کد خبر: ۲۸۳۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۹- 10 November 2012
در گفت‌وگو با فارس عنوان شد

نظر دکترکدخدایی درباره تشکیل هیئت نظارت و جمع‌آوری امضا برای تایید رجل سیاسی ومذهبی

سخنگوی شورای نگهبان گفت: اگر مصوبه مجلس در مورد اصلاح قانون انتخابات با وظایف نظارتی شورای نگهبان مغایرت داشته باشد، مورد ایراد قرار می‌گیرد.



دکتر کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درخصوص نظر شورای نگهبان در مورد اصلاح قانون انتخابات اظهار داشت: ارائه نظر نهایی شورای نگهبان در مورد اصلاحات اعمال شده در قانون انتخابات منوط به دریافت مصوبه از سوی مجلس و بررسی آن در جلسه عمومی با حضور اعضای شورای نگهبان است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا شورای نگهبان اصلاحات اعمال شده در قانون انتخابات را به صورت غیر رسمی هم مورد بررسی قرار نداده است؟ گفت: نظرات شورای نگهبان در مورد اصلاح قانون انتخابات فقط در حد کارشناسی بوده است. کارشناسان ما فقط در جلسات مجلس حضور داشتند و نظرات کارشناسی خود را ارائه داده‌اند.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سؤال که به نظر شما تشکیل هیئت نظارت که در قانون جدید انتخابات به آن اشاره شده، با قانون اساسی مغایرت دارد یا نه؟ ‌اظهار داشت: ما هنوز مطمئن نیستیم این مصوبه به کجا می‌رسد و آیا در صحن علنی هم مورد تصویب قرار می‌گیرد یا خیر؛ قطعا اگر مصوبه مجلس با وظایف نظارتی شورای نگهبان مغایرت داشته باشد، مورد ایراد قرار می‌گیرد. اما اگر مغایرتی نداشته باشد شورای نگهبان هم آن را تائید می‌کند.
وی در خصوص جمع‌آوری امضا برای تائید رجل سیاسی یا مذهبی بودن افراد هم تصریح کرد: در مورد رجل سیاسی و مذهبی بودن ابهام وجود دارد و باید این ابهام به گونه‌ای رفع شود. فکر می‌کنم اعضای شورای نگهبان این موضوع را نپذیرند که محدودیت‌هایی برای تائید رجل سیاسی و مذهبی بودن قرار بگیرد چرا که ممکن است این شرایط در دوره‌ای متفاوت باشد و اختیارات شورای نگهبان را محدود کند بر همین اساس احتمال نپذیرفته شدن این موضوع وجود دارد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت دو قاضی برجسته

کتاب «سیاست خارجی و قانون اساسی» منتشر شد

مدرسه زمستانی حقوق مالی

کرسی ترویجی با موضوع «چهارچوب تدوین پیوست عدالت در قانون‌گذاری»

دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه بغداد: شهید سلیمانی بر اساس اصول قانون اساسی به یاری مظلومان شتافت/ حق مقاومت؛ مبارزه‌ای مشروع برای رهایی از سلطه است

پیام سخنگوی شورای نگهبان در پی شهادت دو قاضی برجسته

شکست مفتضحانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی دنیا را متوجه قدرت نیروهای مقاومت کرد

آزادی به عنوان یکی از شعارهای اصلی نظام، باید مبتنی بر اندیشه‌های مقام معظم رهبری بازخوانی شود

بررسی «طرح تنقیح و تدوین قانون جامع سلامت» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به یک ابهام جامعه معلولان درباره پرداخت کمک هزینه معیشتی به آنها در لایحه بودجه ۱۴۰۴

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف تشریح کرد؛ مهمترین ایرادات شورای نگهبان نسبت به بودجه ۱۴۰۴ و مهمترین احکامی که تایید شدند

پاسخگویی به نیازهای جدید جهانی مأموریت مهم حوزه‌های علمیه است

کتاب «حقوق انتخابات» منتشر شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۸ دی ۱۴۰۳

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۹ دی ۱۴۰۳

فیلم|تشریح مهمترین ایرادات شورای نگهبان به بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

ادامه بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پژوهشکده شورای نگهبان و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران تفاهمنامه همکاری امضا کردند

پس از برگزاری ۱۸ جلسه، بررسی بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۴ در شورای نگهبان به پایان رسید

حوزه علمیه قم همواره منشأ برکات بسیاری برای اسلام بوده است