کد خبر: ۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۸۵ - ۱۰:۰۴- 26 November 2006
رهبر معظم انقلاب :

نیروهای مسلح پیشقراولان دفاع از حقوق مردم هستند

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در آستانه سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج، در مراسم تحلیف و اعطای سردوشی در دانشکده افسری دانشگاه امام حسین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر تفاوت منطق نظامی گری در اسلام با نظامی گری در دنیای مادی تصریح کردند: نیروهای مسلح در نظام جمهوری اسلامی پیشقراولان ملت برای دفاع از عدالت، حقوق مردم و مستضعفان و حصن مستحکم امنیت ملی و حافظ ارزشهای اسلام و انقلاب هستند.

فرمانده کل قوا با اشاره به نظامی گری در دیدگاه صاحبان زر و زور و قدرتمندان بین المللی به عنوان وسیله ای برای قدرت طلبی، خاطرنشان کردند: برخلاف این منطق، در نظام اسلامی نیروهای مسلح از هنگام ورود به عرصه نظامی به دلیل منطق والای اسلام در واقع وارد میدان عبادت می شوند.
ایشان مهم ترین ویژگی سپاه پاسداران را آغاز به کار آن براساس ارزشهای انقلاب دانستند و افزودند: سپاه در ادامه کار خود نیز نیازمند انسانهای مصممی است که با وجود حاکم نبودن شرایط اول انقلاب و دوران دفاع مقدس بتوانند با همان ارزشهای انقلابی آماده دفاع از ملت باشند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم تقویت ارتباط با خدا و توکل و اعتماد به پروردگار و همچنین آمادگی فکری، جسمی و آموزشی نیروهای سپاه پاسداران خاطرنشان کردند: نیروهای مسلح ازجمله سپاه مظهر قدرت، عزم واراده ملت ایران هستند و آمادگی آنها موجب تغییر نگاه دشمنان و طمع نورزیدن آنان به کشور خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین در جمع فرماندهان ارشد، مسئولان و روسای دانشکده ها و مراکز آموزش عالی و اعضاء هیأت علمی سپاه، با قدردانی از مسئولان و استادان دانشگاه امام حسین نقش استادان را در ارتقای رتبه علمی دانشجویان این دانشگاه بسیار مهم ارزیابی و تأکید کردند: در این دانشگاه باید با تربیت صحیح علمی و ایجاد زمینه برای بروز ابتکار و جرأت علمی، انسانهای فکور، عالم، محقق و دلیر در میدان علم پرورش یابند.
فرمانده کل قوا با اشاره به ظرفیتهای بسیار بالای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نیروی دارای انسانهای انقلابی، مومن و توانمند افزودند: توجه فرماندهان و مسئولان سپاه به امور مربوط به منابع انسانی و مسائل آموزشی و علمی کاری بسیار با ارزش و مثبت است و این روش باید ادامه یابد.
ایشان همچنین درخصوص هدف وجود نیروهای مسلح در نظام اسلامی به مسئله نظامی گری در دیدگاه اسلامی اشاره و خاطرنشان کردند: در دیدگاه اسلامی نیروهای مسلح انسانهای دین شعار، دین مدار، دین رفتار، آماده دفاع، مایه امنیت و آرامش مردم و عامل قوام کشور هستند بنابراین با چنین دیدگاهی، نظامی گری در نظام اسلامی، افتخار است.
حضرت آیت الله خامنه ای برخی تفکرات شبه روشنفکری مبنی بر مخالفت با نظامی گری را تفکری انحرافی دانستند و تأکید کردند: فرد نظامی با هویت اسلامی، شخصی است که با دل، اندیشه و جسم خود در راه یک هدف والا گام برمی دارد و حتی حاضر است برای آن هدف جان خود را نثار کند بنابراین نباید فرد نظامی با هویت اسلامی با نظامیان خشن و بی منطق آمریکا یا رژیم صهیونیستی و نظامیان کشورهای سلطه گر مقایسه شود.
فرمانده کل قوا با اشاره به وظیفه سپاه برای حفاظت از آرمانهای انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: تعریف جامع و مانع از این حفاظت، دفاع نظامی از ارزشهای انقلاب است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی رعایت صلاحیتهای پاسداری را در همه رده ها مهم دانستند و افزودند: همه فرماندهان و نیروهای سپاه باید مراقب حداقل ها و مرز صلاحیتها در همه ابعاد باشند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

روایت خاطرات آیت الله اعرافی از رهبر شهید در برنامه میداندار - بخش اول

تیزر/ ‌ناگفته‌های اعضای شورای نگهبان از امام شهید در مستند میداندار

حضور تاریخی مردم در آیین وداع، بزرگترین بیعت با جانشین ایشان و پاسخی روشن به دشمن است

دلنوشته دکتر کدخدایی در فراق قائد شهید امت

دعوت آیت‌الله شب‌زنده‌دار برای حضور در تشییع رهبر شهید

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

رسالت‌ها و پیام‌های شهادت امام شهید برای ایران و جهان اسلام

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

محرم را به پایگاه تبیین «مدیریت منابع» در جنگ اقتصادی تبدیل کنید

رئیس جمهور با آیت‌الله اعرافی دیدار کرد/ بیش از ۴۰ هزار نفر از نیروهای حوزوی در حوادث اخیر به میدان آمدند

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

آیت‌الله مدرسی یزدی با خانواده شهید حسین نجفی دیدار کرد

بررسی نامه رئیس مجلس درباره طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری نظام غذا برای شرایط جنگی و بحرانی در جلسه امروز شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: سردفتران واسطه‌ای میان مردم و حاکمیت هستند

دیدار آیت‌الله حسینی‌خراسانی با جانبازِ نوجوان در روز تاسوعا

اتحاد و انسجام ملی باید حول محور رهبری شکل بگیرد

انتخاب رهبر در شرایط پیچیده از موفقیت‌های بزرگ نظام بود

رسالت‌ها و پیام‌های شهادت امام شهید برای ایران و جهان اسلام

دلنوشته دکتر کدخدایی در فراق قائد شهید امت