کد خبر: ۲۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۹- 29 December 2011
عضو فقهای شورای نگهبان؛
عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به توطئه های دشمن در فتنه 88 گفت: در فتنه 88 نزدیک به یک میلیون حمله به سایت شورای نگهبان داشتیم.





به گزارش طلوع یزد، آیت الله مدرسی امروز در اولین همایش فعالان عرصه سایبری الغدیر که با حضور فعالان فضای مجازی و مسئولین استانی در یزد در حال برگزاری است گفت: در دنیای امروز اهمیت روزافزون سخت‌افزار و نرم‌افزارهای رایانه‌ای بر کسی پوشیده نیست و در تمامی رگ‌های حیات انسان اعم از سیاسی اقتصادی بهداشتی رسوخ کرده است.
عضو فقهای شورای نگهبان بیان کرد: در دنیای امروز اگر کشوری بخواهد به حیات خود ادامه دهد ناچار است از صحنه IT و رایانه به تمام معنا مجهز گردد واستفاده کند و صحنه‌های نبرد که در گذشته در مرزها وجود داشت امروز نقل مکان به نرم‌افزار کرده است.
وی افزود: اگر امروز هواپیمای بدون سرنشین آمریکا در تسخیر ما قرار می‌گیرد ناشی ازبرنامه‌های مختلف نرم‌افزاری است که توسط سربازان گمنام انقلاب اسلامی بوجود آمده است و اگر حرکت اجتماعی صورت می‌گیرد نقش رسانه بسیار آشکار است و تا جایی که حتی در قلب خود دشمن نیز نفوذ پیدا می‌کند.
وی در ادامه با اشاره به حماسه 9دی گفت: دشمن با قدرت ابتکاری خود وارد این نبرد شد و تلاش‌های فراوان وزمینه‌های متعددی را از طریق رسانه‌های مختلف بوجود آورد تا طرفداران خود را راهنمایی کند و فضای کشور ما را تیره و تار نشان دهد.


آیت الله مدرسی با اشاره به اثر نرم‌افزارهای رایانه‌ای در زندگی جامعه گفت: فضای مجازی امروز مثال منفصل پرداخته‌ی انسان‌هاست و این عالم با همه خوبی و بدی‌هایی که دارد به عناوین مثال و الگو به صورت جدیدی تجلی پیدا کرده و رابطه‌ی متقابلی با این عالم مثال و عالم حقیقی انسان‌ها وجود دارد.
عضو فقهای شورای نگهبان گفت: همانطور که در عالم حقیقی انسان‌های پاک و وارسته وجود دارند در عالم حقیقی نیز این نیرو‌ها وجود دارند و نور و ظلمت نیز نمایان است که ما باید با ورود بنیادین و جذاب در این عرصه در مقابل حملات اهریمنی دشمن دفاع کرده و پاتک به آنها زده و ارزش‌های خود را به جوامع انتقال دهیم.
وی با اشاره به امکانات و فرصت‌های موجود در فضای مجازی گفت: آنچه امروز ما در فضای مجازی می‌بینیم بسیار گسترده است و هرگز از طریق معمول بدان‌ها دست نخواهیم پیدا کرد.
وی در ادامه بیان کرد: ما باید برنامه‌های سنگین و پرقدرت بنویسیم تا جایی که مبتکرانه این عمل را انجام دهیم و بدون نیاز به بیگانگان قدرت‌نمایی کنیم و امروز فضای سایبری آنقدر حساس است که با یک عمل نامناسب می‌توان یک نظام را مختل کرد.
وی با اشاره به تهاجم‌های سایبری در فتنه 88 به نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: عده ای خواب بودند به نحوی که در قبل از انتخابات تمامی شبکه‌های مجازی را آمریکا و اسرائیل در دست گرفته بودند و قدرتی توهمی را بر ضد نظام جمهوری اسلامی بوجود آورده بودند؛ در حالی که عده‌ای از ما خواب بودیم در این حال برخی پس از آن بیدار شدند اما همچنان برخی دیگر از این خواب بیدار نشدند باید توجه داشت که آنها در خدمت آمریکا و سکولاریسم و در پی براندازی انقلاب اسلامی هستند.
وی همچنین در این زمینه گفت: در فتنه 88 نزدیک یک میلیون حمله به سایت شورای نگهبان شده است؛ پس باید بدانیم که دشمنان کافر ما زیادند.
وی در پایان با اشاره به بصیرت در زمان فتنه 88 گفت: در حادثه 9 دی معلوم شد که این بصیرت فراگیر شده و اهداف پلید فتنه‌گران شناخته شده و با حضور در عرصه 9 دی نقشه‌های پلید آن‌ها را نقش بر آب کردند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

برکات پیدا و پنهان وجود حرم مطهر امام رضا(ع) برای ایران و اهالی‌ش قابل شمارش نیست

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

امام رضا(ع)هوشمندانه حضور تحمیلی در خراسان را مدیریت نموده و تحولات فکری معرفتی را رقم زدند

ادای احترام به پرچم بارگاه رضوی در شورای نگهبان

طرح «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در حال بررسی است/ توقعات از یک طرح و لایحه بالا برده نشود/ آغاز بررسی طرح «اصلاح قانون انتخابات» در شورای نگهبان

نگاه بین‌المللی در پاسخ به شبهات لحاظ شود

دومین دوره آموزشی حقوق اساسی ویژه دانشجویان خارجی مقیم ایران

قانون باید شفاف و بدون ابهام باشد/ ضرورت اولویت‌بندی طرح‌ها و لوایح

ادامه بررسی طرح «اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی»و طرح «مالیات بر سوداگری و سفته بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

متهم کردن نظام اسلامی به ضد زن بودن حماقت است

پربازدید ها

تایید طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه‌ای اشخاص

تایید طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

نظر شورای نگهبان درباره طرح حمایت از مالکیت صنعتی

نظر شورای نگهبان درباره طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سیاست‌های کلی انتخابات، نظام مسائل انتخابات است/ راهبردهای مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت دغدغه و نگاه مشترک ماست

شغل معلمی تبلور آگاهی بخشی است/ حل مشکلات جامعه کارگری و رعایت حقوق آنها یکی از ملزومات رشد تولید است

دکتر کدخدایی: همه پرسی نمی‌تواند حلال تمامی مشکلات باشد/ توصیه رهبری به شورای نگهبان در انتخابات ۸۸ چه بود؟

تاکید مجدد سخنگوی شورای نگهبان بر مبنا قراردادن سیاست‌های کلی در اصلاح قانون انتخابات/ نظام انتخاباتی پیشنهادی بر مدار «مشارکت» و «فراگیری» باشد

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد