کد خبر: ۲۷۶۷
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۳- 17 September 2012
آیت‌الله یزدی:

اقدامات موهن نشانه جاهلیت دشمنان است

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با محکوم کردن اهانت به مقدسات و پیامبر(ص)، این گونه اقدامات را نشانه جاهلیت دشمنان ارزیابی کرد و گفت: توهین به اسلام دلیل عظمت اسلام است و نمی توان نور اسلام را با این گونه اقدامات خاموش کرد.



به گزارش خبرگزاری رسا، آیت‌الله یزدی رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار با اعضای شورای هماهنگی جشن‌های بزرگداشت دهه کرامت که ظهر امروز در دبیر خانه مجلس خبرگان رهبری برگزار شد، ارزنده ترین وصیت پیامبر اسلام را توجه به قرآن و عترت خواند و گفت: اگر برخی به دنبال قرآن باشند و عترت را فراموش کنند و یا عده‌ای فقط به دنبال سنت باشند گمراه خواهند شد.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: یکی از معضلات توجه به قرآن، دوری از احادیث و بیانات گهربار ائمه(ع) است که در دوره‌ای از تاریخ با آن مواجه بودیم که جعل احادیث را به دنبال داشت.
دبیر مجلس خبرگان با بیان این‌که امام علی(ع) در زمان خانه نشیی مجاهدت و برای حفظ اسلام و مسلمین مصلحت پیشه کردند، گفت: ایشان در دوران امامت خود از نصب الهی استفاده کردند نه از قدرت مردمی.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از کسانی که قدرت را از ناحیه مردم می‌دانند، انتقاد کرد و ابراز داشت: این اشتباهی است که نباید در میان مطرح شود، بلکه باید درمجامع علمی به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.
وی با بیان این‌که در برخی از سازمان‌ها انحرافاتی در بحث مهدویت مطرح می‌شود، اظهار داشت: برخی امام زمان(عج) را امامِ زمان ظهور می‌دانند و با این تفکر خود هم زمان غیبت و هم زمان ظهور حضرت را از دست می دهند.



آیت‌الله یزدی ادامه داد: مردم در زمان غیبت صغری حضرت مهدی(عج) به نواب خاص ایشان مراجعه می‌کردند، در زمان غیبت کبری نیز باید به نواب عام که مراجع دینی و امروز ولی فقیه است، مراجعه کنند.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: مقام معظم رهبری امروز ولی زمان و نائب امام عصر(عج) هستند و نمی شود کسی امام زمان را قبول داشته باشد اما ولی فقیه و حاکمیت جمهوری اسلامی را قبول نداشته باشد.
آیت‌الله یزدی با بیان این‌که روحانیت بیشترین دفاع را از اسلام و اهل بیت(ع) داشته‌اند، گفت: روحانیت در همه فراز و نشیب‌ها از ارزش‌های اسلامی و دینی دفاع کرده و رژیم طاغوت را از سر راه برداشتند.
وی ادامه داد: اگر خود را وابسته به اهل بیت(ع) می دانیم موظف هستیم از همه شرایط و امکانات برای دفاع از اسلام بهره گرفته و بدانیم که دفاع از اسلام به حمله کردن نیست بلکه باید به گونه‌ای رفتار کنیم که کسی جرأت حمله نداشته باشد.
دبیر مجلس خبرگان در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که بقاع متبرکه به قطب‌های فرهنگی تبدیل شوند، گفت: در این مکان‌های مقدس باید افزون بر زیارت، اقدامات فرهنگی مناسبی برای مردم مهیا شود تا جنبه‌های مهم فرهنگی نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان این‌که در کنار حرم امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) اقدامات رفاهی و اقتصادی صورت گرفته خواستار توجه بیستر به مسائل فرهنگی در این اماکن مقدسه شد و ابراز داشت: باید به گونه‌ای در این اماکن کار فرهنگی کرد که مردم در این اماکن فقط خواسته‌های مادی خود را مطرح نکنند و به سوی مسائل فرهنگی نیز سوق داده شوند.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حکومت اسلامی را مولود روحانیت خواند و گفت: در سایه روحانیت بود که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و باید حکومت و دولت دین خود را به روحانیت ادا کند اما در حدی که وابسته به دولت نشود.
وی در ادامه اقدامات فرهنگی را از مقدس ترین کارها دانست و خطاب به اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، ابراز داشت: در این مراسم سعی کنید جدای از مراسم جشن برای ائمه به بعد فرهنگی و ترویج آن در میان مردم نیز توجه کنید و بدانید مجلسی که برای اهل بیت(ع) و به یاد آنها برپا شود از بهترین مجلس‌ها است.
آیت‌الله یزدی توهین به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) را محکوم کرد و گفت: توهین به اسلام دلیل عظمت اسلام است و همان گونه که امام خمینی(ره) فرمودند؛ اگر به اسلام توهین می‌شود به خاط این است که مسلمانان به وظایف خود درست عمل کرده‌اند و این اقدامات موهن علیه اسلام نشانه جاهلیت دشمنان است و البته آنها نمی توانند نور اسلام را با این گونه اقدامات خاموش کنند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند

گزارش تصویری گرامیداشت چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان در آمل

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

مجالس قائد شهید اعلام حمایت همه‌جانبه از رهبر انقلاب است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند