کد خبر: ۲۸۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۸۵ - ۱۵:۴۵- 19 December 2006
آیت‌الله جنتی :

مردم در انتخابات شگفتی آفریدند؛ مسئولان برای خدمت کمر همت ببندند

دبیر شورای‌نگهبان با تبریک پیروزی مردم و نظام در انتخابات 24 آذر گفت: مردم در این انتخابات شگفتی آفریدند و مسئولان باید قدر این مردم شریف را بدانند و برای خدمت کمر همت ببندند.

به گزارش روابط‌عمومی شورای‌نگهبان، آیت‌الله جنتی در جمع کارکنان شورای‌نگهبان افزود: باید با تمام وجود نه تنها با زبان بلکه در عمل به خاطر این پیروزی و موفقیتی که نصیب ملت شریف ایران و نظام جمهوری اسلامی شد، شکر خدا را به جای آورد.
وی مشارکت گسترده و پرشور مردم در انتخابات مجلس خبرگان را بیش از پیش‌بینی‌ها دانست و گفت: دشمنان خط و نشان کشیده بودند که مردم در انتخابات خبرگان، آنقدر رأی نخواهند داد و با این تصور که انتخابات خبرگان برای مردم نفع اساسی ندارد به دنبال فتنه‌انگیزی بودند.
آیت‌الله جنتی ادامه داد: دشمنان در خیال خواب‌ آلود خود به دنبال این هدف بودند که پائین بودن آراء مردم در انتخابات، جایگاه خبرگان و ولایت فقیه را زیر سؤال می‌برد و آن موقع می‌توانند این رکن اساسی نظام جمهوری اسلامی را به چالش بکشند.
وی با انتقاد از افرادیکه در داخل فریب خوردند و در انتخابات دنبال رو دشمنان اسلام و انقلاب شدند گفت: عده‌ای فریب خورده هم در داخل به این فتنه دشمنان دامن ‌زدند.
دبیر شورای‌نگهبان با تجلیل از حضور حماسی و انقلابی مردم در پای صندوق‌های رأی، گفت: مشارکت بیش از 60 درصدی مردم در انتخابات، دشمنان را مبهوت و فتنه آنها را کور کرد.
آیت‌الله جنتی با بیان اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، موجب تقویت جبهه ولایت فقیه و بالا رفتن اعتبار خبرگان و ولی فقیه شد، افزود: به پشتوانه این حمایت عظیم مردمی، تصمیمات خبرگان از اعتبار بالاتری برخوردار خواهد بود.
وی با اشاره به پیام‌های انتخابات مجلس خبرگان گفت: مردم به مخالفان نظام اسلامی پیام دادند که به رهبری نظام و روحانیت وفادارند.
آیت‌الله جنتی اظهار داشت: اکثریت منتخبان ملت کسانی هستند که علما و روحانیون معرفی کرده بودند که این نیز اعتماد مردم به روحانیت را نشان می‌دهد.
وی پیام دیگر این انتخابات را اعتماد مردم به قدرت نظارت و اجرایی انتخابات دانست و گفت: مردم اگر به مجریان و ناظران انتخابات اعتماد نداشتند و رأی خود را بی تأثیر می‌دانستند، دلیلی نداشت که در انتخابات شرکت کنند.
آیت‌الله جنتی با بیان اینکه شورای‌نگهبان سلامت انتخابات را تضمین می‌کند، افزود: تاریخ نشان داده که نظارت شورای‌نگهبان با قدرت آراء مردم را حفظ کرده است.
دبیر شورای‌نگهبان به تأثیرات بین‌المللی انتخابات 24 آذر اشاره کرد و گفت: تصمیم‌گیران شورای امنیت سازمان ملل و سران قدرتهای سلطه‌گر که علیه ایران نقشه می‌کشند پس از این انتخابات کاملاً ناامید شدند.
وی تصریح کرد: دشمنان می‌دانند نمی‌توانند با مردمی که طرفدار رهبری و نظام هستند، درگیر شوند لذا آنها سعی دارند مردم را از نظام جدا کنند.
آیت‌الله جنتی گفت: دشمنان می‌دانند که جنگ با نظام جمهوری اسلامی جنگ با مردم است و تا وقتی‌که مردم طرفدار و وفادار به نظام هستند، جنگ با مردم برای آنها سودی ندارد و خسارت سنگین خواهند دید.
وی با بیان اینکه اگر دشمنان به دنبال تفرقه‌افکنی هستند به خاطر اینست که می‌خواهند مردم را از نظام جدا کنند، گفت: انتخابات روز جمعه این پیام را به دشمنان داد که این خیال خام را از سر خود بیرون کنند و مردم وحدت کلمه دارند.
آیت‌الله جنتی خاطرنشان کرد: مسئولان باید توجه کنند که این مردم استحقاق خدمت دارند و نباید بیکار و فقیر و محتاج و گرفتار در بین مردم وجود داشته باشد البته امکانات دولت محدود است ولی باید از همین امکانات محدود حداکثر بهره را گرفت.
وی گفت: مسئولان باید تا آنجا که می‌توانند برای خدمت به مردم کمر همت ببندند و خدا هم یاری خواهد داد. همه باید در حد خود به وظایف شرعی و قانونی عمل کنیم.
آیت‌الله جنتی از ناظران که با زحمات فراوان از آراء مردم به طور کامل صیانت کردند و همچنین از مجریان برگزار کننده انتخابات تشکر و قدردانی کرد.
دبیر شورای‌نگهبان با اشاره به فرارسیدن ایام پربرکت ذیحجه، خصوصاً روز عرفه، عید سعید قربان و عید سعید غدیر خم، مردم را به انجام دعا و نیایش و مناجات این ایام دعوت کرد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان عربی و فرانسه منتشر شد

ضرورت قانون جامع جبران خسارت‌های ناشی از جنگ

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

طبیعت نظام فکری حوزه و روحانیت، سیاست‌اندیشی و سیاست‌ورزی است

رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان، عرصه‌ای برای تجربه عینی فرایند بررسی مصوبات مجلس از منظر انطباق با قانون اساسی است

«شبیه سازی شورای نگهبان»، چرا و با چه هدفی؟

آکادمی پاییزه پژوهش حقوقی؛ از مسئله‌شناسی تا کاربرد فناوری و هوش مصنوعی در نگارش مقاله، کتاب و پایان‌نامه

مجنون روایت حماسه فرزندان ایران است

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده شهیده ناظر «حانیه نادری»