کد خبر: ۳۰۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۵- 05 May 2013
طی پیامی با تقبیح حرکت های افراطی؛

آیت الله شاهرودی هتک حرمت مرقد حجربن عدی را محکوم کرد

عضو فقهای شورای نگهبان با محکوم کردن هتک حرمت اماکن مقدسه مسلمانان از سوی تروریست های تکفیری، تاکید کرد:‌ ایشان با بکارگیری خشونت، ترور و کشتن افراد بی گناه، بذر فتنه و دشمنی و اختلاف را در پیکر امت اسلامی کاشته و چهره ای کریه از دین مبین اسلام در برابر جهانیان به معرض تماشا می گذارند.




به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی در پیامی هتک حرمت مرقد حجربن عدی صحابه پیامبر(ص) و یار با وفای حضرت علی(ع) را محکوم کرد.
متن این پیام به شرح زیر می باشد:


بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

جنایت و اهانتی که به مرقد صحابی جلیل القدر،حجر بن عدی وارد شد جنایتی هولناک بود که پیشانی انسانیت از آن به عرق شرم نشسته و از سوی همه شریعت های آسمانی و نظام های حقوقی بشریمحکوم و غیر قابل بخشش است.
نبش قبور مؤمنان به ویژه صحابه بزرگ پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم)،اولیاء و شهدای گرانقدر اسلام ،از زشت ترین نوع هتک حرمت نسبت به مقدسات دینی و اسلامیبوده و از بزرگ ترین جنایات و گناهان کبیره به شمار می آید که عاملان آن مستحق اشدّ مجازات می باشند.
امثال این گونه حوادث که با رهبری و هدایت گروه موسوم به (القاعده) و همفکران آنها از دیگر گروه ها انجام می شود از حقیقتی خطیر پرده بر می دارد که بی شک باید همه مسلمانان به آن توجه نموده و آن را درک نمایند و آن ،این است که این گونه تحرکات ویران گر تکفیری که با عنوان جهاد انجام می شود هرگز صبغه اسلامی ندارد بلکه فعالیتهای خرابکارانه استعمارگران در کشورهای اسلامی است که در راستای بقاء و امتداد خط شرم آور خوارج در تاریخ اسلام-که مسلمانان و صحابه و امیرمؤمنان علی (ع) را کافر نامیدند¬- صورت می گیرد. اکنون نیز ادامه همان جریان، بذر تکفیر را در بلاد اسلامی پاشیده و مرتکب زشت ترین جنایات تحت پوشش عنوان جهاد در راه خدا می شوند،در حالیکه اسلام و مسلمانان از آنان و کردار ننگینشان بیزارند.
این حرکت انحرافی که امروزه مسلمانان گرفتار آن شده اند مصلحت امت اسلام و وحدت و عزت آنان را تهدید و چهره مسلمانان را در برابر دنیا مخدوش می کند.
برخی از ویژگی های این گروه انحرافی که با نقاب اسلام پا به عرصه گذارده از قرار ذیل است :
اول: آنان ،همچون خوارج در تاریخ صدر اسلام، هر کسی که افکار باطلشان را نمی پذیرد،متهم به کفر و بی دینی می کنند.
دوم: آنان همچون خوارج زشت ترین و ننگین ترین جنایات و منکرات را که هیچ یک از شرایع آسمانی و قوانین انسانی نمی پذیرد ،تحت عنوان جهادمرتکب می شوند.
سوم: ایشان وابسته و متکی به استکبار و کفر جهانی هستند و منافع و مصالح صهیونیسم و دشمنان اسلام را در جهان اسلام تأمین می کنند.
چهارم: ایشان با بکارگیری خشونت ،ترور و کشتن افراد بی گناه ،بذر فتنه و دشمنی و اختلاف را در پیکر امت اسلامی کاشته و با به نمایش گذاشتن اعمال ننگین شان در شبکه های ماهواره ای،چهره ای کریه و زشت از دین مبین اسلام در برابر جهانیان و اهل ادیان دیگر به معرض تماشا می گذارند.
با توجه به این نکات، بر هر یک از فرزندان غیرت مند اسلام فرض مسلم است که با دقت و جدیّت ملتفت این خطری که امت اسلامی را در برگرفته است ،باشند و برای مقابله و دفع آن به پا خیزند و تلاش نمایند تا امت اسلامی فریب خوردۀ این جریان نگردند و از حرمت دین مبین اسلام و شکوه این امت مبارک دفاع نمایند. باید با بیان نکاتی که ذکر شد و اینکه این جریان شوم به کلی از حقیقت اسلام ناب و روح دین بیگانه است به روشنگری بپردازند تا نسل پاک نهاد ما که در مسیر رشد و تعالی است هرگز گرفتار خدعه و نیرنگ ایشان نگردد.
و اعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا و اذکروا نعمة الله علیکم اذ کنتم اعداء فألّف بین قلوبکم فاصبحتم بنعمته اخوانا
سید محمود هاشمی شاهرودی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۹ آذر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

انتشار کتاب «شرایط کیفی داوطلبان انتخابات» از سوی پژوهشکده شورای نگهبان

کارگاه مهارت‌افزایی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان ویژه استان تهران برگزار شد

گزارش تصویری نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید بهشتی

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

برگزاری کارگاه تخصصی شبیه سازی شورای نگهبان در دانشگاه چمران

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان به‌مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

آیت‌الله مدرسی‌یزدی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: خاستگاه اندیشه‌های بلند رهبر معظم انقلاب، اسلام، قرآن و قانون اساسی است/ این اندیشه‌ها مشعل راه هدایت در دنیای ظلمات است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است