کد خبر: ۲۵۴۲
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۰- 13 March 2012

دکتر کدخدایی از نقش رسانه‌ها در حضور پرشور مردم در انتخابات 12 اسفند تقدیر کرد

سخنگوی شورای نگهبان ظهر امروز (سه شنبه) در آستانه سال جدید، طی دیداری صمیمی با خبرنگاران و تصویربرداران رسانه‌ای از عملکرد آنها در پوشش اخبار شورای نگهبان به ویژه در دوران انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر کرد.



به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی، با آرزوی آغاز سالی با برکت برای مردم کشورمان و تبریک سال نو به اصحاب رسانه‌ها، ابراز امیدواری کرد در سال آینده و به خصوص در مرحله دوم انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، شاهد همکاری بیشتر رسانه‌ها با شورای نگهبان باشیم.

وی تصریح کرد: رسانه‌ها در دعوت مردم کشورمان به حضور پرشور در انتخابات و مشارکت بیش از 64 درصد مردم در پای صندوق‌های رای نقش بسزائی داشتند و امیدواریم در مرحله دوم انتخابات در حوزه‌های باقی‌مانده نیز شاهد حضور پرشور مردم در انتخابات باشیم.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه انتخابات مجلس نهم در 207 حوزه انتخابیه برگزار شد، افزود: شورای نگهبان تایید صحت انتخابات و در حدود 50 حوزه را اعلام کرده و حدود 70 حوزه نیز تعیین تکلیف شده است که به تدریج اعلام خواهد شد و امیدواریم مابقی حوزه‌ها نیز تا انتهای سال جاری تعیین تکلیف شوند.

دکتر کدخدایی با اشاره به استمرار جلسات شورای نگهبان برای بررسی صحت انتخابات در حوزه‌های انتخابیه گفت: این شورا عصر امروز (سه شنبه‌)، چارشنبه و پنج شنبه هفته جاری و احتمالا شنبه و یکشنبه هفته آینده نیز تشکیل جلسه خواهد داد.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سؤالی درباره زمان برگزاری دور دوم انتخابات گفت: وزارت کشور پیشنهاد خود را به شورای نگهبان درباره دور دوم انتخابات ارائه خواهد کرد و شورا بعد از دریافت پیشنهاد وزارت کشور اعلام نظر خواهد کرد، ممکن است زمان برگزاری دور دوم انتخابات، قبل از پایان سال جاری مشخص شود.

وی با بیان اینکه شورای نگهبان به بررسی شکایات در برخی از حوزه‌های انتخابیه رسیدگی کرده است، گفت: برای بررسی بیشتر به چند حوزه انتخابیه هم بازرس فرستاده شده است و پس از دریافت گزارش‌های بازرسان و بررسی آنها در جلسات شورای نگهبان در این خصوص اعلام نظر خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سؤالی درباره اقدام رئیس جمهور مبنی بر تشکیل هیئت نظارت بر اجرای قانونی اساسی گفت: نظر شورای نگهبان در این باره، همان نظر دهه 60 مبنی بر مخالفت است و در این باره صحبت جدیدی ندارم تا اینکه شورای نگهبان نظر جدیدی را اعلام کند.

دکتر کدخدایی در پاسخ به سؤال دیگری درباره پیشنهاد یکی دیگر از نمایندگان مجلس برای تشکیل محکمه قانون اساسی گفت: تشکیل این محکمه، منطبق با قانون اساسی نیست.

سخنگوی شورای نگهبان همچنین به بررسی لایحه آئین دادرسی کیفری در شورای نگهبان خبر داد و گفت: این لایحه مشتمل بر 700 ماده است و تاکنون 500 ماده آن بررسی شده است.

وی افزود: شورای نگهبان، 63 مورد مغایرت با قانون اساسی و شرع و تعدادی ابهام به این لایحه وارد دانسته و این موارد را برای اصلاح به مجلس شورای اسلامی ارجاع کرده است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بررسی «لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون وفاداری بی‌نظیر ملّت ایران در چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

بیانیه قدردانی شورای نگهبان از حضور حماسی و میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

سخنگوی شورای نگهبان: نظام اسلامی به پشتوانه مردم هیچ‌گاه از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

سخنگوی شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافت

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: دشمن به دنبال بازگردانی سلطه بر ایران است/ مردم در ۲۲ بهمن آنها را به عقب خواهند راند

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

تبیین قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی برای مخاطبان بین‌المللی یک ضرورت است

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

بیانیه قدردانی شورای نگهبان از حضور حماسی و میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه بین‌الملل رونمایی شد/ دکتر کدخدایی: تبیین نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران باید توسعه یابد

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست