کد خبر: ۲۳۲۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۳- 24 December 2011
دبیر هیئت مرکزی نظارت شورای نگهبان:

شورای نگهبان اجازه ورود افراد ناپاک را به عرصه انتخابات نمی‌دهد

جانشین معاون اجرایی و انتخابات شورای نگهبان کشور گفت: شورای نگهبان مرکز کنترل است و اجازه نمی‌دهد افرادی ناپاک وارد عرصه انتخاباتی شوند.




به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، محمدرضا میرشمسی شامگاه جمعه در حاشیه سفر به مازندران در جمع خبرنگاران با اشاره به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیان داشت: انتخابات طلایی‌ترین فرصت برای حضور بوده و قانونی‌ترین میدان برای ورود به عرصه سیاست است که البته هیچ سیاست‌مدار هوشمندی این فرصت طلایی را از دست نمی‌دهد.
وی با اشاره به اینکه باید دست از شعارهای دروغ و عوامل‌فریبانه که هدفی جز کاهش حضور مردم و عدم رغبت کاندیداها ندارند برداشت، افزود: در برخی کشورها انتخابات الزامی است و عدم حضور پای صندوق‌های رای جریمه در پی دارد ولی در کشور جمهوری اسلامی ایران که انتخابات امری غیرالزامی است مردم آگاه و بصیر در هر دوره با حضور حداکثری خود برگ زرینی دیگر از انقلاب اسلامی را رقم زده‌اند و این افتخارآفرینی همچنان ادامه دارد.
دبیر هیئت مرکزی نظارت شورای نگهبان کشور با اعلام اینکه شورای نگهبان مرکز کنترل است و اجازه نمی‌دهد افرادی ناپاک و مجرم وارد عرصه و پیکار انتخاباتی شوند، گفت: تمام تلاش دشمن این است که در مرحله نخست انتخابات برگزار نشود و دوم اینکه اگر انتخابات برگزار شد حضور خیلی کمرنگ باشد، ولی مردم در طول سال‌های بعد انقلاب نشان دادند که در نظام حزبی نمی‌گنجند و همیشه دست رد بر خواسته‌های دشمن زده‌اند.
میرشمسی با تاکید اینکه عملکرد شورای نگهبان در جامعه خود را نشان داده و بر همه مردم اثبات شده، بیان داشت: انسان‌هایی باید وارد مجلس شورای اسلامی شوند که صلاحیت لازم را داشته باشند، باید صلاحیت فرد در شورای نگهبان محرز شود، اگر این صلاحیت احراز نشد فرد اجازه ندارد تا وارد عرصه کاندیداتوری شود.
جانشین معاون اجرایی و انتخابات شورای نگهبان کشور با تاکید اینکه از امروز سوم دی نام‌نویسی کاندیداهای انتخابات نهمین دوره مجلس آغاز می‌شود در توصیه به مسئولان هیئت نظارت و اجرایی شهرستان‌ها ابراز داشت: باید در بررسی صلاحیت کاندیداها دقت لازم صورت گیرد و همه باید کمک کنیم تا افراد دارای صلاحیت وارد خانه ملت شوند، زیرا هر دقیقه مجلس میلیون‌ها تومان هزینه می‌برد و برای ملت خیلی تلخ است که مجلس به خاطر یک مورد دور خودش بگردد و پول بیت‌المال به هدر رود.
وی متذکر شد: پس باید انسان‌های فکور، عالم، مومن و برنامه‌مدار وارد عرصه شود.
میرشمسی در پایان حضور حداکثری مردم در انتخابات را خط بطلانی برای آرزوهای شوم بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و اذعان داشت: مردم ما آگاه، بصیر، انقلابی و دشمن‌شناس هستند و شرایط و اهمیت آن را در می‌بابند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافت

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: دشمن به دنبال بازگردانی سلطه بر ایران است/ مردم در ۲۲ بهمن آنها را به عقب خواهند راند

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

تبیین قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی برای مخاطبان بین‌المللی یک ضرورت است

ارائه آثار بین‌المللی پژوهشکده به نخبگان خارجی، موجب شکل‌گیری نگاهی جدید نسبت به نظام حقوقی ایران شده است

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه بین‌الملل رونمایی شد/ دکتر کدخدایی: تبیین نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران باید توسعه یابد

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر ««علیرضا شرفی‌منش» / دکتر طحان‌نظیف: دشمنان تلاش دارند با فتنه‌های گوناگون، عزم ملت ایران را در هم بشکنند

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند