کد خبر: ۲۶۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۴- 14 May 2012
آیت‌الله یزدی:

جانبازان شهدای زنده انقلاب اسلامی هستند

عضو فقهای شورای نگهبان، از جانبازان به عنوان شهدای زنده انقلاب اسلامی یاد کرد و با بیان اینکه تحمل درد و رنج ناشی از آثار جراحت و جانبازی دارای اجر و فضیلت بسیار است، بر ضرورت توجه ویژه مسؤولان و دست اندرکاران حوزه به مشکلات طلاب و روحانیان جانباز تاکید کرد.




به گزارش خبرگزاری رسا، آیت‌الله محمد یزدی رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ظهر در دیدار طلاب و روحانیان جانباز مدرسه علمیه حضرت ابوالفضل(ع)، جانبازی را افتخاری بزرگ دانست و با قدردانی از ایثارگری آنان، اظهار داشت: مردم ما در مسیر دفاع از نظام و کشور شهدا و جانبازان بسیاری را تقدیم کرده اند و مقام معظم رهبری نیز خود از جانبازان انقلاب به شمار می آیند.

وی تحمل درد و رنج ناشی از آثار جراحت و جانبازی را دارای اجر و فضیلت دانست و گفت: بسیاری از افراد که از نظر ظاهری نیز سالم هستند، اگر ضربه ای کوچک به آنها وارد شود خود را می بازند، اما بسیار هستند کسانی که عضوی از اعضای خود را از دست می دهند اما روحیه خود را نمی بازند و بیشتر به اهداف عالیه زندگانی انسانی توجه می کنند.

آیت‌الله یزدی شخصیت هر فردی را وابسته به روح او دانست و با بیان اینکه نقص جسمانی نباید در روحیه انسان تاثیر بگذارد، تصریح کرد: انسان هایی هستند که در ظاهر هیچ کمبودی ندارند، اما در حقیقت هیچ چیز ندارند و نمی توانند از مال و ثروت خود استفاده کنند.

وی خطاب به طلاب و روحانیان مدرسه علمیه ابوالفضل(ع) تاکید کرد: شما افزون بر افتخار جانبازی نظام مقدس اسلامی، سرباز امام عصر(عج) هستید و از این جهت نیز باید قدر خود را بدانید و به این موقعیت افتخار کنید.

ضرورت توجه ویژه مسؤولان حوزه به رفع مشکلات روحانیان جانباز

آیت‌الله یزدی جانبازان را شهدای زنده انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: وظیفه شرعی مدیران و دست اندرکاران حوزه است که برای شما امکانات لازم را فراهم کنند تا بتوانید با سرعت بیشتری تحصیل کنید.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: مدیران مدرسه نیز باید مسائل و مشکلات را به دست اندرکاران حوزه اطلاع دهند و از آنها بخواهند که برای رفع مشکلات اقدام کنند و یقینا آنها نیز توجه لازم را خواهند داشت.

دبیر مجلس خبرگان رهبری یادآورشد: به شما توصیه می کنم که ارتباط خود را با حضرت بقیه‌الله بیشتر کنید و بدانید لحظاتی برای شما پیش می آید که می‌توانید رابطه خود با خدا و امام عصر را به صورت صمیمانه برقرار کنید.

آیت‌الله یزدی افزود: امیدواریم انقلاب اسلامی از شر اشرار و شرور داخلی و خارجی محفوظ بماند و به دست صاحب اصلی اش امام عصر(عج) برسد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است