کد خبر: ۳۰۵۸
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۵- 15 May 2013
حضرت آیت‌الله یزدی:

برخی مسؤولان به بهانه انتخابات وظایف اجرایی خود را رها کرده اند

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: برخی از مسؤولان نظام که سمت‌های بالایی نیز دارند چند ماه مانده به انتخابات در کارهای خود سست می‌شوند و می‌گویند دست و دل ما به کار نمی‌رود؛ مگر شما کار را برای رییس جمهور می‌کنید؟



به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله محمد یزدی، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر سه شنبه در دیدار جمعی از خادمان اعتکاف که در سالن جلسات جامعه مدرسین برگزار شد، با اشاره به اهمیت کار خادمان اعتکاف، گفت: برخی فکر می‌کنند که عبادت محصور در نماز و ادعیه است در حالی که کارهای غیر عبادی اگر با قصد قربت انجام شود عبادت می‌شود و چه بسا از ثواب بیشتری نیز برخوردار باشد.
عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: روز اول جلسه شورای نگهبان که مصادف با روز اول رجب بود، آیت‌الله جنتی درباره فضایل ماه رجب صحبت کرد و گفت متأسفانه ما از دعا محروم مانده‌ایم و مردم دنبال دعا و اعتکاف هستند ولی ما باید اینجا بنشینیم و بدی‌ها و خوبی‌های کاندیداها را مورد توجه قرار دهیم و اطلاعاتی که نمی‌شود جای دیگر گفت را بشنویم؛ من گفتم آقای جنتی من معتقدم که رسیدن به این‌که چه کسی صلاحیت دارد بیاید یا نه، مستدل و مستند و با جرأت و شهامت روی قوانین و مقررات تصمیم گرفتن و صریحا گفتن که فلانی حق ندارد بیاید ثوابش از اعتکاف و دعا و همه مستحبات بیشتر است.
وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، مبنی بر این‌که عبادت به کثرت کار و صورت عبادت نیست، ابراز کرد: قلت و کثرت عبادت ملاک نیست، روح، انگیزه و قصد کار ملاک است که برای چه انجام می‌گیرد.
نایب رییس مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: اگر وظیفه، اداری، سیستمی و نظامی باشد و درست انجام شود ثواب بر آن مترتب می‌شود و نمی‌شود گفت ماه رجب است و باید به عبادت پرداخت و از کار و وظیفه دست برداشت.
حضرت آیت‌الله یزدی با تأکید بر این‌که به بهانه انتخابات ریاست جمهوری، مسؤولان نباید کارهای خود را کنار بگذارند، اظهار کرد: برخی می‌گویند چون نمی‌دانیم آینده چه می‌شود کار را کنار می گذارند، این کار درست نیست و نباید کارهای رسمی و قانونی خود را به بهانه انتخابات کنار گذاشت.
رییس جامعه مدرسین ادامه داد: برخی از مسؤولان نظام که سمت‌های بالایی نیز دارند چند ماه مانده به انتخابات در کارهای خود سست می‌شوند و می‌گویند دست و دل ما به کار نمی‌رود؛ مگر شما کار را برای رییس جمهور می‌کنید؟ اگر کار را برای رضای خدا انجام دهید آن کار عبادت است و ثواب فراوانی خواهد داشت.
وی در ادامه با بیان این‌که اگر کار وظیفه شد، رنگ و بوی عبادت به خود می‌گیرد، خطاب به خادمان اعتکاف، اظهار کرد: اگر پذیرفته‌اید که خدمت به معتکفان عبادت است و نظام آمده و در اعتکاف نظم و تشکیلاتی به وجود آورده که از سردگمی بیرون بیاییم و هر فردی هر جایی نرود و خدای ناکرده سوء استفاده نشود و شما در این نظام، مسأله اعتکاف را به عهده گرفته و همکاری می‌کنید تا درست انجام گیرد، مطمئن باشید ثواب کار شما چه بسا از معتکفان نیز بیشتر باشد.
حضرت آیت‌الله یزدی با بیان این‌که دعا یعنی نفس برقراری ارتباط با خدا، به اهمیت دعا و این‌که برای چه کسانی باید دعا کرد اشاره و گفت: دعا کننده باید همت خود را بالا ببرد و برای چیزهای بزرگ دعا کند.
عضو شورای نگهبان گفت:‌ شرایط سخت است و خدا نکند به خاطر دنیا بخواهیم خدا را از دست بدهیم، سمت و مسؤولیت امتیازی نیست و دست انسان را نمی‌گیرد مگر این‌که به وظیفه خود درست عمل کنیم؛ هرچه مسؤولیت سنگین‌تر باشد و انسان آنرا درست انجام دهد قطعا اجرش بیشتر است.
حضرت آیت‌الله یزدی با بیان این‌که انسان باید در دعا کردن همت خود را بالا ببرد و برای موارد مهم دعا کند، ابراز کرد: امام سجاد(ع) راجع به مرزبانان دعا می‌کردند، یعنی کسانی که جلوی تجاوز دشمن را می گیرند و در این راه جان خود را به خطر می اندازند تا مردم در امنیت کامل به زندگی بپردازند و امور عبادی خود را انجام دهند، قطعا چنین افرادی در حال عبادت هستند.
وی ادامه داد: فلان مقام که دنبال انجام وظیفه امنیتی خود است و جلوگیری می‌کند از این‌که تروریست‌ها نتوانند امنیت کشور را به هم بزنند، بالاترین عبادت را انجام می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

تبیین قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی برای مخاطبان بین‌المللی یک ضرورت است

ارائه آثار بین‌المللی پژوهشکده به نخبگان خارجی، موجب شکل‌گیری نگاهی جدید نسبت به نظام حقوقی ایران شده است

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه بین‌الملل رونمایی شد/ دکتر کدخدایی: تبیین نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران باید توسعه یابد

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر ««علیرضا شرفی‌منش» / دکتر طحان‌نظیف: دشمنان تلاش دارند با فتنه‌های گوناگون، عزم ملت ایران را در هم بشکنند

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند

الگو‌ها و شیوه‌های فعلی تربیتی و فرهنگی پاسخگوی پیچیدگی‌ها و شرایط نسل جدید نیستند

انقلاب اسلامی، ایران را از بردگی آمریکا نجات داد

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند