کد خبر: ۲۶۴۰
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۹- 07 June 2012
آیت الله یزدی:

قانون انتخابات باید اصلاح شود

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: قانون انتخابات بسیار قانون بدی است چرا که هر کس پول دارد تبلیغ می‌کند و جلو می‌آید.




به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله محمد یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین که در شهر مقدس قم برگزار شد اظهار داشت: برخی از اوایل انقلاب تا کنون همواره مورد توجه بوده‌اند اما در این فراز و نشیب‌ها بالا و پایین رفته و در حال حاضر در وضع نامطلوبی قرار دارند و سران فتنه 88 بهترین نمونه برای این مسئله است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه ما در مجلس با آن آقایی از سران فتنه که هم لباس ماست با یکدیگر بودیم گفت: زمانیکه بنده نایب‌رئیس مجلس بودم اتاق مشترکی داشتیم و وی علاوه بر نمایندگی مسئولیت بنیاد شهید را نیز بر عهده داشت.
وی ادامه داد: این فرد خیلی پرکار بود و خدمات زیادی داشت؛ روزی بنده شخصاً از وی دعوت کردم که برای التیام جریانی به جامعه مدرسین بیاید اما در آخر جلسه با ناراحتی به وی گفتم ما شما را آوردیم تا اختلافات برکنار شود اما شما طلبکارانه شکاف به وجود آوردید و امروز هم می‌بینیم که در چه وضعیتی قرار دارد.
آیت‌الله یزدی به ارتباط انجمن‌ها و گروه‌ها با روحانیت اصیل اشاره و تصریح کرد: باید دانست اگر تنها با یک یا دو نفر هماهنگی صورت گیرد ممکن است لغزش ایجاد شود اما اگر همواره با یک مجموعه هماهنگی صورت گیرد انحراف کمتر شده یا اصلاً به وجود نمی‌آید؛ ارتباط با روحانیت نقطه قابل اطمینانی است و جامعه مدرسین نیز شخصیت‌هایی هستند که تاریخ 50ساله آنها نشان می‌دهد که بی‌غرض و بدون اهداف سیاسی خاص در مسیر اصلی اسلام و انقلاب گام برمی‌دارند.
وی بر همین اساس به جامعه روحانیت مبارز کشور نیز اشاره کرد که شخصیت‌های برجسته‌ای همچون آیت‌الله مهدوی‌کنی در آن حضور دارند و گفت: البته جامعه روحانیت مبارز بیشتر جلوه سیاسی دارد و جامعه اسلامی مدرسین حوزه علمیه قم دارای وجهه علمی است اما هر دو در مسائل حساس کشور حضور داشته و موضع‌گیری می‌کنند.
آیت‌الله یزدی در ادامه بر ضرورت اصلاح قانون انتخابات تاکید کرد و اظهار داشت: بنده دو نامه به رئیس مجلس نوشتم تا قانون انتخابات را اصلاح کنند؛ چرا که از زمان ثبت‌نام تا خواندن آراء جای بحث دارد. در این دوره نیز به ذهنم آمد که یک چیزی را بنویسم.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه نمایندگان نمی‌خواهند این قانون را اصلاح کنند یادآور شد: شاید انتخابات خودشان را هم ملاحظه کرده و دوره آینده را نیز مد نظر دارند. مثلاً یک دوره مجلس را مانند یک مقطع تحصیلی ارزیابی می‌کنند.
وی ادامه داد: امروزه باید از دستگاه‌های الکترونیکی در قانون انتخابات بهره گرفت الآن مردد هستم که درخواست اصلاح قانون انتخابات را از مجلس یا مرکز تحقیقات حقوقی وابسته به شورای نگهبان که آقای الهام هستند پی‌گیری کنم؛‌ قانون انتخابات بسیار قانون بدی است چرا که هر کس پول دارد تبلیغ می‌کند و جلو می‌آید.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت