کد خبر: ۲۸۳۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۸- 05 November 2012
آیت‌الله یزدی:

باید صبور، مقاوم و باگذشت باشیم و کمتر دنبال جدال و خود پسندی برویم

عضو فقهای شورای نگهبان در جمع تعداد زیادی از بستگان خود به تبیین اوضاع فعلی کشور پرداخت.



به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله محمد یزدی در جمع تعداد زیادی از بستگان خود که با هدف احیای سنت حسنه صله ارحام در مجتمع یاوران حضرت مهدی‌(عج) قم گردهم آمده بودند، با اشاره به وضعیت فعلی کشور گفت: در شرایط فعلی باید همه صبور، مقاوم، باگذشت و تحمل باشیم و کمتر به دنبال دعوا، جدال و خود پسندی برویم.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: خوشبختانه مقام معظم رهبری نصیحت خوبی کردند و انشاءلله همه به آن عمل کنند؛ چند روز قبل هم جلسه‌ای با دو تن از سران قوا داشتم که بر پیروی از رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند؛ به نظر من خداوند رهبرفرزانه انقلاب را برای این زمان نگه داشته است.
آیت‌الله یزدی با بیان این که امروز کشور در شرایط خاصی قرار دارد، اظهار داشت: دشمنان از اول انقلاب تا امروز برای تضعیف نظام نقشه کشیدند و هرکاری توانستند انجام دادند ولی کاری از پیش نبردند.
نایب رییس خبرگان رهبری با اشاره به خاطرات خود از نا امنی‌های ابتدای انقلاب، یادآور شد: امروز کشوری امن داریم، اگر چه ممکن است اشکالاتی هم باشد؛ البته نقص همیشه بوده است.
وی با بیان این که نظام با وجود فراز و نشیب‌ها، رشد داشته است، ادامه داد: اول انقلاب، مدارس سه شیفته بود و حتی برخی جاها مدرسه نداشت، ولی الحمدالله امروز مدرسه‌های زیادی داریم.
آیت‌الله یزدی خاطرنشان کرد: زندگی همه مردم بهتر شده است و کسی را نمی‌شناسم که زندگی‌اش بدتر شده باشد، افرادی هم که بهانه می‌گیرند و به قول ما غر و نق می‌زنند، وضعشان بهتر شده است.
رییس جامعه مدرسین حوزه افزود: امروز کشور ما الهی است و همه بر اساس اسلام کار می‌کنند، خوشحالیم که کشور رهبر، مجلس، قوه قضائیه و مجریه و شورای نگهبان دارد و همه برای سربلندی نظام کار می‌کنند.
نایب رییس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این که مشکلات کشور حل خواهد شد، اظهار داشت: در شرایط امروز باید زندگی را ساده‌تر کنیم، چشم و هم چشمی را کنار بگذاریم و خود را به خاطر تجملات ناراحت نکنیم و کمی هم به دنبال معنویات باشیم.
وی ادامه داد: این مردم صبورترین، مقاوم‌ترین و متدین‌ترین هستند و نباید به بی‌مبالاتی گوشه و کنار نگاه کنیم.
رییس جامعه مدرسین حوزه با اشاره به اقدامات قوه قضائیه، گفت: امروز دستگاه قضایی با مفسدین برخورد می‌کند، اما همه چیز را نمی‌توان در بوق و کرنا کرد.
آیت‌الله یزدی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از برگزار کنندگان جلسه فامیلی صله ارحام، افزود: با تغییر شرایط جامعه و زندگی، فاصله‌هایی بین فامیل و بستگان ایجاد شده و برخی هم به علت این که مسئولیت‌هایی در نظام پذیرفتند، فرصت صله رحم ندارند.
وی یادآور شد: این کار که همه فامیل یک جا جمع شوند، ابتکار جالبی است که با مناسبت مورد علاقه همه ما یعنی غدیر پیوند خورده است.
رییس جامعه مدرسین حوزه با اشاره به برکات جلسات فامیلی، گفت: در این جلسات ضمن آگاهی از مشکلات یکدیگر، در جهت رفع آنها تلاش می‌کنیم.
آیت الله یزدی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولان این گونه جلسات، برای خدا کار کنند؛ چون صله رحم آثار دنیوی و اخروی فراوانی دارد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد