کد خبر: ۲۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۷- 23 February 2013
عضو هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری:

کاندیداها برای مطرح کردن خود، رقیبان و ارزش‌ها را تخریب نکنند

عضو هیئت مرکزی نظارت بر یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران از داوطبین انتخابات ریاست جمهوری خواست برای مطرح کردن خود رقیبان و ارزش‌ها را تخریب نکنند.



به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سید محمدرضا میرشمسی در همایش هیئت‌های نظارت بر یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شهرستان‌ها و بخش‌های استان خوزستان اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران از جنبه‌های مختلف پیشرفت کرده و به قدرت رسیده است.
وی با اشاره به اینکه پیشرفت کشورمان را باید مدیون ملت شهیدپرور و ایثارگرمان باشیم، افزود: مقاومت مردم در برابر سختی‌ها، باعث شده تا کشور ما به پیشرفت و قدرت برسد.
عضو هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری یکی دیگر از عوامل پیشرفت ملت ایران را اعتماد به نفس دانست و گفت: امام راحل (ره) باعث شد ما خودمان را باور کنیم و روی پای خود بایستیم.
وی یکی از پیشرفت‌های ایران را در بعد نظامی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: بر همگان روشن است که قدرت نظامی ایران بازدارنده است بنابراین دشمنان تلاش می کنند که با حمله نظامی به جنگ با ایران نروند.
میرشمسی ادامه داد: وقتی هواپیمای بدون سرنشین از کنترل دشمن خارج می‌شود اوج جنگ الکترونیک را به رخ دشمن کشانده و نشان می‌دهد که در ضد الکترونیک تسلط کامل داریم.
وی ایران را یازدهمین قدرت اقتصادی جهان دانست و گفت: این را کسانی اعلام کرده‌اند که خودشان ما را تحریم کرده و فشار اقتصادی را روز به روز به کشورمان بیشتر می‌کنند.
وی با بیان اینکه هم اکنون ایران چهارمین قدرت اقتصادی جهان اسلام است افزود: هم اکنون صادرات نفت ما از قبل از تحریم‌ها بیشتر شده ولی طوری حرکت می‌کنیم که اقتصادمان به نفت متکی نباشد.
عضو هیئت نظارت بر یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی پیش آمده در جهان، از نظر اقتصادی وضع ما حتی بهتر از برخی کشورهای اروپایی است.
وی اضافه کرد: تنگ‌تر شدن حلقه تحریم‌ها به خاطر این است که اقتصاد ما شکوفا نشود ولی به لطف خداوند متعال برعکس شده و در حال پیشرفت هستیم.
میرشمسی با اشاره به این مطلب که در جهان هواداران و دوستداران قوی‌تر و بیشتر شده‌اند، اظهار کرد: در عرصه داخلی نیز پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم و قله‌های ترقی را یکی پس از دیگری فتح می‌کنیم.
جانشین معاونت اجرایی شورای نگهبان در ادامه به راهپیمایی میلیونی 22 بهمن اشاره کرد و گفت: با وجود مشکلات اقتصادی و گرانی ولی باز هم در بحث مشروعیت سیاسی، یک استاندارد جدیدی را به دنیا ارائه کردیم.
وی در ادامه یکی از رویدادهای مهم پیش‌رو را انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: داوطلبین یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای مطرح کردن خودشان دست به تخریب رقیب و ارزش‌ها نزنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه داوطلبین انتخابات در موضع‌گیری‌های خود، موجب دلسردی ملت نشوند افزود: هر داوطلبی خودش را معرفی کند و به تخریب دیگران نپردازد.
وی نظارت بر اجرای انتخابات را مهمترین وظیفه ناظرین شورای نگهبان بیان کرد و گفت: یکی از افتخارات ما در حوادث سال 1388 و بازشماری صندوق‌های رای، این بود که هر صندوقی که باز می‌شد بیشتر احساس اقتدار و افتخار می‌کردیم، به همین دلیل بود که مدعیان تقلب، نتوانستند سوء‌استفاده کنند.
میرشمسی به برخی گفته‌های داوطلبین اشاره کرد و گفت: برخی داوطلبین احساس تکلیف را دلیل حضور یافتن در صحنه انتخابات بیان می‌کنند و تنها شرط آنها برای کنار رفتن از رقابت‌های انتخاباتی را اشاره ولی امر مسلمین می‌دانند.
وی این اقدام را هزینه کردن از جایگاه والای ولایت دانست و خطاب به داوطلبین گفت: شمار را به خدا قسم می‌دهم منافع جمهوری اسلامی را فدای مسائل سیاسی و شخصی خود نکنید.
عضو هیئت نظارت بر یازهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: ملت ایران کاری به مسائل حاشیه‌ای ندارد و فقط در جهت سربلندی ایران اسلامی حرکت می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ قانون اساسی نگاهی متعالی و قابل افتخار به زنان دارد

انتشار کتاب «شرایط کیفی داوطلبان انتخابات» از سوی پژوهشکده شورای نگهبان

کارگاه مهارت‌افزایی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان ویژه استان تهران برگزار شد

گزارش تصویری نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید بهشتی

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

برگزاری کارگاه تخصصی شبیه سازی شورای نگهبان در دانشگاه چمران

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان به‌مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

پربازدید ها

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

در نگاه رهبری آزادی مشروع حق مردم و تکلیف حکومت است