کد خبر: ۲۳۲۹
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۶- 29 December 2011
آیت الله مومن:
عضو شورای نگهبان وظیفه قم در قبال کشورهای اسلامی را مهم ارزیابی کرد و افزود: امروز قم با مرکزیتی که در جهان اسلام پیدا کرده باید به بهترین شکل به رسالت خود عمل کند و علمای این شهر خاستگاه بودن و الگو بودن آن را حفظ کنند.





به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله محمد مومن از فقهای شورای نگهبان، در همایش قم پژوهی که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد، رونمایی از کتاب‌های قم ‌شناسی که شناسنامه قم را معرفی می‌کند، کاری ارزشمند دانست و عنوان کرد: امیدواریم این کار که وظیفه‌ای الهی است به بهترین شکل صورت پذیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری، قم را از نظر سابقه و ارزش در نزد ائمه اطهار(ع) مهم ارزیابی کرد و افزود: در روایات تعابیری از شهر قم آمده که برای هیچ یک از شهرهای ما نیامده است و این خود نشانه بزرگی و اهمیت قم است.
این عضو شورای نگهبان، به روایاتی که قم را حرم اهل بیت(ع) معرفی کرده‌اند اشاره کرد و ابراز داشت: حرم از نظر ریشه لغوی مکانی است که برای آن حساب ویژه‌ای باز شده و هر کسی نمی‌تواند وارد آن شود، از این رو کسانی که در این شهر زندگی می‌کنند باید در راستای تعالیم الهی و اهل بیت(ع) گام بردارند.
آیت‌الله مومن با بیان اینکه در زمان ائمه اطهار(ع) کوفه محل علم و اجتهاد بود، خاطرنشان کرد: با ورود اشعریون به قم که تاثیر زیادی در ترویج فرهنگ اسلامی داشتند، همانطور که در روایات این امر پیش بینی شده بود، قم اوج گرفت و به مرکز علم و فقاهت تبدیل شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری، همچنین اظهار داشت: با ورود اشعریون به قم اوضاع این شهر سروسامان و علاقه مندی به دین اسلام و آموزه‌های دینی در میان مردم شکل گرفت و قم به دارالمومنین تبدیل شد.
وی قم را مبدا و منشا انقلاب اسلامی در ایران و منطقه عنوان کرد و ابراز داشت: با تاسیس حوزه علمیه در قم، این مجموعه به سدی محکم در برابر طاغوت تبدیل شد و به رهبری حضرت امام خمینی(ره) به الگویی برای جهان اسلام مبدل شد.
آیت‌الله مومن، وظیفه قم در قبال کشورهای اسلامی را مهم ارزیابی کرد و افزود: امروز قم با مرکزیتی که در جهان اسلام پیدا کرده باید به بهترین شکل به رسالت خود عمل کند و علمای این شهر خاستگاه بودن و الگو بودن آن را حفظ کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه کارهای پژوهشی در زمینه قم شناسی را خواستار شد و خاطرنشان کرد: نوشتن شناخت‌نامه یکی از کارهای مهم برای شناسایی، حفظ و تعالی این شهر است که می‌تواند در راستای قم شناسی به مردم کمک شایانی کند.
این عضو شورای نگهبان، وظیفه طلاب و روحانیان را شناسایی مسائل دینی و علمی دانست و افزود: طلاب با اسلام شناسی قوی خود می‌توانند به مردم کشورهای مسلمان در جهت شناسایی دقیق اسلام و دوری از انحراف که گریبانگیر ملت‌های منطقه شده است کمک کنند.
آیت‌الله مومن در پایان خاطرنشان کرد: در کنار شهرسازی باید به جنبه‌های اسلامی آن نیز توجه کرد و با معماری اسلامی، کاری کرد که وقتی کسی وارد شهر قم می‌شود آثار و نشانه‌هایی از فرهنگ اسلامی و دینی را در آن مشاهده کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان نظیف به مناسبت فرارسیدن بهار طبیعت و بهار معنویت/امیدوارم سال جدید سال مهار تورم و رشد تولید باشد

فیلم|سخنگوی شورای نگهبان: لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور تایید شد

لایحه ‎بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور تایید شد

لزوم احترام به حاکمیت (جمهوری اسلامی) ایران توسط آلمان و انگلیس بر اساس حقوق بین‌الملل

ابهامات شورای نگهبان به طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌ها چه بود؟

فیلم| کارنامه و عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱

کارنامه و عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱/ آغاز مرحله دوم بررسی بودجه در شورای نگهبان/ امیدواریم تا پایان سال نظر نهایی شورا نسبت به بودجه را اعلام کنیم

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ اسفند ۱۴۰۱

گزارشی از عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱؛ از برگزاری ۱۱۸ جلسه تا بررسی ۵۹ مصوبه/ تشریح مهمترین ایرادات شورا به لایحه بودجه ۱۴۰۲

فیلم| آخرین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱

پربازدید ها

ابهامات شورای نگهبان به طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌ها چه بود؟

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اسفند ۱۴۰۱

بررسی لایحه ‎بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور در شورای نگهبان به پایان رسید

حمایت شورا از بهینه‌سازی سربازی/ اصلاح قانون انتخابات مبتنی بر سیاست‌های کلی باشد

نظر شورای نگهبان درباره طرح ساماندهی کارکنان دستگاههای موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه

متن مصوبه بودجه سال ۱۴۰۲ امروز به صورت رسمی دریافت شد/ بررسی ‎بودجه در جلسات شورا در سه نوبت صبح، ظهر و شب

نظارت از تخلف و فساد جلوگیری می‌کند/ اصلاح نظام انتخاباتی و قانون انتخابات ضروری است

گزارشی از عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱؛ از برگزاری ۱۱۸ جلسه تا بررسی ۵۹ مصوبه/ تشریح مهمترین ایرادات شورا به لایحه بودجه ۱۴۰۲

دبیر و اعضای شورای نگهبان چند اصله نهال کاشتند + تصاویر