کد خبر: ۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۸۵ - ۱۰:۰۴- 26 November 2006
رهبر معظم انقلاب :

نیروهای مسلح پیشقراولان دفاع از حقوق مردم هستند

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در آستانه سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج، در مراسم تحلیف و اعطای سردوشی در دانشکده افسری دانشگاه امام حسین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر تفاوت منطق نظامی گری در اسلام با نظامی گری در دنیای مادی تصریح کردند: نیروهای مسلح در نظام جمهوری اسلامی پیشقراولان ملت برای دفاع از عدالت، حقوق مردم و مستضعفان و حصن مستحکم امنیت ملی و حافظ ارزشهای اسلام و انقلاب هستند.

فرمانده کل قوا با اشاره به نظامی گری در دیدگاه صاحبان زر و زور و قدرتمندان بین المللی به عنوان وسیله ای برای قدرت طلبی، خاطرنشان کردند: برخلاف این منطق، در نظام اسلامی نیروهای مسلح از هنگام ورود به عرصه نظامی به دلیل منطق والای اسلام در واقع وارد میدان عبادت می شوند.
ایشان مهم ترین ویژگی سپاه پاسداران را آغاز به کار آن براساس ارزشهای انقلاب دانستند و افزودند: سپاه در ادامه کار خود نیز نیازمند انسانهای مصممی است که با وجود حاکم نبودن شرایط اول انقلاب و دوران دفاع مقدس بتوانند با همان ارزشهای انقلابی آماده دفاع از ملت باشند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم تقویت ارتباط با خدا و توکل و اعتماد به پروردگار و همچنین آمادگی فکری، جسمی و آموزشی نیروهای سپاه پاسداران خاطرنشان کردند: نیروهای مسلح ازجمله سپاه مظهر قدرت، عزم واراده ملت ایران هستند و آمادگی آنها موجب تغییر نگاه دشمنان و طمع نورزیدن آنان به کشور خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین در جمع فرماندهان ارشد، مسئولان و روسای دانشکده ها و مراکز آموزش عالی و اعضاء هیأت علمی سپاه، با قدردانی از مسئولان و استادان دانشگاه امام حسین نقش استادان را در ارتقای رتبه علمی دانشجویان این دانشگاه بسیار مهم ارزیابی و تأکید کردند: در این دانشگاه باید با تربیت صحیح علمی و ایجاد زمینه برای بروز ابتکار و جرأت علمی، انسانهای فکور، عالم، محقق و دلیر در میدان علم پرورش یابند.
فرمانده کل قوا با اشاره به ظرفیتهای بسیار بالای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نیروی دارای انسانهای انقلابی، مومن و توانمند افزودند: توجه فرماندهان و مسئولان سپاه به امور مربوط به منابع انسانی و مسائل آموزشی و علمی کاری بسیار با ارزش و مثبت است و این روش باید ادامه یابد.
ایشان همچنین درخصوص هدف وجود نیروهای مسلح در نظام اسلامی به مسئله نظامی گری در دیدگاه اسلامی اشاره و خاطرنشان کردند: در دیدگاه اسلامی نیروهای مسلح انسانهای دین شعار، دین مدار، دین رفتار، آماده دفاع، مایه امنیت و آرامش مردم و عامل قوام کشور هستند بنابراین با چنین دیدگاهی، نظامی گری در نظام اسلامی، افتخار است.
حضرت آیت الله خامنه ای برخی تفکرات شبه روشنفکری مبنی بر مخالفت با نظامی گری را تفکری انحرافی دانستند و تأکید کردند: فرد نظامی با هویت اسلامی، شخصی است که با دل، اندیشه و جسم خود در راه یک هدف والا گام برمی دارد و حتی حاضر است برای آن هدف جان خود را نثار کند بنابراین نباید فرد نظامی با هویت اسلامی با نظامیان خشن و بی منطق آمریکا یا رژیم صهیونیستی و نظامیان کشورهای سلطه گر مقایسه شود.
فرمانده کل قوا با اشاره به وظیفه سپاه برای حفاظت از آرمانهای انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: تعریف جامع و مانع از این حفاظت، دفاع نظامی از ارزشهای انقلاب است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی رعایت صلاحیتهای پاسداری را در همه رده ها مهم دانستند و افزودند: همه فرماندهان و نیروهای سپاه باید مراقب حداقل ها و مرز صلاحیتها در همه ابعاد باشند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ آذر ۱۴۰۴

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

پژوهش، پیشران اصلی علوم و شرط تربیت عالمان صاحب‌نظر است

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند