستادهای انتخاباتی داوطلبان ریاست‌جمهوری با دکتر کدخدایی مطرح شد؛

معرفی نمایندگان کاندیداها برای حضور در ستاد نظارت بر انتخابات کشور

سخنگوی شورای نگهبان، در نشست مشترک روسای ستادهای انتخاباتی داوطلبان یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری، از آنان دعوت کرد نمایندگانی را با امضای نامزدها برای حضور در ستاد نظارت بر انتخابات کشور معرفی کنند.



به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان دکتر کدخدایی در این نشست که صبح امروز در شورای‌نگهبان برگزار شد، گفت: با توجه به تجربه انتخابات 1388 برای پاسخگوئی به دغدغه‌های احتمالی و نیز ارائه و رسیدگی سریع به ابهامات داوطلبان محترم از روند برگزاری انتخابات و اطمینان بخشی نسبت به صحت و سلامت آن، هر یک از کاندیداها می‌توانند یک نفر را به نمایندگی از خود برای حضور در ستاد نظارت بر انتخابات کشور معرفی کنند.
دکتر کدخدایی ضمن تشریح اقدامات شورای نگهبان برای حسن نظارت بر انتخابات گفت: شورای نگهبان، برای تمام شعب أخذ رأی، ناظران آموزش دیده و مجربی را معین کرده است و آنان موظف هستند طبق قانون بر کلیه مراحل رأی گیری و شمارش آراء نظارت دقیق داشته باشند.
وی افزود: در صورتی که تخلفی در حین برگزاری انتخابات صورت گیرد، ناظران شورای نگهبان با آن برخورد سریع و قانونی خواهند داشت. شورای نگهبان از طریق ستاد نظارت بر انتخابات کشور نیز از طریق ارتباط با اقصی نقاط کشور راهنمائی‌ها و دستورات لازم را به ناظران شعب اخذ رای خواهد داد.
عضو هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: هر یک از داوطلبان محترم علاوه بر نمایندگانی که برای حضور در شعب اخذ رأی معرفی می‌کنند، می توانند برای حصول اطمینان از روند برگزاری انتخابات، یک نماینده نیز به ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات معرفی کنند.
گفتنی است در این نشست مشترک که با حضور آقایان باقری، توفیقی، غرضی، گیل آبادی، محمد صادقی، مظفر، نعمت زاده، رؤسای ستادهای انتخاباتی جلیلی، عارف، غرضی، رضائی، ولایتی، قالیباف و روحانی برگزار شد، حاضران ضمن تأکید بر اهمیت جایگاه نظارتی شورای نگهبان در انتخابات، از برگزاری این نشست و نیز امکان حضور نماینده داوطلبان در ستاد نظارت بر انتخابات کشور، قدردانی کردند.
شایان ذکر است در حاشیه این نشست دکتر کدخدایی شایعه برخی رسانه‌ها مبنی بر بررسی مجدد صلاحیت یکی از داوطلبان را نادرست خواند و گفت: اگرچه براساس ماده ۵۸ قانون انتخابات ریاست جمهوری، شورای نگهبان می‌تواند در صورت بدست آوردن مدارک جدید، به بررسی مجدد صلاحیت کاندیداها بپردازد ولی تا کنون چنین چیزی مطرح نشده است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

محبت و مودّت به حضرت صدیقه طاهره (س) عامل ارتقای معنوی و قرب الهی است

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

نهج البلاغه نسخه حکمرانی اسلامی است/ زن را در الگوی فاطمی تفسیر کنیم

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

آیت‌الله یزدی (ره) مجتهد در تراز انقلاب اسلامی بود

آیت‌الله یزدی (ره) مرد بزنگاه‌های تاریخی بود / نمونه‌ای از غیرت دینی و حکمت عملی

نهضت تفسیر قرآن راه‌اندازی شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۹ آذر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

آیت‌الله مدرسی‌یزدی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: خاستگاه اندیشه‌های بلند رهبر معظم انقلاب، اسلام، قرآن و قانون اساسی است/ این اندیشه‌ها مشعل راه هدایت در دنیای ظلمات است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است