کد خبر: ۳۰۵۸
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۵- 15 May 2013
حضرت آیت‌الله یزدی:

برخی مسؤولان به بهانه انتخابات وظایف اجرایی خود را رها کرده اند

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: برخی از مسؤولان نظام که سمت‌های بالایی نیز دارند چند ماه مانده به انتخابات در کارهای خود سست می‌شوند و می‌گویند دست و دل ما به کار نمی‌رود؛ مگر شما کار را برای رییس جمهور می‌کنید؟



به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله محمد یزدی، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر سه شنبه در دیدار جمعی از خادمان اعتکاف که در سالن جلسات جامعه مدرسین برگزار شد، با اشاره به اهمیت کار خادمان اعتکاف، گفت: برخی فکر می‌کنند که عبادت محصور در نماز و ادعیه است در حالی که کارهای غیر عبادی اگر با قصد قربت انجام شود عبادت می‌شود و چه بسا از ثواب بیشتری نیز برخوردار باشد.
عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: روز اول جلسه شورای نگهبان که مصادف با روز اول رجب بود، آیت‌الله جنتی درباره فضایل ماه رجب صحبت کرد و گفت متأسفانه ما از دعا محروم مانده‌ایم و مردم دنبال دعا و اعتکاف هستند ولی ما باید اینجا بنشینیم و بدی‌ها و خوبی‌های کاندیداها را مورد توجه قرار دهیم و اطلاعاتی که نمی‌شود جای دیگر گفت را بشنویم؛ من گفتم آقای جنتی من معتقدم که رسیدن به این‌که چه کسی صلاحیت دارد بیاید یا نه، مستدل و مستند و با جرأت و شهامت روی قوانین و مقررات تصمیم گرفتن و صریحا گفتن که فلانی حق ندارد بیاید ثوابش از اعتکاف و دعا و همه مستحبات بیشتر است.
وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، مبنی بر این‌که عبادت به کثرت کار و صورت عبادت نیست، ابراز کرد: قلت و کثرت عبادت ملاک نیست، روح، انگیزه و قصد کار ملاک است که برای چه انجام می‌گیرد.
نایب رییس مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: اگر وظیفه، اداری، سیستمی و نظامی باشد و درست انجام شود ثواب بر آن مترتب می‌شود و نمی‌شود گفت ماه رجب است و باید به عبادت پرداخت و از کار و وظیفه دست برداشت.
حضرت آیت‌الله یزدی با تأکید بر این‌که به بهانه انتخابات ریاست جمهوری، مسؤولان نباید کارهای خود را کنار بگذارند، اظهار کرد: برخی می‌گویند چون نمی‌دانیم آینده چه می‌شود کار را کنار می گذارند، این کار درست نیست و نباید کارهای رسمی و قانونی خود را به بهانه انتخابات کنار گذاشت.
رییس جامعه مدرسین ادامه داد: برخی از مسؤولان نظام که سمت‌های بالایی نیز دارند چند ماه مانده به انتخابات در کارهای خود سست می‌شوند و می‌گویند دست و دل ما به کار نمی‌رود؛ مگر شما کار را برای رییس جمهور می‌کنید؟ اگر کار را برای رضای خدا انجام دهید آن کار عبادت است و ثواب فراوانی خواهد داشت.
وی در ادامه با بیان این‌که اگر کار وظیفه شد، رنگ و بوی عبادت به خود می‌گیرد، خطاب به خادمان اعتکاف، اظهار کرد: اگر پذیرفته‌اید که خدمت به معتکفان عبادت است و نظام آمده و در اعتکاف نظم و تشکیلاتی به وجود آورده که از سردگمی بیرون بیاییم و هر فردی هر جایی نرود و خدای ناکرده سوء استفاده نشود و شما در این نظام، مسأله اعتکاف را به عهده گرفته و همکاری می‌کنید تا درست انجام گیرد، مطمئن باشید ثواب کار شما چه بسا از معتکفان نیز بیشتر باشد.
حضرت آیت‌الله یزدی با بیان این‌که دعا یعنی نفس برقراری ارتباط با خدا، به اهمیت دعا و این‌که برای چه کسانی باید دعا کرد اشاره و گفت: دعا کننده باید همت خود را بالا ببرد و برای چیزهای بزرگ دعا کند.
عضو شورای نگهبان گفت:‌ شرایط سخت است و خدا نکند به خاطر دنیا بخواهیم خدا را از دست بدهیم، سمت و مسؤولیت امتیازی نیست و دست انسان را نمی‌گیرد مگر این‌که به وظیفه خود درست عمل کنیم؛ هرچه مسؤولیت سنگین‌تر باشد و انسان آنرا درست انجام دهد قطعا اجرش بیشتر است.
حضرت آیت‌الله یزدی با بیان این‌که انسان باید در دعا کردن همت خود را بالا ببرد و برای موارد مهم دعا کند، ابراز کرد: امام سجاد(ع) راجع به مرزبانان دعا می‌کردند، یعنی کسانی که جلوی تجاوز دشمن را می گیرند و در این راه جان خود را به خطر می اندازند تا مردم در امنیت کامل به زندگی بپردازند و امور عبادی خود را انجام دهند، قطعا چنین افرادی در حال عبادت هستند.
وی ادامه داد: فلان مقام که دنبال انجام وظیفه امنیتی خود است و جلوگیری می‌کند از این‌که تروریست‌ها نتوانند امنیت کشور را به هم بزنند، بالاترین عبادت را انجام می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

جلد دوم مجموعه «روایت اساسی» با عنوان «تاریخچه رهبری در حقوق اساسی ایران» منتشر شد

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

نشست علمی با موضوع «بررسی الزامات و بایسته‌های تحلیل نظرات شورای نگهبان» همراه با معرفی کتاب «تحقیق در متون و اسناد حقوق عمومی و تحلیل نظرات شورای نگهبان»

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴

کتاب «حقوق اساسی تطبیقی» منتشر شد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسن شجاعی»

پربازدید ها

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

چهل‌ونهمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۶ مهر ۱۴۰۴

گزارش تصویری دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»

از کشتی تا وزنه‌برداری؛ قهرمانی و پهلوانی عادت ایرانیان است

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

برگزاری مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگانی از مجلس و بانک مرکزی