کد خبر: ۲۹۰۴
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۸- 14 January 2013
حضرت آیت‌الله یزدی:

مسئولان با منطق و استدلال حرکت کنند

شخصیت های حکومتی، ائمه جمعه، استانداران و فرمانداران بویژه در مناطق مرزی کشور مراقب باشند که با لعن و نفرین نمی شود کار کرد، بلکه باید با منطق و استدلال قوی پیش رفت.



به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله یزدی، امروز در دیدار امام جمعه ایرانشهر با اشاره به این که عنوان تشیع و شیعه از زمان پیامبر اسلام(ص) به دوستان و پیروان امیرالمومنین(ع) اطلاق شده است، گفت: شیعه همواره در مشکلات با تمسک به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) خودش را حفظ کرد.
وی با اشاره به این که تشیع در فراز و نشیب ها از مشکلات سختی گذشته است، عنوان کرد: خداوند این توفیق بزرگ را به ما داده که در فصل خاصی زندگی می کنیم که شرایط مساعد و آزادی وجود دارد.
رییس جامعه مدرسین حوزه با اشاره به شرایط امروز تشیع، تصریح کرد: حاکمیت شیعه نعمت بزرگی است که خدا به ما عطا کرده است که باید منطقی و معقول با آن برخورد کنیم.
آیت الله یزدی با بیان این که حضرت علی(ع) به صورت منطقی با حاکمیت برخورد کردند، تاکید کرد: چهار سال حکومت حضرت علی(ع) اساس حکومت اسلام را تعیین کردند و ما امروز از سبک حکومت ایشان استفاده می کنیم.
نایب رییس خبرگان رهبری تاکید کرد: ما در زمان استثنایی و خوبی قرار گرفته ایم که فضای علمی در همه رشته ها بازتر شده و فطرت انسانی نیز به دنبال پیدا کردن حقیقت و حرف حق است.
رییس جامعه مدرسین حوزه یادآور شد: امروز اسلام از انحصار مسجد و حسینیه درآمده و به زندگی عمومی مردم وارد شده است و هر جا اسلام بروز رسمی و آشکار پیدا کرده، حاکیمت به شکل مقررات اسلامی عمل می کند .
وی با اشاره به این که امام خمینی(ره) نشان دادند که اسلام می تواند در زندگی پیاده شود و خلف صالح ایشان نیز امام گونه راه ایشان را ادامه دادند، تصریح کرد: امروز تشیع به خاطر انقلاب اسلامی ایران حتی در اکثر مراکز تحقیقی اهل سنت در دنیا بروز جدیدی پیدا کرده است.


آیت الله یزدی عنوان کرد: امام خمینی(ره) زمانی می فرمودند "انقلاب اسلامی باید صادر شود" و کسی متوجه آن نمی شد، اما در شرایط کنونی هیچ فرد منصفی نیست که نپذیرد بیداری اسلامی برگرفته از انقلاب اسلامی ایران است.
عضو خبرگان رهبری ادامه داد: امروز همه قبول دارند که پیروزی های جنگ غزه و لبنان با الگو گیری از انقلاب اسلامی ایران به دست آمده است.
وی با اشاره به این که تاریخ همیشه تحت تاثیر حب و بغض ها قرار داشته است، اضافه کرد: مرحوم آیت الله العظمی بروجردی اولین رابطه فنی، علمی، بحث ریشه ای معقول و منطقی با اهل سنت را مطابق روش امروزی مطرح کردند، مجله ای نیز تاسیس شد و شاید نتایج اولیه اش آن این بود که یکی از روسای دانشگاه الازهر تصریح کرد که تشیع مانند سایر مذاهب است.
آیت الله یزدی با اشاره به این که با لعن و نفرین نمی شود کار کرد، خاطرنشان کرد شخصیت های حکومتی، ائمه جمعه، استانداران و فرمانداران بویژه در مناطق مرزی کشور مراقب باشند که با لعن و نفرین نمی شود کار کرد، بلکه باید با منطق و استدلال قوی پیش رفت.
عضو خبرگان رهبری در پایان خاطرنشان کرد: نباید از کثرت پول و ساختمان ها و عدد اهل سنت ناراحت بود؛ چون روند رشد تشیع در ایران و دنیا به گونه ای است که گرایش جهانیان به معارف ناب شیعی روز به روز در حال گسترش است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ آذر ۱۴۰۴

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

پژوهش، پیشران اصلی علوم و شرط تربیت عالمان صاحب‌نظر است

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند