کد خبر: ۲۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۶- 09 April 2013
حضرت آیت الله جنتی:

شورای نگهبان برای تحقق حماسه سیاسی در انتخابات، مسئولیت خود را به بهترین وجه انجام خواهد داد

حضرت آیت الله جنتی با اشاره به نام‌گذاری امسال به عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی گفت: انشاءالله شورای نگهبان برای تحقق حماسه سیاسی در انتخابات، مسئولیت خود را به بهترین وجه انجام خواهد داد.


به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت الله جنتی طی سخنانی در نمازخانه این نهاد ضمن تبریک سال جدید و تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) تصریح کرد: دید و بازدید و صله رحم، از سنت‌های خوبی است که در آغاز سال نو انجام می گیرد به شرط آنکه از آن استفاده صحیح بشود و وظایف و حدود شرعی هم در آن رعایت گردد.
حضرت آیت الله جنتی با اشاره به بروز گناهانی چون غیبت، اسراف و... در برخی از مهمانی‌ها و دید و بازدیدها گفت: در شرایطی که گروهی از مردم از نظر اقتصادی و معیشتی وضعیت مناسبی ندارند باید به فکر مستمندان و مستضعفان هم بود. چه خوب است که صدا و سیما، در انعکاس برنامه‌های تحویل سال نو، تصاویر و جلوه‌هایی از زندگی فقرا، زنان سرپرست خانوار، کودکان یتیم و... را نیز نشان بدهد تا مردم ضمن شکر نعمت‌هایی که در اختیار دارند به فکر اقشار ضعیف و کم‌درآمد هم باشند.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به آیاتی درباره توجه به مظاهر طبیعت و بهار اظهار داشت: ایام بهار و سفرهای نوروزی فرصت مناسبی است تا حیات دوباره طبیعت را ببینیم و با مشاهده قدرت خداوند متعال با معاد بیشتر آشنا شویم.
وی با اشاره به پیام نوروزی امام خامنه‌ای و بیانات نوروزی معظم له در حرم رضوی، گفت: تجلی حماسه سیاسی، "انتخابات" است و انتخابات ریاست‌جمهوری از مهم‌ترین جلوه‌های حضور مردم در حماسه سیاسی است.
حضرت آیت الله جنتی با اشاره به اهمیت جایگاه ریاست‌جمهوری اظهار داشت: شورای نگهبان در این انتخابات نیز انشاءالله با استقلال رأی و بدون هیچ‌گونه وابستگی به وظیفه خود عمل خواهد کرد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن تجلیل از بصیرت و آگاهی مردم کشورمان گفت: شورای نگهبان افراد واجد صلاحیت را برای حضور در رقابت‌ها، معرفی خواهد کرد. اما این مردم هستند که باید با بررسی‌ دقیق، بهترین فرد را برای این مقام انتخاب کنند.
حضرت آیت الله جنتی درباره مسئولیت شورای نگهبان و نیز کارکنان این نهاد در امر انتخابات نیز گفت: اعضای شورای نگهبان، کارکنان این نهاد و نیز مجموعه ناظران انتخابات، باید الگو باشند و به انجام دقیق وظیفه قانونی بپردازند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

چهل‌وهشتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

عزاداری‌های محرم امسال با شکوه‌تر از گذشته برگزار شود/ حوزه‌های علمیه و روحانیت همواره بر عهد خود با مردم استوارند

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب