کد خبر: ۳۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱- 12 May 2013
دکتر کدخدایی:

جلسات هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات برای بررسی صلاحیت‌ها از امروز تشکیل شد

دکتر کد خدایی گفت: جلسات هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری از امروز تشکیل شده و اعضا مشغول بررسی صلاحیت ها هستند.



سخنگوی شورای نگهبان در‌ گفتگو با خبرگزاری تسنیم افزود: امیدواریم که بر اساس ماده 57 قانون انتخابات ریاست جمهوری بتوانیم در موعد مقرر نتایج را اعلام کنیم.
وی در‌ خصوص احتمال استفاده از تمدید 5 روزه فرصت شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری،گفت: استفاده از 5 روز دوم تبصره قانون به این بستگی دارد که ما ببینیم که در یک یا دو روز آینده بررسی ها را ادامه دهیم که اگر نیازمند زمان بیشتر برای بررسی باشیم این کار در مهلت ده روز انجام خواهد شد.
سخنگوی شورای نگهبان درباره اقدام روز گذشته رئیس جمهور در همراهی اسفندیار رحیم مشایی برای ثبت نام در انتخابات، گفت: بله این موضوع امروز در هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به جایگاه ریاست جمهوری، به اتفاق آرا اکثریت اعضا هیئت معتقد بودند که اقدام اخیر رئیس جمهور در معرفی یکی از افراد به عنوان نامزد انتخابات تخلف بوده و عنوان مجرمانه دارد و قرار شد که مراتب آن به قوه قضائیه اعلام شود.
کدخدایی تاکید کرد: ما مراتب این موضوع را به قوه قضاییه اعلام کردیم که پس از آن تصمیم گیری بر اساس قانون و بر عهده دستگاه قضایی است.
وی در پاسخ به سوالی درباره راه اندازی کارناوال تبلیغاتی از سوی اسفندیار رحیم مشایی و آیت الله هاشمی رفسنجانی، اظهار داشت: هرگونه حرکتی که نشان دهنده تبلیغات باشد بر اساس قانون ممنوع است و ما از قبل، این تذکر را به افرادی که تمایل به ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری را دارند، داده بودیم و از آنها خواسته بودیم‌که از این گونه اقدامات خود‌داری کنند.
سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد:به هر حال اتفاقاتی افتاد که امیدوار بودیم دستگاه‌های اجرایی و ذیربط با آن برخورد موردی داشته باشد و ما الان در جریان نیستیم که با آنها چه برخوردهایی شده است؛ این موضوع در بررسی صلاحیت‌ها یکی از مواردی است که مدنظر قرار می‌گیرد.
کدخدایی همچنین در پاسخ به اینکه روند بررسی صلاحیت کاندیداها ابتدا به چهره‌های شاخص اختصاص دارد، گفت: ما بر اساس فهرستی که وزارت کشور از کاندیداها به ما می‌دهد صلاحیت‌ها را بررسی می‌کنیم و هیچ تفاوتی بین کاندیداهای شاخص و یا افراد دیگر وجود ندارد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

حضور میلیونی مردم پیامی قاطع و روشن به دشمنان این مرز و بوم مخابره کرد/ این حضور بیعتی مجدد با ولایت و مرجعیت بود

پربازدید ها

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

اظهارات رئیس‌جمهور نابخرد آمریکا نشانه استیصال اوست

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت پیروزی‌های رزمندگان اسلام بر رژیم صهیونی و آمریکا

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از مواضع مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله سیستانی نسبت به یاوه‌گویی‌های سردمداران خبیث رژیم صهیونی و آمریکا

هیچ چیز نمی‌تواند ایران را از دفاع مشروع بازدارد/ تمامیت ارضی و وحدت ملی طبق قانون اساسی تفکیک‌ناپذیرند