کد خبر: ۲۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۳- 17 July 2012
دکتر کدخدایی:

کار ناظران شورای نگهبان، بسیار مهم است

سخنگوی شورای نگهبان وظایف اعضای هیئت نظارت بر انتخابات را وظیفه شرعی و دینی دانست و اظهار داشت: ضرورت حاکمیت قانون از مباحثی است که باید بیش از گذشته به آن پرداخت.



به گزارش خبرگزاری فارس، دکتر کدخدایی در همایش ناظران بصیر ویژه سرپرستان دفاتر نظارت بر انتخابات در شهرهای استان مازندران با تأکید بر اینکه انتخابات آینده ریاست‌جمهوری حساس است خطاب به ناظران شورای نگهبان بیان کرد: اگر چه ناظران شورای نگهبان از نظر بررسی صلاحیت‌ها کارهای کمتری دارند ولی کار آنها در حوزه نظارت، بسیار مهم است.

دکتر کدخدایی با اشاره به اینکه باید برای مدیریت اجرایی کشور فردی را برگزینیم که واقعا قصد خدمت دارد، تصریح کرد: کسی باید به عنوان ریاست ‌جمهوری انتخاب شود که در چارچوب نظام حرکت کند و تابع محض ولی فقیه باشد.

سخنگوی شورای نگهبان وظایف اعضای هیئت نظارت بر انتخابات را وظیفه شرعی و دینی دانست و اظهار داشت: ضرورت حاکمیت قانون از مباحثی است که باید بیش از گذشته به آن پرداخت.

وی با تأکید بر اینکه ناچاریم برای آرامش در زندگی اجتماعی و سیاسی، نظم را پیشه کنیم، بیان کرد: در صورتی در جامعه موفق هستیم که رفتار اجتماعی و سیاسی ما منطبق بر قانون باشد.

سخنگوی شورای نگهبان با تأکید بر اینکه بی‌نظمی اجتماعی، آنارشیسم سیاسی به دنبال دارد و پس از آن سرنوشت روشنی نخواهیم داشت به مسئله اختلاف‌ نظرها پرداخت و این امر را پسندیده قلمداد کرد.

کدخدایی اضافه کرد: اختلاف سلیقه‌ها و نظرها در جایی ناپسند است که به درگیری منجر شود.

وی با تصریح این نکته که اختلاف سلیقه‌ها موجب بالندگی جامعه است بر قانونمند شدن اختلاف سلیقه‌ها تأکید کرد.
وی با اشاره به اظهار نظر برخی‌ها که می‌گویند ما فلان قانون را قبول نداریم و اجرا نمی‌کنیم، خاطرنشان کرد: این مسئله حرف ناصوابی است.

کدخدایی با اشاره به این نکته که مقام معظم رهبری نیز در مواجهه با مسائل بر رعایت قانون تأکید دارند، یادآور شد که باید یاد بگیریم از نظرات جمعی که به قانون تبدیل شده است، تبعیت کنیم.

کدخدایی با اشاره به برخی از توطئه‌های ایجاد شده از سوی دشمنان برای ایجاد بی‌نظمی در جامعه گفت: تحت فشار قرار دادن ایران در موضوع انرژی هسته‌ای و حقوق بشر بهانه‌گیری بیش نیست و اینها حلقه‌های یک زنجیر است که مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران در رأس این بهانه‌گیری‌ها قرار دارد.

عضو شورای نگهبان با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر این که دشمنان نمی‌خواهند بیداری اسلامی شکل بگیرد، اضافه کرد: بحث امروز دشمنان با انقلاب اسلامی موضوع هسته‌ای نیست بلکه خود نظام اسلامی است.

وی یادآور شد: حرف دشمنان این است که دست از آموزه‌های اسلامی و حاکمیت اسلامی بردارید.

کدخدایی با یادآوری این نکته که با تدابیر مقام معظم رهبری به خوبی از سختی‌ها عبور کردیم، اضافه کرد: در مقابل دشمنی‌ها باید بیدار باشیم و مقاومت خود را از دست ندهیم.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: تا زمانی که تمام نظرات مقام معظم رهبری را پیاده کنیم به تعبیر حضرت امام (ره) آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

نظر شورای نگهبان درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران