کد خبر: ۲۸۹
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۸۵ - ۱۰:۴۵- 23 December 2006
آیت‌الله جنتی :

مردم با حضور باشکوه در انتخابات به نظام آبرو دادند

امام جمعه موقت تهران گفت : مردم با حضور پرشکوه خود در انتخابات به نظام جمهوری اسلامی آبرو دادند و با شرکت ‪ ۶۱‬درصد واجدان شرایط رای دادن وفاداری خود را به دنیا ثابت کردند .

آیت الله احمد جنتی در آیین پرشکوه نماز جمعه تهران اظهارداشت:مردم از دعوت مقام معظم رهبری ، مراجع و سایر اقشار برای شرکت در انتخابات استقبال کردند و نشان دادند به اسلام وفا دارند .
وی افزود: این حضور مردم در حالی صورت گرفت که برای انتخاباتی مانند خبرگان چندان تبلیغی هم صورت نگرفته بود و این حرکت پیام بسیاری دارد.
دبیر شورای نگهبان گفت: در این انتخابات 61 درصد از واجدان شرایط شرکت کردند و صادقانه رأی دادند که در هیچ جای دنیا، چنین چیزی را نمی‌توان دید. مردم با کمال صداقت و تبعیت از تاکید رهبری و دیگر علما، در انتخابات حضور پیدا کردند و نشان دادند به اسلام و نظام وفادار هستند و جایگاه و اهمیت خبرگان را به خوبی درک می‌کنند.
آیت الله جنتی گفت: این انتخابات به کسانی که در داخل نظام، راههایی خلاف راه اکثریت قاطع مردم می‌روند، پیام داد باید فکر و مسیرشان را با مسیر مردم هم‌راستا کنند، هم‌چنین به دشمنان خارج نظام نیز نشان داد مردم با این عظمت وارد میدان می‌شوند، حال شما هرچه قدر می‌خواهید قطعنامه صادر کنید و با ما دشمنی داشته باشید؛ مردم ما تحمل می‌کنند، قدرتمندانه ایستاده‌اند و با قدرت‌های جهانی مقابله می‌کنند. ملت ایران هیچگاه در برابر استکبار رکوع نکرده است.
خطیب جمعه تهران هم‌چنین از انتخاب مجدد خود و دیگر افراد برای مجلس خبرگان از مردم تشکر کرد و گفت: امیدوارم افرادی که شما به آنها در مجلس خبرگان، شورای شهر و مجلس شورای اسلامی رأی داده‌اید، بتوانند به خوبی پاسخ حسن اعتمادتان را بدهند؛ به ویژه به کسانی که در شورای شهر مشمول لطف مردم شده‌اند توصیه می‌کنم به وظیفه‌ی سنگین خود عمل کنند؛ زیرا همه مردم با شهرداری و شورای شهر سر و کار دارند؛ بنابراین به چیزی به جز خدمت به مردم فکر نکنند.
وی در ادامه با تبریک میلاد حضرت مسیح گفت: به پیروان حضرت مسیح عرض می‌کنم کارهایی را که حضرت مسیح نمی‌خواست و از آن پرهیز می‌کرد انجام ندهند. حضرت مسیح برای وحدت کلمه و توحید و یکتاپرستی پیام آورده بود و پاک و عادل بود؛ بنابراین شما نیز این گونه باشید و حق مردم را پایمال نکنید.
آیت الله جنتی هم‌چنین با اشاره به بحث لبنان گفت: آینده لبنان تاریک نیست و امیدواریم حزب‌الله عزیز بتواند دشمنی‌ها را مانند گذشته خنثی کند، هم‌چنین آمریکا و اسراییل سرعقل بیایند و کشورهای عربی بدانند که منفورترین قدرتها، آمریکا و اسرائیل هستند؛ بنابراین اگر می‌خواهند حکومتشان منفور مردمانشان نباشد، آن سیاست‌ها را دنبال نکنند.
وی گفت: امروز سیدحسن نصرالله از محبوب‌ترین چهره‌ها‌ی مردم جهان اسلام و عرب است وعلت این محبوبیتش نیز ضدآمریکایی و ضداسرائیلی بودنش است.
دبیر شورای نگهبان همچنین با اشاره به روز عید قربان و شهادت شهید بابایی در این روز گفت: وقتی سرگذشت شهید بابایی را در کتاب «پرواز تا بی‌نهایت» می‌خوانم، از زندگی خود و مسؤولیتهایی که تاکنون داشته‌ام، خجالت می‌کشم، به شما نیز توصیه می‌کنم این کتاب و هم‌چنین کتاب «رمز جاودانگی» از شهید رجایی را بخوانید؛ زیرا این دو کتاب الگو و مربی خوبی خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

نظر شورای نگهبان درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران