کد خبر: ۲۹۳
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۸۵ - ۱۰:۰۳- 25 December 2006
دبیر شورای‌نگهبان :

قطعنامه شورای‌ امنیت ارزشی ندارد؛ فعالیت‌های هسته‌ای ایران ادامه می‌یابد

دبیر شورای‌نگهبان قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران را فاقد ارزش دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران به فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود ادامه خواهد داد.

به گزارش روابط‌عمومی شورای‌نگهبان، آیت‌الله جنتی در دیدار رئیس دفتر حفاظت منافع مصر در ایران افزود: جمهوری اسلامی ایران با کسی دشمنی ندارد اما ملت و دولت ایران در مقابل توطئه‌های دشمنان می‌ایستد و تسلیم نخواهد شد.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران خواهان برقراری صلح و امنیت در جهان است اظهار داشت: استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای حق مسلم جمهوری اسلامی ایران است.
آیت‌الله جنتی گفت: جمهوری اسلامی ایران مصمم است که سوخت هسته‌ای مورد نیاز خود را بدون وابستگی و احتیاج به دیگران، به طور مستقل تأمین کند.
وی افزود: تاریخ پرافتخار 27 ساله انقلاب اسلامی نیز نشان داده است که جمهوری اسلامی ایران با هیچ کشوری دشمنی ندارد اما هر جا تجاوزی بوده،‌ قاطعانه ایستاده است.
دبیر شورای‌نگهبان گفت: دولت و ملت ایران با کشورهایی که با ما دشمنی ندارند، خصوصاً کشورهای اسلامی، احساس دوستی و برادری می‌کند و خواستار افزایش روابط حسنه با این کشورها است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در امور داخلی کشورها به هیچ وجه دخالت نمی‌کند اما اجازه هم نمی‌دهد کشورهای دیگر در امور داخلی کشورمان دخالت کنند.
آیت‌الله جنتی حضور نظامیان آمریکایی و انگلیسی در عراق را عامل عمده ناامنی در این کشور برشمرد و تأکید کرد: مادامیکه آمریکا و انگلیس در عراق حضور داشته باشند، بحران عراق ادامه خواهد یافت و وضعیت ناامنی و فقر و محرومیت این کشور وخیم‌تر خواهد شد.
آیت‌الله جنتی همچنین در این دیدار با اشاره به اشتراکات دو کشور ایران و مصر، خواستار افزایش روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور شد.
"عمر‌الزیات" رئیس دفتر حفاظت منافع مصر در ایران نیز در این دیدار با استقبال از آشنایی بیشتر با فرهنگ و مذهب ایرانیان گفت: دلایلی که ایران برای فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای اعلام کرده است جای تردید در‌خصوص صلح‌آمیز بودن این فعالیت‌ها باقی نمی‌گذارد.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه تولید سلاح هسته‌ای از نظر ما مخالف شرع اسلام است افزود: وقتی رهبر معظم انقلاب به عنوان بالاترین مقام جمهوری اسلامی ایران می‌گوید تولید سلاح هسته‌ای خلاف شرع است قطعاً ایران دنبال سلاح هسته‌ای نخواهد رفت.
وی با بیان اینکه مصر نیز پس از 20 سال توقف برنامه‌های هسته‌ای خود بار دیگر آنرا از سر گرفته است گفت: ما به پیشرفت‌های ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای افتخار می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

چهل‌وهشتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود