کد خبر: ۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۸۵ - ۱۱:۳۴- 08 June 2006

عضو حقوقدان شورای نگهبان: اعتبار خبرگان رهبری ، اعتبار نظام است

عضو حقوقدان شورای نگهبان، اعتبار خبرگان رهبری را اعتبار نظام، امام(ره)، رهبری و پاسداری از خون شهیدان دانست و گفت: انتخابات خبرگان مهم‌تر از انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراهاست.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس کعبی، نماینده مردم اهواز در مجلس خبرگان رهبری در هفدهمین سالگرد ارتحال امام راحل (ره) در جمع مردم شهرستان گتوند، با بیان این‌که امروز بحمدالله در سراسر جهان مردم، اسلام و امام راحل را به عنوان اسلام اصیل می‌دانند، اظهار داشت: امروز در سراسر جهان ملت‌ها اسلام طالبانی و القاعده را مظهر تحجر و عقب ماندگی می‌دانند و از آن متنفر هستند، همچنین اسلام سکولار و لیبرالیسم را اسلام التقاطی می‌دانند.

وی افزود: امروز، اسلام امام راحل به عنوان اسلام ناب محمدی در سراسر جهان مطرح است و این مرد بزرگ، بیدارگر بزرگ جهان است؛ کار بزرگی که حضرت امام خمینی (ره) انجام داد طرح مدل اسلام صحیح در مقابل اسلام التقاطی است.

حجت الاسلام والمسلمین کعبی  با بیان دستاوردهای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) با اشاره به این‌که عرضه فلسفه سیاسی نوین در زمینه حکومت از ابتکارات حضرت امام (ره) بود، گفت: عرضه فلسفه سیاسی جدید در زمینه حکومت که بر اساس نظریه ولایت فقیه می‌تواند انسان و جامعه را به نحو احسن اداره کند، از دستاوردهای بزرگ حضرت امام (ره) بود.

عضو حقوقدان شورای نگهبان ادامه داد: امروز اندیشه حضرت امام خمینی (ره) به مثابه یک هجوم بزرگ بر فکر منحط و پوسیده استکبار در سراسر جهان هم‌آوردی می‌طلبد.

وی گفت: امروزه و پس از گذشت 27 سال از عمر انقلاب و 17 سال از وفات آن امام راحل به بزرگداشت عزتمندانه افتخار می‌کنیم که دستاورد امام و استکبار با پیشرفته‌ترین تکنولوژی نظامی و با اتحاد شرق و غرب علیه ایران اسلامی و انقلاب تازه پیروز شده، نتوانستند کاری از پیش ببرند و ملت ما اطاعت از حضرت امام و براساس اسلام و مذهب اهل بیت (ع) و عشق شهادت و جانبازی در راه دین و برای حفاظت از این مرز و بوم یکپارچه ایستادند و حماسه بزرگ 8 سال دفاع مقدس را آفریدند و یک وجب از خاک ایران اسلامی را تسلیم نکردند.

حجت الاسلام والمسلمین کعبی افزود: امروز ایران اسلامی به گونه‌ای است که به اعتراف دشمنان به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل شده است.

عضو شورای نگهبان، در ادامه با اشاره به نامه دکتر احمدی نژاد به بوش گفت: این نامه، نماد پیروزی قدرت منطق بر منطق قدرت است.

وی گفت: محور وحدت و یکپارچگی ملت بزرگ ایران، اسلام، اهل بیت (ع)، امام، رهبری و سربلندی ایران اسلامی است. در حال حاضر با توجه به توطئه‌های دشمن و استکبار که وحدت و همبستگی ملی را نشانه گرفته است، به عنوان یک وظیفه عقلی و شرعی و اخلاقی و ملی همه باید دست به دست هم دهند و فضای اخوت و برادری را در استان به ویژه میان نخبگان و سطوح مختلف مردم و قومیت‌ها ایجاد کنیم و از تحریک عواطف و احساسات و ایجاد فضای آلوده پرهیز کنیم.

وی با اشاره به هفدهمین سالگرد تعیین مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای از سوی خبرگان، ‌اجلاس ویژه به توانمندی‌ها و کارنامه درخشان هفده سال رهبری اشاره و دستاورد ارزشمند علمی و در عرصه انرژی هسته‌یی را محصول رهبری ایشان دانست و با تبیین قدرت دیپلماسی رهبری در صحنه روابط بین‌المللی عبور از شورای امنیت در پرونده هسته‌ای ناشی از همت، درایت و شجاعت رهبری دانست.

حجت الاسلام والمسلمین کعبی در پایان با اشاره به انتخابات آینده خبرگان رهبری، اعتبار خبرگان رهبری را اعتبار نظام، امام، رهبری و پاسداری از خون شهیدان دانست و انتخابات خبرگان را مهم‌تر از انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراها دانست و ضمن دعوت همگان به مشارکت حداکثر، خواهان ایجاد فضای مناسب و اهتمام به تبیین خبرگان در سطح افکار عمومی شد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش

جبهه مقاومت معادلات منطقه را تغییر داده است

پربازدید ها

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی