کد خبر: ۲۲۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۸۵ - ۱۶:۰۱- 18 November 2006
دکتر کدخدایی :

شورای‌نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها با نگاه مثبت عمل کرده است

سخنگوی شورای‌نگهبان با تأکید بر نگاه مثبت و حداکثری شورای‌نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها، گفت: در مرحله اول بررسی صلاحیت‌ها، 348 نفر حائز شرایط کلی شناخته شدند که متأسفانه تعداد زیادی از دعوت‌شدگان به آزمون‌های علمی موفق به کسب حداقل نمره قبولی نشدند.

به گزارش روابط‌عمومی شورای‌نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی روز شنبه 27 آبان در نشست خبری با خبرنگاران افزود: از 348 نفر، 203 نفر برای شرکت در آزمون کتبی دعوت شدند. در مجموع صلاحیت 145 نفر مورد تأیید قرار گرفت.
وی ادامه داد: از 203 داوطلب دعوت شده برای آزمون کتبی 34 نفر در این آزمون شرکت نکردند و فقط 17 نفر از داوطلبان موفق شدند نمره قبولی را کسب کنند.
خبرنگاری سؤال کرد "آیا آزمون کتبی سخت بوده که افراد زیادی نتوانستند نمره قبولی را بدست بیاورند؟" که دکتر کدخدایی در پاسخ گفت: همیشه سختی آزمون دلیل ریزش زیاد داوطلبان نیست بلکه ممکن است داوطلبان نیز به اندازه کافی مطالعه نکرده باشند.
وی با اعلام جدیدترین آمار نتایج بررسی صلاحیت‌ها گفت: از مجموع 493 نفر، 145 نفر تأیید صلاحیت شدند و 133 نفر هم انصراف داده و صلاحیت 215 نفر هم برای انتخابات مجلس خبرگان احراز نشد.
دکتر کدخدایی با بیان اینکه روز شنبه آخرین مهلت دریافت شکایات داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان است افزود: تا کنون 51 داوطلب نسبت به نتایج بررسی صلاحیت‌ها اعتراض کردند.
وی اظهار داشت: پس از بررسی شکایت‌ها ظرف مدت 10 روز در هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات و شورای‌نگهبان، نتایج نهایی بررسی صلاحیت‌ها اعلام می‌شود.
سخنگوی شورای‌نگهبان در خصوص وضعیت داوطلبانی که در آزمون کتبی شرکت نکردند گفت: عدم شرکت در آزمون کتبی به منزله انصراف تلقی می‌شود و تاکنون تغییری در وضعیت این افراد به وجود نیامده است.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری گفت: طبق اصل 99 قانون‌اساسی، نظارت شورای‌نگهبان نظارت استصوابی است یعنی می‌تواند در مقام ناظر موارد را بررسی و تصمیم نهایی را بگیرد.
دکتر کدخدایی افزود: هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات اختیاراتی را از سوی شورای‌نگهبان دارد که نتایج بررسی‌های اولیه خود را به شورای‌نگهبان ارسال می‌کند و تصمیم‌گیری نهایی در شورای‌نگهبان گرفته می‌شود.
وی در خصوص نبود رقابت در برخی حوزه‌های انتخابیه به دلیل تعداد کم کاندیداها گفت: در استانهایی که تعداد کاندیداها به تعداد نیاز یا کمتر است طبق قانون نامزدهای تأیید صلاحیت شده می‌توانند 48 ساعت قبل از رأی‌گیری نسبت به جابجایی از حوزه‌های دیگر به حوزه‌های مورد نیاز اقدام کنند.
دکتر کدخدایی در خصوص کاهش تعداد کاندیداها گفت: ما پیش‌بینی می‌کردیم حداقل 100 داوطلب در آزمون‌های علمی قبول شوند که متأسفانه تعداد زیادی نتوانستند حداقل نمره لازم را کسب کنند.
وی برگزاری آزمون کتبی را راه مطمئن، علمی و منصفانه‌ای اعلام کرد و گفت: فعلاً راهکار بهتر دیگری برای احراز صلاحیت‌ علمی داوطلبان انتخابات خبرگان وجود ندارد.
سخنگوی شورای‌نگهبان با تأکید بر حفظ حرمت و شخصیت داوطلبان انتخابات خبرگان گفت: ما دلایل رد‌صلاحیت‌ها را به خود داوطلبان اعلام می‌کنیم اما اگر خود آنها خواستند می‌توانند به رسانه‌ها اعلام نمایند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

محبت و مودّت به حضرت صدیقه طاهره (س) عامل ارتقای معنوی و قرب الهی است

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

نهج البلاغه نسخه حکمرانی اسلامی است/ زن را در الگوی فاطمی تفسیر کنیم

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

آیت‌الله یزدی (ره) مجتهد در تراز انقلاب اسلامی بود

آیت‌الله یزدی (ره) مرد بزنگاه‌های تاریخی بود / نمونه‌ای از غیرت دینی و حکمت عملی

نهضت تفسیر قرآن راه‌اندازی شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۹ آذر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

آیت‌الله مدرسی‌یزدی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: خاستگاه اندیشه‌های بلند رهبر معظم انقلاب، اسلام، قرآن و قانون اساسی است/ این اندیشه‌ها مشعل راه هدایت در دنیای ظلمات است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است