کد خبر: ۲۹۹۰
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۳- 20 April 2013
ویژگی های آیت الله رضوانی از نگاه حقوقدان پیشین شورای نگهبان؛
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با تاکید بر این که مرحوم آیت الله رضوانی مورد اعتماد همه جریان های سیاسی بود،‌ گفت:‌ ایشان نقش برجسته ای را در تدوین قانون بانکداری بدون ربا ایفا کرد.



آیت الله عباس کعبی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، ارتحال آیت الله رضوانی عضو فقهای شورای نگهبان را محضر حضرت ولی عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب، مراجع تقلید و حوزه های علمیه و بیت آن مرحوم تسلیت گفت و از خدمات این عالم ربانی تجلیل کرد.
وی با بیان این که ارتحال آیت الله رضوانی ضایعه ای بزرگ و خسارتی عمیق است،‌ تصریح کرد: ایشان جزو حصون اسلام و از شاگردان مبرز و معتمد خاص حضرت امام بودند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: ایشان رتبه بالای فقهی داشتند و از ‌مدرسین شناخته شده حوزه علمیه نجف و از شاگردان خوب امام و جزو چهار نفری بودند که امام قبل از انقلاب وصیت نامه خود را خطاب به ایشان نوشتند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: آیت الله رضوانی بعد از انقلاب با حکم حضرت امام به عنوان فقیه به عضویت شورای نگهبان درآمدند و بعد نیز رییس دیوان عدالت اداری شدند و تا دوره سوم عضویت مجلس خبرگان رهبری را عهده دار بودند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: آیت الله رضوانی بعد از ارتحال آقای خوانساری به درخواست اصناف و بازاریان به عنوان امامت مسجد حاج عزیز الله در سنگر امامت جماعت و وعظ و خطابه تبلیغ دین می کردند؛ ایشان حاشیه خوبی نیز بر عروه نوشتند.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم تاکید کرد: ایشان در جلسات شورای نگهبان نیز از تسلط خوبی برخوردار بودند و به لحاظ فقهی جملات کوتاه، گویا، مستدل و عمیقی بیان می کردند و اظهار نظرهای فقهی ایشان تؤام با دقت نظر خاصی بود.
آیت الله کعبی اظهار داشت: آیت الله رضوانی در فقه معاملات نیز تبحر ویژه ای داشتند به گونه ای که نقش برجسته ای را در تدوین قانون بانکداری بدون ربا و در ارائه مشورت های فقهی به بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار ایفا کردند.
وی بیان داشت: ایشان در جلسات مجلس شورای اسلامی و کمیسیون های مختلف نیز به نمایندگی از شورای نگهبان حضور مستمری در دفاع از نظریات شورای نگهبان داشتند و در ضمن از روحیه تعامل بالا و وسع نظر برخوردار بودند.
آیت الله کعبی در پایان با تاکید بر این که مرحوم آیت الله رضوانی مصداق بارز عاش سعیدا و مات سعیدا بود، تصریح کرد: همه جریان های سیاسی به ایشان اعتماد داشتند، آن عالم فقید ‌دارای وزانت و متانت خاص همراه با کمال و تقوا و فضیلت های ویژه اخلاقی بودند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

تاکید دکتر پروین بر رعایت حق‌ الناس در تمام مراحل انتخابات/ بررسی صلاحیت‌ها طبق قانون انجام می‌گیرد

آیت‌الله حسینی خراسانی خطاب به هیات‌های نظارت: ضمن حُسن‌خلق و مردم‌داری، باصلابت و قانونی عمل کنید

توصیه‌های‌ انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان به هیات‌های نظارت استانی؛ از رعایت قانون و بی‌طرفی تا ضرورت بهره‌مندی از سواد رسانه‌ای

وزیر کشور: همه طیف‌های فکری در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کردند

دکتر ره‌پیک: انتخابات نقش مهمی در توسعه اقتدار و کسب جایگاه حقیقی در نظم جدید جهانی دارد

تاکید آیت‌الله مدرسی‌یزدی به ناظران انتخاباتی بر لزوم انجام دقیق وظایف قانونی و شرعی

نص قرآنی و حدیثی پایه‌های مهم احیای تمدن اسلامی هستند

نیازمند وحدت ملی و مذهبی هستیم

ریشه همه فضیلت‌ها و پیشرفت در الفت و همگرایی است

آغاز اولین همایش نظارت انتخاباتی شورای نگهبان در مشهد/ وزرای کشور و اطلاعات میهمانان روز اول

پربازدید ها

بخشی از ابهامات قبل برطرف شده ولی برخی همچنان باقی است

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره رد مصوبه کنکوری مجلس

طرح اصلاح تبصره (۵) ماده (۵) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مغایر با قانون اساسی شناخته شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

تایید لوایح ایجاد مناطق آزاد سرخس، دوغارون و مازندران

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲ مهر ۱۴۰۲

قدردانی آیت‌الله جنتی از مواضع رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل/ جبهه مقاومت با الگوگیری از دفاع مقدس در برابر نظام سلطه ایستاده است

آیت‌الله جنتی: برای تحقق ارزش‌های الهی در دوره انتظار باید مجاهدت کرد/ ضرورت برنامه‌ریزی برای مقابله با انحرافات فرهنگی