کد خبر: ۲۹۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۶- 28 January 2013
دکتر کدخدایی:

شورای نگهبان طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را تایید کرد

سخنگوی شورای نگهبان از تایید طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در آخرین جلسه اعضای این شورا و همچنین بیش از 14 ایراد بر مصوبه اخیر مجلس درباره دو یا چند شغله ها خبرداد.



دکتر کدخدایی در گفتگوی اختصاصی با روزنامه خراسان با بیان این که پس از اصلاحاتی که مجلس اعمال کرد؛ مغایرتی در اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوی در جلسه اخیر شورای نگهبان با شرع و قانون اساسی ملاحظه نشده است، گفت: هیات اجرایی مرکزی نیز در این قانون باقی ماند اگر چه ایراداتی را نسبت به اختیارات این هیات داشتیم که مجلس محترم آن ها را اصلاح کرد و مقداری اختیارات این هیات محدود شده است.
یادآور می شود بر اساس طرح مجلس انتخابات ریاست جمهوری توسط هیئت اجرایی مرکزی انتخابات متشکل از نمایندگانی از 3 قوه و 7 نفر از چهره های ملی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و به ریاست وزیر کشور اجرا می شود.کدخدایی درخصوص طرح مجلس درباره ممنوعیت عضویت کارمندان و مدیران دستگاه های اجرایی در هیاتهای مدیره با بیان این که تفسیر شورای نگهبان مبنی بر این بوده است که عضویت در شورای نگهبان شغل محسوب نمی شود، گفت:تفسیر شورای نگهبان همچنان بر جای خود باقی است که عضویت در شورای نگهبان شغل نیست . با توجه به این که چنین تفسیری از سوی شورای نگهبان وجود دارد و بارها مطرح شده است ما تعجب کردیم که چطور بحثی را که مربوط به هیات مدیره ها و پرداخت های آنچنانی که دارند، می باشد به حقوقدانان شورای نگهبان نسبت می دهند.
وی با یادآوری این که ماده 15 طرح مجلس عینا همان چیزی است که پیشتر مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب رسانده بود افزود: قانونی که به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفته است چون با مخالفت شورای نگهبان مواجه شده بود به مجمع رفت و درمجمع مصوباتی که مربوط به اختلاف شورای نگهبان و مجلس هست محدود به زمان مشخصی است بنابراین نمی توانند دوباره آن را اینجا بیاورند.
سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: وقتی این موضوع در آنجا(مجمع تشخیص مصلحت ) مصوب شده است مجلس دیگر نمی تواند وارد این مساله شود. این تفسیر قبلی شورای نگهبان است.این که آقایان اشاره کردند چون ما حقوقدانان شورای نگهبان را گفتیم ایراد گرفته شده است، این طور نیست.
وی افزود: اگر سوابق کار ما را بررسی کنید دو سه مورد دیگر نیز در گذشته این مساله مطرح شده بود که ایراد گرفته شد و الان هم بیش از 14 ایراد به مصوبه موسوم به دوشغله بودن گرفته شد که جزئیات آن به زودی اعلام می شود.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

دعا‌های ماه رجب راه‌های بلند کمال را مقابل انسان می‌گشاید

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

ضرورت بازخوانی عالمانه میراث فقهی و اصولی آیت‌الله میلانی

پربازدید ها

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام