کد خبر: ۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۸۵ - ۱۶:۱۰- 17 November 2006
دبیر شورای نگهبان :

شورای نگهبان در‌انجام وظایف قانونی خود قاطعانه عمل می کند

آیت الله جنتی با اشاره به حضور جدی شورای نگهبان در همه صحنه‌ها و عمل قاطعانه به‌انجام وظایف قانونی خود، از تمامی ناظرین شورای نگهبان خواست تا ضمن عمل به انجام وظایف قانونی، نسبت به تشویق مردم برای شرکت بیشتر در انتخابات اقدام کنند.

آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان درجمع هیات‌های نظارت برانتخابات چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری در شهرستانها و بخشهای استان بوشهر افزود: هرچه حضور مردم درانتخابات بیشتر باشد اعتبار مجلس خبرگان که رهبری توسط آن انتخاب می‌شود، بیشتر خواهد بود.
دبیر شورای نگهبان گفت: ازاشتباه مصون نیستیم و هر زمان در هر موقعیتی اشتباه کنیم ضمن عذرخواهی، اشتباهات را جبران می‌کنیم.
آیت‌الله جنتی افزود: ایجاد بانک اطلاعات غنی و آموزشهای منظم و علمی برای پیشگیری از بروز اشتباه در کار شورای نگهبان و دفاتر نظارتی نیز به همین منظور بوده است.
وی انتخابات مجلس خبرگان را حساس‌ترین نوع انتخابات در جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: هیچ انتخاباتی به اندازه انتخابات مجلس خبرگان اهمیت ندارد.
دبیر شورای نگهبان اظهارداشت: مجلس خبرگان ستون خیمه انقلاب و نظام است و باتوجه به اینکه مساله ولایت و انتخاب رهبر توسط این مجلس انجام می‌گیرد، اگر خدشه‌ای وارد شود، جبران آن مشکل و حتی امکان پذیر نیست.
آیت الله جنتی، درایت و شجاعت مجلس خبرگان در انتخاب مقام معظم رهبری یک روز پس از رحلت بنیان گذار جمهوری اسلامی را ستود.
وی افزود: با لطف خداوند و عکس العمل سریع مجلس خبرگان در انتخاب رهبری، شرایط بهینه در اقتدار نظام و پیشرفت حرکت تصاعدی رو به جلو انقلاب صورت پذیرفت.
دبیر شورای نگهبان به آینده امید بخش جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت:تا ‪ ۵۰‬سال آینده این مملکت محور مسایل علمی و دانش نوین است که هرکس روزی بخواهد پیشرفت علمی داشته باشد باید با یادگیری زبان و ادبیات فارسی از متون و مقالات علمی فارسی استفاده کند.
وی انرژی هسته‌ای را سرنوشت ساز برای آینده مملکت ذکرکرد وافزود: دشمنان قسم خورده نظام می‌خواستند با تحقق نیافتن خواسته مردم ایران آینده مملکت را عقب انداخته و در دست خودشان گیرند که باصلابت رهبر معظم‌انقلاب و فعالیت دانشمندان جوان ایرانی کار به سرعت در حال پیشرفت است.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ، آیت الله جنتی گفت:نتیجه این توفیقات باعث شده است که دشمن حتی جرات حرکت آشوبگرانه را نداشته‌باشد و کار را با راههایی نظیر تحریم دنبال کند که این همه نتیجه انتخاب یک رهبر مقتدر توسط مجلس خبرگان بوده است.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان انگلیسی و روسی منتشر شد

اندیشه مهدویت و انتظار در روح انقلاب اسلامی نهادینه است

«ایمان راسخ و عمیق» تنها چیزی که انسان را در برابر هجمه‌ها بیمه می‌کند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ بهمن ۱۴۰۴

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: تعرض به جایگاه ولایت فقیه عبور از خط قرمز مردم است و عواقب سنگینی در پی خواهد داشت

دکتر کدخدایی: آمریکا باید در مراجع بین‌المللی پاسخگوی جنایت‌های اخیر باشد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

دکتر طحان‌نظیف خبر داد؛ شهادت ۵ ناظر انتخاباتی در آشوب‌های اخیر/ آمادگی شورای نگهبان برای رسیدگی سریع به طرح مربوط به اعتراضات/ «امنیت» لازمه و پیش‌شرط اعتراض و حل مساله است

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

بررسی «طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیازهای غذایی در شرایط جنگی و بحرانی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ بهمن ۱۴۰۴