کد خبر: ۲۲۲۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۸- 28 October 2011
آیت الله هاشمی شاهرودی:

همه باید به اهداف و آرمان های والای انقلاب اسلامی وفادار بمانیم

عضو فقهای شورای نگهبان، از بسیج به عنوان یک نهاد مقدس و حافظ ارزش های اسلامی و انقلابی یاد کرد و با تاکید بر احیای این تفکر در جامعه، گفت: همه باید نسبت به اهداف و آرمان های والای انقلاب اسلامی وفادار باشیم.





به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی پنج شنبه شب در دیدار فرمانده بسیج نهاد ریاست جمهوری و شماری از کارکنان این نهاد، با تسلیت شهادت امام جواد(ع) از بسیج به عنوان یک نهاد بسیار مبارک و میمون یاد کرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه بحمدلله این نهاد مقدس امروز با عظمت شده و ثمرات بسیاری به همراه داشته است، خاطرنشان کرد: امام راحل عظیم الشان انقلاب اسلامی نهاد مقدس بسیج را بنیان نهادند و به فضل خدا امروز این تفکر در سایر کشورها نیز در حال بارور شدن است.
عضو فقهای شورای نگهبان، موج بیداری اسلامی در کشورهای مختلف را نشأت گرفته از انقلاب اسلامی ایران دانست و تاکید کرد: کشورهایی که راه امام را در مبارزه با ظلم و استکبار در پیش گرفته اند خداوند تبارک و تعالی به آنها توفیق داده است و اینها همه مقدمه و زمینه ساز ظهور حکومت جهانی امام عصر(عج) است.
وی در ادامه با بیان اینکه آنچه امروز مهم و اساسی است این است که روحیه و تفکر بسیجی را ابتدا در خود زنده نگه داریم، از بسیج به عنوان حافظ انقلاب و ارزش های اسلامی و آرمان های انقلابی یاد کرد و ابراز داشت: تاکیدات و نصایح امام بزرگوار و رهبر معظم انقلاب اسلامی در این راستا بسیار آموزنده و مهم است.
عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: روحیه بسیجی روحیه یک انسان مؤمن عامل است که هدف اصلی او عمل به احکام اسلامی و احیای آن در زندگی فردی و اجتماعی است.
آیت الله هاشمی شاهرودی در ادامه نهادها و تشکیلات فعال در جمهوری اسلامی ایران را غیر قابل قیاس با نهادهای مشابه در جهان دانست و تاکید کرد: در نهادها و دستگاه های دنیا مسائلی همچون اشرافی گری، ناهنجاری های اخلاقی و رفتاری و سایر مسائل وجود دارد، اما در جمهوری اسلامی به عکس است و این مساله نیز به برکت روحیه بسیجی است.
وی خطاب به کارکنان نهاد ریاست جمهوری ابراز داشت: خداوند تبارک و تعالی به شما توفیق داده که در مرکز مهم و حساسی مشغول خدمت هستید از این رو باید قدر خود را دانسته و این ارزش ها را پیاده و احیا کنید.
آیت الله هاشمی شاهرودی با تاکید بر اینکه عشق به این ارزش های اسلامی ملت های جهان را بیدار کرده است، تاکید کرد: ملت های جهان با تاسی به ملت بزرگ ایران اسلامی وقتی ظلم و ستم حاکمان دیکتاتور را دیدند بپا خاستند و امروز این تحولات را خلق کرده اند.
عضو فقهای شورای نگهبان، در بخش پایانی سخنان خود با تاکید بر اینکه همه باید به اهداف و آرمان های والای انقلاب اسلامی وفادار بمانیم و روحیه بسیجی را در خود حفظ کنیم، ابراز داشت: آنچه مهم است این است که این روحیه را به سایر ملت ها نیز انتقال دهیم چراکه نگاه آنها به ما است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان به‌مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

برگزاری رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان در آذربایجان شرقی/ دکتر ابوالحسنی: شورای نگهبان نهادی فقهی و حقوقی در پاسداری از شرع و قانون اساسی است

فیلم|برنامه «بزنگاه» با حضور دکتر طحان‌نظیف به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی

دکتر پروین: قانون اساسی زمینه‌ساز مشارکت است، نه محدودیت/ ایران؛ پیشگام تدوین قانون اساسی مکتوب در غرب آسیا

قانون اساسی زیربنای حرکت رو‌به‌جلوی ملت

پربازدید ها

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

دکتر مولابیگی در جلسه ارائه مقالاتِ همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای: طراحی نظام انتخاباتیِ پوشش‌دهنده سیاست‌های کلی ضروری است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

سخنگوی شورای نگهبان در شهرکرد: قانون اساسی دغدغه‌های ملت بزرگ ایران را تبدیل به قواعد حقوقی کرد