کد خبر: ۲۲۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۳- 02 November 2011
آیت الله یزدی:
عضو فقهای شورای نگهبان، تکبر و خود بزرگ بینی را از جمله رذائل اخلاقی عنوان کرد و گفت: بایستی مراقب بود که حب ذات به خود بزرگ بینی منجر نشود.




به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله محمد یزدی رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، عصر سه شنبه در پایان درس خارج فقه خود که در محل این نهاد حوزوی برگزار شد، با اشاره به روایتی، به تبیین مذمت خودپسندی و خود بزرگ بینی پرداخت.
وی خود بزرگ بینی را یکی از رذائل اخلاقی عنوان کرد و با بیان اینکه انسان نباید خود را از دیگران برتر و بالاتر ببیند، خاطراتی را از تواضع و ساده زیستی علمای سلف بیان کرد.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با توصیه به مراقبت از نفس و پرهیز از خود بزرگ بینی، شیوه و منش علمای سلف را متذکر شد و ابراز داشت: در روایات دینی تاکید شده است که مؤمن هرچه خود را در برابر خداوند تبارک و تعالی ذلیل کند خوب است.
آیت الله یزدی تاکید کرد: البته انسان مؤمن حق ندارد خود را در برابر دیگران ذلیل کند و همچنین حق ندارد که خود را برتر از دیگران ببیند، این همان تکبر و خود بزرگ بینی است.
دبیر مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه باید مراقب باشیم که حب ذات به خود بزرگ بینی تبدیل نشود، افزود: سن زیاد نیز برای برخی از افراد خطر است و برای برخی دیگر فضیلت.
آیت الله یزدی گفت: انسان وقتی به سن بالا می رسد شیطان بیشتر به سراغش می آید از این رو باید همواره به یاد خدا باشد و لحظه ای به غیر او فکر نکند.
دبیر مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: زمانی یکی از دوستان به من می گفت شما چندین سال از رهبری بزرگ تر هستید، چندین دوره کفایه و سایر دروس را تدریس کرده اید، اما من به او گفتم مگر معیار برتری سن انسان است.
این استاد درس خارج حوزه علمیه قم تاکید کرد: معیار برتری چیز دیگری است که رهبر معظم انقلاب اسلامی آنها را دارند و ایشان اکنون با همان معیارها رهبر ما هستند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

با گذشت ۳۴ سال از ارتحال امام خمینی(ره) همچنان آرمان‌های او در حال تحقق است

انقلاب بزرگ امام خمینی(ره) همچنان زنده و پویاست/ ضرورت مجاهدت برای تحقق آرمان‌ها و اصول مترقی قانون اساسی

دشمن به دنبال حذف تاریخ ارزشمند ملت‌ها است/نسل جوان را با چهره تابناک تاریخ معاصر آشنا کنیم

رهبر انقلاب مفسرِ عملیِ خط امام است/ قیام ۱۵ خرداد قیامی با انگیزه‌های خالص اسلامی بود

برکات پیدا و پنهان حرم مطهر امام رضا(ع) برای ایران و اهالی‌ش قابل شمارش نیست

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

امام رضا(ع)هوشمندانه حضور تحمیلی در خراسان را مدیریت نموده و تحولات فکری معرفتی را رقم زدند

ادای احترام به پرچم بارگاه رضوی در شورای نگهبان

طرح «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در حال بررسی است/ توقعات از یک طرح و لایحه بالا برده نشود/ آغاز بررسی طرح «اصلاح قانون انتخابات» در شورای نگهبان

نگاه بین‌المللی در پاسخ به شبهات لحاظ شود

پربازدید ها

تایید طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه‌ای اشخاص

تایید طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

نظر شورای نگهبان درباره طرح حمایت از مالکیت صنعتی

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نظر شورای نگهبان درباره طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور

سیاست‌های کلی انتخابات، نظام مسائل انتخابات است/ راهبردهای مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت دغدغه و نگاه مشترک ماست

دکتر کدخدایی: همه پرسی نمی‌تواند حلال تمامی مشکلات باشد/ توصیه رهبری به شورای نگهبان در انتخابات ۸۸ چه بود؟

تاکید مجدد سخنگوی شورای نگهبان بر مبنا قراردادن سیاست‌های کلی در اصلاح قانون انتخابات/ نظام انتخاباتی پیشنهادی بر مدار «مشارکت» و «فراگیری» باشد

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد

دکتر ره‌پیک از نمایشگاه کتاب بازدید کرد؛ از خرید «عصرهای کریسکان» تا پاسخ به سوالات حقوقی و سیاسی مردم