به گزارش واحد مرکزی خبر دکتر کدخدایی در همایش «بایدها و نبایدهای انتخابات» که با حضور مدیران رسانه ملی در مرکز همایش های سازمان صداوسیما در حال برگزاری است، ایام میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و امام صادق (ع) را تبریک گفت و افزود: هم تولد و هم بعثت پیامبر(ص) برای ما انسان ها نقطه ای کلیدی محسوب می شود و عامل تغییر دهنده سرنوشت جامعه بشری است.
وی گفت: پس از وجود مقصد آن حضرت نیز ائمه معصومین (ع) حرکت در مسیر خداوند و احکام اسلامی را از ما خواستند.
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه از همان زمان ، طاغوتیان علیه احکام اسلامی تبلیغات سوء می کردند افزود: در خصوص انقلاب اسلامی ایران نیز همواره با این تبلیغات مواجهیم.
کدخدایی به شعار کلیدی «استقلال، آزادی ،جمهوری اسلامی» در ابتدای انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: چارچوب جمهوری اسلامی ایران در قانون اساسی به خوبی تدوین شده است، چیزی از مردم پنهان نداریم و ادعا می کنیم که دارای نظام جدید سیاسی هستیم که در هیچ جای جهان وجود ندارد.
وی افزود: در نظام ما هم مردم حضور دارند و هم احکام الهی اجرا می شود اما دشمنان مرتب تبلیغ می کنند که این دو عامل در کنار هم قابل جمع نیست .
سخنگوی شورای نگهبان با طرح این که مگر می شود احکام الهی در خلأ اجرا شود؟ گفت : احکام الهی که برای تبیین حرکت ها و رفتارهای ما نازل شده است ، باید در جامعه ای الهی اجرا شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش تبیین پایه های نظام جمهوری اسلامی را بر پایه احکام اسلامی جزو اصول قانون اساسی خواند و گفت: جمهوری اسلامی ایران در 33 سال گذشته در این مسیر حرکت کرده است.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: برخلاف القائات تکراری دشمنان ، نظام جمهوری اسلامی ایران نظامی الهی و مردمی است و این دو هیچ منافاتی با هم ندارد.
وی با اشاره به روند بررسی صلاحیت داوطلبان نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای نگهبان به عنوان ناظر بر انتخابات در این مرحله تلاش داشته است ضمن رعایت معیارهای قانونی در بررسی صلاحیت ها تا حد امکان با نگاه حداقلی به این موضوع بپردازد.
وی گفت: به طور قطع فرمایش های مقام معظم رهبری را در این خصوص نصب العین قرار می دهیم و بر همین اساس صلاحیت نامزدها را بررسی می کنیم.
کدخدایی به نقش رسانه ها در انتخابات اشاره کرد و افزود: این بار دشمن تلاش می کند مشارکت گسترده مردم در انتخابات محقق نشود و شورای نگهبان، وزارت کشور و رسانه ها به ویژه رسانه ملی باید به گونه ای تدبیر کنند که به حضور پرشور و گسترده آحاد مردم در پای صندوق های رأی منجر شود.
سخنگوی شورای نگهبان همچنین به نقش رسانه ها به ویژه رسانه ملی در تبیین معیار نامزدهای اصلح اشاره کرد و گفت: اینگونه برنامه ها حضور مردم را در پای صندوق های رأی تقویت می کند.