کد خبر: ۳۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۱- 11 May 2013
دکتر کدخدایی:

سرنوشت کشور را نمی توان به افرادی که برای اداره امور کشور، برنامه ندارند سپرد

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: تبلیغات زودهنگام و شعارهای خلاف واقع مغایر با تقوا است.



به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در همایش مسئولان دفاتر و هیئت‌های نظارت بر انتخابات گفت: از مهم ترین شرایط ریاست‌جمهوری که شورای نگهبان باید آن را احراز کند «تقوا» است. وقتی فردی تبلیغات زودهنگام و غیر قانونی و شعارهای خلاف واقع می دهد، علناً نشان می‌دهد که واجد این شرط نیست.
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر اعضای شورای نگهبان، ناظران و مسئولان برگزاری انتخابات گفت: حضور پر شور مردم در انتخابات، برای نظام اسلامی مصونیت ایجاد می‌کند.
دکتر کدخدایی ضمن مقایسه اجمالی نظام انتخاباتی در ایران و کشورهای مدعی لیبرال دموکراسی گفت: مردم با حضور فراگیر در انتخابات و ثبت نصاب‌های قابل توجه در میزان مشارکت، اعتماد خود را به نظام نشان می‌دهند.
وی افزود: به یقین می‌توانیم بگوئیم نمره اول در میزان مشارکت انتخاباتی را در جهان داریم و در هیچ کشوری مردم بدین صورت پای صندوق های رأی حاضر نمی‌شوند.
عضو هیأت مرکزی نظارت بر یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با تأکید بر اینکه افراد باید شرایط خود را با ملاحظه این میزان از رشد ملت ایران، بسنجند و ببینند آیا می‌توانند داوطلب ریاست جمهوری در چنین کشوری باشند، گفت: حضور انتخاباتی در ایران از هر جهت باید بر اساس تکلیف الهی باشد. همان‌طور که مردم با ملاحظه تکلیف الهی در پای صندوق‌های رأی حاضر می‌شوند، افراد نیز باید با انگیزه الهی، داوطلب حضور در رقابت‌های انتخاباتی بشوند. زیرا اگر برای رضای الهی در این راه وارد شوند، دیگر مسائل و مشکلات هم مرتفع خواهد شد.
دکتر کدخدایی با تأکید بر شرایط روشن داوطلبان ریاست‌جمهوری در اصل 115 قانون اساسی گفت: فردی که بر خلاف مصالح ملی، با دشمنان این ملت و نظام و کسانی که به صراحت می‌گویند نظام اسلامی را قبول ندارند، ملاقات می‌کند، باید خودش ببیند آیا واجد شرط «رجل مذهبی و سیاسی» هست؟!
سخنگوی شورای نگهبان گفت: کسانی که شعارهای غیر واقع یا حتی مغایر با شئونات اسلامی می‌دهند، آیا می‌توانند واجد شرط تقوا و مروج مذهب رسمی کشور باشند؟!
وی گفت: برخی شعارها شاید برای جذب چند رأی، مناسب به نظر برسد اما باید دید این شعارها اصلاً‌ قابلیت اجرا دارد! چرا نظام اسلامی باید هزینه آن را بپردازد. ‌اگر فردی شعارها و برنامه‌های غیر قابل اجرا می‌دهد تا نظر چند نفر را به خود جلب کند، نشان می‌دهد که اساساً «مدیر و مدبر» نیست و بنابراین باید خودش هزینه آن را بپردازد.
دکتر کدخدایی، با تأکید بر لزوم داشتن برنامه برای همه ابعاد زندگی گفت: وقتی فردی برای یک سفر عادی برنامه‌ریزی می‌کند اما برای اداره کشور هیچ برنامه‌ای ندارد، طبیعی است که واجد شرایط برای احراز صلاحیت نخواهد بود. زیرا نمی‌توان سرنوشت کشور را به او سپرد.
وی افزود: برخلاف اوائل انقلاب که افراد با نوعی «خودبازدارندگی» از ورود به عرصه پرهیز می کردند، امروز شاهد نوعی «خودشیفتگی» در برخی افراد هستیم که خود را برای ورود به هر صحنه‌ای اصلح می‌دانند و پیش از آنکه ثبت نام کنند و صلاحیت آنها احراز شود، به تبلیغات زودهنگام و طرح شعارهای غیر واقع می‌پردازند.
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به برخی از ضعف های قانون انتخابات گفت: به ویژه در بحث تبلیغات، قانون انتخابات ضعف‌هایی دارد در حالی که امروزه با ابزارها و امکانات تبلیغاتی جدید مواجه هستیم.
دکترکدخدایی با تأکید بر رعایت قانون در امر بررسی صلاحیت‌ها و نظارت بر انتخابات گفت: با وجود ضعف‌هایی که قانون انتخابات دارد، شورای نگهبان تمام سعی خود را برای انجام وظایف به کار خواهد بست.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

ضرورت بازخوانی عالمانه میراث فقهی و اصولی آیت‌الله میلانی

سیره علمی و اخلاقی آیت‌الله میلانی (ره) راهنمای نسل آینده طلاب و فضلای حوزه است

آیت‌الله میلانی از پیشگامان حمایت از نهضت امام خمینی(ره) بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پور رجبی»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون