کد خبر: ۲۷۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۶- 08 August 2012
دبیر شورای نگهبان:

کمیته امداد امام خمینی (ره) کار علوی می کند

دبیر شورای نگهبان گفت:کمیته امداد با سرپرستی و نگهداری از ایتام کار علوی می کند؛ همانگونه که حضرت علی (ع) پدر یتیمان بود، امروز نیز آقای انواری پدر شما ایتام است و این سعادت را پیدا کرده اند تا در خدمت شما عزیزان باشند.



به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، آیت الله جنتی، دبیر شورای نگهبان در جمع گروهی از ایتام تحت پوشش این نهاد گفت:بسیار خوشحالم که امشب چهره های پاکی را می بینم که آلودگی به گناه پیدا نکرده است و ان شاءالله این پاکی و طهارت را تا آخر عمر حفظ کنید و مبادا از اینکه سایه پدر یا مادر بر سر شما نیست،احساس حقارت و کوچکی کنید؛ بلکه باید بدانید استعداد هایی که خداوند متعال در وجود شما به ودیعه قرار داده است می تواند با هدایت و تربیت صحیح به بهترین وجه شکوفا شود. همانطور که شخص اول عالم امکان پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) در بدو تولد یتیم به دنیا آمدند؛اما در سایه الطاف الهی به درجاتی رسیدند که برای هیچ نبی مرسل و ملک مقربی قابل دسترسی نبود.
دبیر شورای نگهبان افزود: سفارش بنده به شما عزیزان اهمیت دادن و توجه در به جا آوردن نماز اول وقت است؛ زیرا نماز نوری الهی است که در قلب های پاک می تابد، همچنین تلاش کنید تا با قرآن انس بگیرید؛ زیرا مانوس بودن با کلام وحی قدرت حافظه شما را قوی و فعال کرده و سرمایه زندگی شما عزیزان می شود.
آیت الله جنتی در پایان با سفارش بر لزوم اطاعت و احترام والدین بویژه مادران، از مربیان ایتام در کمیته امداد امام خمینی(ره) درخواست کرد تا بچه ها را هرچه بیشتر با حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) و نقش مدیریتی ایشان در میان مردم آشنا کرده تا آگاه به مسائل سیاسی روز شوند و در آینده بتوانند در عرصه صحنه های سیاسی حاضر باشند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

جلد دوم مجموعه «روایت اساسی» با عنوان «تاریخچه رهبری در حقوق اساسی ایران» منتشر شد

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

نشست علمی با موضوع «بررسی الزامات و بایسته‌های تحلیل نظرات شورای نگهبان» همراه با معرفی کتاب «تحقیق در متون و اسناد حقوق عمومی و تحلیل نظرات شورای نگهبان»

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴

کتاب «حقوق اساسی تطبیقی» منتشر شد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسن شجاعی»

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

قدرت ایران در اتکا به توان داخلی است / مردم را به مشارکت فراگیر اقتصادی دعوت کنیم

پربازدید ها

دکتر پروین: معنویت نقش مهمی در شکست محاسبات دشمن دارد/ رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهدافش در جنگ ۱۲ روزه نرسید

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی درباره بعضی حوادث مهمّ اخیر

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

بررسی لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جمهوری اسلامی ایران هرگز ذلت را نخواهد پذیرفت

اسنپ‌بک حلقه‌ای از زنجیره رویکرد جنگ تمدن‌هاست/ سه راهبرد امت ایران و اسلام در برهه حساس تاریخی

چهل‌ونهمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد