کد خبر: ۲۴۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۲- 28 February 2012
دکتر کدخدایی:
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به جلسه فوق العاده روز گذشته شورای نگهبان، گفت: بر اساس مدارک مثبت جدیدی که از سوی کاندیداها رد صلاحیت شده به شورای نگهبان رسیده بود، این نهاد طی جلسه ای چند تن از داوطلبان رد صلاحیت شده را تایید کرد.




به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی کدخدایی که دوشنبه شب در برنامه تلویزیونی پارک ملت سخن می گفت، با اشاره به جلسه فوق العاده شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت برخی از داوطلبان رد صلاحیت شده، اظهار داشت: برخی از کاندیداها مدارک جدیدی ارائه دادند بنابراین دیروز جلسه ای داشتیم و طبق این جلسه چند تن از رد صلاحیت شدگان انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تأیید صلاحیت شدند.

وی با اشاره به توصیه های مقام معظم رهبری به شورای نگهبان مبنی بر اینکه با دید بازتری داوطلبان نمایندگی مجلس را تأیید صلاحیت کنند، گفت: همین توصیه معظم له موجب شد که اعضای هیات نظارت کف قوانین و ضوابط را برای سنجیدن داوطلبان به جای سقف آن در نظر بگیرند؛ بنابراین تعداد بیشتری از کاندیداها تأیید صلاحیت شدند.





سخنگوی شوای نگهبان با بیان اینکه شورای نگهبان برای حفظ آبروی داوطلبین قبل از اعلام تعیین صلاحیتها به کسانیکه تأیید صلاحیت نشده اند، اعلام می کند که انصراف دهند، گفت: ممکن است قبل از بررسی صلاحیت کاندیداها گزارشاتی بدست ما برسد که براساس آن متوجه می شویم که برخی از کاندیداها تأیید صلاحیت نمی شوند بنابراین برای حفظ آبروی این دوستان آنان را دعوت می کنیم که کناره گیری کنند، برخی ها توصیه ما را می پذیرند و برخی ها نمی پذیرند.

وی با بیان اینکه برخی از نمایندگان مجلس هشتم شامل این تائید صلاحیت شدگان می شوند، گفت: با توجه به اینکه مهلت قانونی بررسی شکایت ها تمام شده بود،اما شورای نگهبان برای احقاق حقوق داوطلبان و برای اینکه حقوقی از کسی ضایع نشود، جلسه ای فوق العاده ای تشکیل داد و مدارک مثبت کاندیداهایی که رد صلاحیت شده بودند را بررسی کرد که چند نفر از کاندیداها تایید صلاحیت شدند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

فتاح تجلی خیره‌کننده‌ای از ایمان و امید جوانان ایرانی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۷ خرداد ۱۴۰۲

تاکید رهبری بر «ایمان» و «امید» براساس شناخت فرصت‌ها و تهدیدهاست

گفتمان امام(ره) گفتمان تجدید تمدن اسلامی بود

امام خامنه‌ای مقتدرانه جامعه اسلامی را رهبری می‌کنند

با گذشت ۳۴ سال از ارتحال امام خمینی(ره) همچنان آرمان‌های او در حال تحقق است

انقلاب بزرگ امام خمینی(ره) همچنان زنده و پویاست/ ضرورت مجاهدت برای تحقق آرمان‌ها و اصول مترقی قانون اساسی

دشمن به دنبال حذف تاریخ ارزشمند ملت‌ها است/نسل جوان را با چهره تابناک تاریخ معاصر آشنا کنیم

رهبر انقلاب مفسرِ عملیِ خط امام است/ قیام ۱۵ خرداد قیامی با انگیزه‌های خالص اسلامی بود

برکات پیدا و پنهان حرم مطهر امام رضا(ع) برای ایران و اهالی‌ش قابل شمارش نیست

پربازدید ها

تایید طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه‌ای اشخاص

تایید طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

نظر شورای نگهبان درباره طرح حمایت از مالکیت صنعتی

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نظر شورای نگهبان درباره طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور

سیاست‌های کلی انتخابات، نظام مسائل انتخابات است/ راهبردهای مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت دغدغه و نگاه مشترک ماست

دکتر ره‌پیک از نمایشگاه کتاب بازدید کرد؛ از خرید «عصرهای کریسکان» تا پاسخ به سوالات حقوقی و سیاسی مردم

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد

بررسی طرح «مالیات بر سوداگری و سفته بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

طرح «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در حال بررسی است/ توقعات از یک طرح و لایحه بالا برده نشود/ آغاز بررسی طرح «اصلاح قانون انتخابات» در شورای نگهبان