کد خبر: ۲۲۲۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۹- 28 October 2011
دکتر کدخدایی در گفتگو با حوزه نیوز:

حوزه در فضای رسانه‌ای مظلوم است

دکتر کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان با حضور در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، از غرفه حوزه نیوز بازدید کرد.





سخنگوی شورای نگهبان در حاشیه این بازدید در گفتگو با حوزه نیوز، با ابراز خرسندی از حضور فعال حوزه در عرصه رسانه‌ای کشور، گفت: اطلاع‌رسانی از مسایل جاری حوزه و مباحث علمی و پژوهشی و نیز کارهای فاخر و ارزشمند و خدمات روحانیت جامعه ضرورتی انکار ناپذیر است.
وی ادامه داد: البته حوزه در این عرصه مظلوم است؛ چون آنچه در حوزه می‌گذرد و واقعیت‌هایی که وجود دارد و همچنین سرمایه‌ای که نهاد روحانیت برای نظام اسلامی دارد، شناخته شده نیست.
کدخدایی با اشاره به ضرورت معرفی خدمات علما به جامعه، یادآور شد: زمانی که انسان به خارج از کشور سفر می‌کند و می‌بیند که آنان برای صاحبنظران، اندیشمندان و بزرگان گذشته خود احترام خاصی قائلند و افکار آنها ترویج می‌دهند، حسرت می‌خورد که چرا این مسئله در کشور ما کمرنگ است، بنابراین رسانه حوزه در زمینه معرفی علمای سلف و ترویج اندیشه‌های این بزرگان رسالت سنگینی را بر عهده دارد.

ضرورت آشنایی جوانان و دانشگاهیان با خدمات حوزه

سخنگوی شورای نگهبان با بیان این که حوزه در طول تاریخ خدمات بسیار فراوان و ارزشمندی ارائه کرده است، خاطرنشان ساخت: آحاد جامعه به ویژه قشر جوان و دانشگاهی می‌بایست با کارکردها و دستاوردهای حوزه و اینکه چه شخصیت‌های برجسته‌ای در حوزه تربیت شده‌اند که هر کدام از آنان در حال حاضر سکان‌دار بخش مهمی از نظام اسلامی هستند و نیز علمای بزرگی که با ایثار و فداکاری به عنوان همراه و یار و یاور امام خمینی‌(ره) زمینه‌ساز شکل‌گیری انقلاب و نظام اسلامی شدند، آشنا شوند.
کدخدایی در پایان اشاره‌ای هم به خدمات سیاسی حوزه داشت و گفت: حوزه و حوزویان در عرصه سیاسی با تأسی به احکام الهی و در دیگر عرصه‌ها خدمات بی بدیلی را داشته‌اند و اگر رسانه حوزه بتواند این خدمات ارزشمند و تاثیر گذار را به نحو شایسته‌ای اطلاع‌رسانی نماید، قطعا در ثواب آنها سهیم خواهد بود.
در ابتدای این بازدید، کریم دلفانی، سردبیر حوزه‌نیوز توضیحاتی را پیرامون کارکردهای سامانه اطلاع‌رسانی حوزه (مرکز خبر حوزه‌های علمیه و هفته‌نامه افق حوزه) ارایه کرد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آزادی به عنوان یکی از شعارهای اصلی نظام، باید مبتنی بر اندیشه‌های مقام معظم رهبری بازخوانی شود

بررسی «طرح تنقیح و تدوین قانون جامع سلامت» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به یک ابهام جامعه معلولان درباره پرداخت کمک هزینه معیشتی به آنها در لایحه بودجه ۱۴۰۴

توئیت دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت سالروز میلاد امام علی علیه‌السلام

مردم را در صدر اولویت‌هایمان قرار دهیم / انقلاب در دست همه ما امانت است

کتاب «محشای قانون اساسی» تجدید چاپ شد

کتاب «حقوق مالی» منتشر شد

نشست «یکجانبه‌گرایی در حقوق بین‌الملل و نسبت آن با قانون اساسی» برگزار شد

تبادل ذخائر علمی حوزوی میان قم و نجف بسیار مهم است / ایجاد دوقطبی ایران و عراق تلاش همیشگی دشمن است

دومین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف تشریح کرد؛ مهمترین ایرادات شورای نگهبان نسبت به بودجه ۱۴۰۴ و مهمترین احکامی که تایید شدند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ دی ۱۴۰۳

مبارزه با تروریسم و دفاع از مردم منطقه، همراستا با قواعد بین‌المللی

شهید سلیمانی برای بسیاری از آزادی‌خواهان جهان الهام‌بخش است

آیت‌الله جنتی: ترور سردار سلیمانی دروغ بودن شعارهای صلح‌جویانه آمریکا را اثبات کرد/ مقاومت به مکتب جهانی تبدیل شده است

مجموعه نظریات فقهی شورای نگهبان در پاسخ به استعلامات دیوان عدالت اداری (۱۳۹۷-۱۳۹۹) منتشر شد

ادامه بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پاسخگویی به نیازهای جدید جهانی مأموریت مهم حوزه‌های علمیه است

کتاب «حقوق انتخابات» منتشر شد

پژوهشکده شورای نگهبان و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران تفاهمنامه همکاری امضا کردند