کد خبر: ۲۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۸- 02 March 2012
عضو حقوقدان شورای نگهبان:

مردم در دفاع از نظام و اسلام، دعواهای سیاسی را کنار می گذارند

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت : مردم همیشه درصحنه ایران اسلامی و گروههای مختلف و با سلیقه های متفاوت ثابت کردند که هرگاه موضوع دفاع از نظام و اسلام مطرح است دعواهای سیاسی را کنار گذاشته و به میدان می آیند.




حسینعلی امیری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا مستقر در شورای نگهبان با اشاره به حضور طیف های مختلف سیاسی دراین دوره از انتخابات افزود: خوشبختانه در این انتخابات نیز شاهد هستیم که مردم و گروههای مختلف سیاسی وارد صحنه شده و دینی را که نسبت به اسلام، نظام ، کشور داشتند ادا کردند.

امیری اظهارداشت: در این دوره از انتخابات همچنین شاهد حضور گروههای مختلف با سلیقه های مختلف هستیم که این موضوع خود حکایت از آن دارد که وقتی پای کلیت نظام، اسلام، رهبری و ولایت در میان باشد همه دعواهای سیاسی را کنار می گذارند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان خاطرنشان کرد: آنها همچنین بار دیگر با حضور در صحنه هاِِی سیاسی، اجتماعی، پایبندی خود را به نظام نشان دادند و ما شاهد هستیم که گروههای مختلف دارند با هم رقابت می کنند.

امیری در ادامه با اشاره به اهمیت این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی یادآور شد:انتخابات فی نفسه با توجه به این که در ارتباط با سرنوشت کشور و دخالت مردم در سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود آنها است، موضوع بسیار مهمی است بوی‍‍ژه آن که نظام جمهوری اسلامی ایران بر آمده از مردم سالاری دینی است.

وی اظهارداشت: در چنین نظامی قاعدتا مردم باید در سرنوشت خودشان کاملا دخالت متفکرانه، آگاهانه و عالمانه داشته باشند که این موضوعی بسیار مهم است.

عضو حقوقدان شورای نگهبان ادامه داد: انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی در این مقطع زمانی و با توجه به شرایط جهان امروز از اهمیت بیشتری برخودار است.

امیری افزود: دشمنان و معاندین نظام در صدد هستند تا مشارکت مردمی کم شود و این اهمیت انتخابات امروز را افزایش داده است.
وی اظهارداشت: موضوع بیداری اسلامی در منطقه و در جهان اسلام و عرب الگو گرفته از نظام اسلامی ما است و نگاه مردم کشورهایی که با این تحولات روبر هستند امروز به انتخابات ایران است.

امیری ادامه داد: مشارکت بالای مردم در انتخابات این دوره هم کشور را از آسیب های مختلف بیمه می کند و هم آنکه کمکی به مردم کشورهایی است که نگاه آنها امروز به ما است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است