کد خبر: ۲۵۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۹- 02 March 2012
محمدرضا میرشمسی:

شورای نگهبان، شکایات مربوط به انتخابات را بررسی می‌کند

عضو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات و جانشین معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان تا یک هفته، شکایات مربوط به انتخابات را دریافت و آنها را بررسی می‌کند.




به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، محمدرضا میر شمسی در گفتگو با شبکه رادیوئی فرهنگ، گفت: مردم کشورمان نشان دادند که مثل همیشه، علیرغم همه سختی‌ها، پای انقلاب خود ایستاده‌اند و در راه رهبرشان مسیر انقلاب اسلامی را ادامه می‌دهند.

وی 12 اسفند را روزی زیبا و پر حماسه‌ توصیف کرد و گفت: امروز روزی بود که مردم ما باشکوه و پر صلابت به پای صندوق‌های رأی آمدند، و سیلی سختی به صورت دشمن زدند.

میر شمسی با اشاره به گزارش‌های دریافتی از اقصی نقاط کشور گفت: گزارش‌هائی که لحظه به لحظه واصل می‌شود از شکوه و عظمت حضور حماسی مردم در انتخابات حکایت دارد.

جانشین معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان تخلفات واقع شده در این انتخابات را بسیار کم و جمعیت شرکت کننده در انتخابات را بسیار زیاد، توصیف کرد و گفت: همه فعالانه آمدند تا نمایندگانی را به مجلس بفرستند که آیند‌ه های زیباتری را برای ایران اسلامی رقم بزنند.

وی ابراز امیدواری کرد نمایندگان منتخب بتوانند در جایگاه قانونگذاری، قوانینی را وضع کنند که کشورمان را به سمت تعالی و الگو شدن سوق دهد.

عضو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات از آمادگی هیات‌های نظارت و شورای نگهبان برای دریافت شکایت‌ها و اعتراض‌های احتمالی خبر داد و گفت: مردم خوب ما اگر تخلفاتی از روند برگزاری انتخابات مشاهده کردند می‌توانند شکایت خود را به صورت مستند با اسامی و مشخصات کامل برای ما بفرستند.

وی افزود: ما یک هفته فرصت داریم تا شکایت‌ها را دریافت کرده و سپس بررسی کنیم. میرشمسی ابراز امیدواری کرد که انتخابات در کمال صحت برگزار شده باشد و افزود: اگر گزارشی مبنی بر تخلف برخی از کاندیداها و هوادارانشان دریافت شود و تخلف انجام گرفته در رای مردم تأثیرگذار بوده با‌شد، بررسی ‌شده و تصمیمات مقتضی اتخاذ خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است