کد خبر: ۲۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۷- 07 August 2012
آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان بیش از چند صد جلد از کتاب‌های کتابخانه شخصی خود را به کتابخانه ملی ایران اهدا کردند.



به گزارش خبرگزاری فارس، در دیدار آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و اسحق صلاحی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، از اهدای بیش از چند صد جلد از کتاب‌های کتابخانه شخصی ایشان به کتابخانه ملی تقدیر شد.
آیت‌الله جنتی ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، با اعلام رضایت از عملکرد سازمان در طول یک سال گذشته گفت: زمانی که از فعالیت‌ها و عملکرد جدید سازمان و همکاری‌های فرهنگی کتابخانه ملی مطلع شدم، بسیار خوشحال شدم.
وی به نقش مهم فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد: سازمان در ایفای ماموریت‌های خویش موفق باشد.
صلاحی نیز در این دیدار به ارائه گزارش عملکرد سازمان پرداخت و اظهار داشت: دیجیتالی کردن منابع برای حفاظت و صیانت از میراث گذشتگان از جمله فعالیت‌هایی است که به طور جدی در سازمان دنبال می‌شود و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اشیاء دیجیتال موجود در وب سایت سازمان از 20 هزار به 75 هزار افزایش یافت.
وی با اشاره به تهیه فهرستگان نسخ خطی ایران برای اولین بار توسط کتابخانه ملی، ادامه داد: با مسئولیتی که از سوی شورای انقلاب فرهنگی به کتابخانه ملی داده شده، قرار است مرکز نسخ خطی منطقه در سازمان راه‌اندازی شود.
صلاحی به راه اندازی شیفت شب در کتابخانه ملی اشاره کرد و افزود: سومین کتابخانه ملی جهان هستیم که خدمات را به صورت شبانه‌روزی ارائه می‌کنیم.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در این دیدار با اشاره به ترویج سنت حسنه هدیه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی در یک سال گذشته، افزود: بخش قابل توجهی از منابع کتابخانه ملی مخصوصاً منابع نایاب می‌تواند با هدیه کتابخانه‌های شخصی تامین شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۹ آذر ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: اجرای صحیح قانون اساسی به مطالبه عمومی تبدیل شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ آذر ۱۴۰۲

با زبان هنر معارف اهل بیت را معرفی کنیم

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ آذر ۱۴۰۲

گزارش تصویری رونمایی از کتاب «حقوق برنامه»

رونمایی از کتاب «حقوق برنامه» به قلم سخنگوی شورای نگهبان و باحضور رئیس سازمان برنامه و بودجه/ دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانون برنامه‌نویسی هستیم

پیدایش دولت نامشروع اسرائیل یک انحراف تاریخی است

ارتش جمهوری اسلامی ایران مکتبی و مردمی است

پربازدید ها

راه‌اندازی "سامانه داوطلب" برای ارتباط بهتر داوطلبان انتخابات مجلس با شورای نگهبان

اطلاعیه شماره ۲ هیات مرکزی نظارت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

اطلاعیه شماره ۱ هیات مرکزی نظارت بر انتخابات‌های مجلس شورای اسلامی

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره فرآیند‌های انتخابات خبرگان همزمان با آغاز ثبت‌نام‌ها/ مهلت هیات‌های اجرایی انتخابات مجلس ۱۸ آبان پایان می‌یابد/ هزینه‌های انتخاباتی کاندیدا‌های مجلس سقف دارد

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات

دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر معظم انقلاب

مراسم ترحیم همسر آیت‌الله جنتی برگزار شد

۴ اساسنامه دولتی در شورای نگهبان تایید شد/ پاکدستی و سلامت اقتصادی داوطلبان برای شورای نگهبان مهم است

معترضان به بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی چه کنند؟