کد خبر: ۲۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۸- 02 August 2011
آیت‌الله مومن:

آیت‌الله خامنه‌ای نظام را در مسیر معصومین(س) هدایت کردند

عضو فقهای شورای نگهبان گفت:‌ آیت‌الله خامنه‌ای همانند امام خمینی(ره) در مسیری گام گذاشته‌اند که معصومین در آن حرکت می‌کردند و نظام را در این مسیر هدایت کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم،‌ آیت‌الله محمد مومن دوشنبه شب در جلسه شورای اداری استان قم که در تالار معصومیه استانداری قم برگزار شد، در سخنانی با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، به خطبه‌ای از امیرالمومنین در نهج‌البلاغه اشاره کرد و اظهار داشت: امام علی(ع) به دلیل حضور مردم، اعلام آمادگی و اتمام حجت مردم و ضرورت جلوگیری از ستم به مردم خلافت را پذیرفتند.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه خداوند از عالمان و بزرگان دین پیمان گرفته که در برابر ستمگران ایستادگی کنند، تصریح کرد: علی(ع) به این سه دلیل ولایت را عهده‌دار شدند وگرنه ایشان هیچ دلبستگی به دنیا نداشتند.
وی خاطرنشان کرد: امیر‌المومنین با هدف اینکه جلوی ستم و خلافکاری را بگیرند و به کمک و یاری افراد مظلوم بشتابند خلافت را پذیرفتند.
عضو خبرگان رهبری بیان داشت: در شرایطی که امام معصوم حضور نداشته باشند علمای دین این وظیفه را بر عهده دارند که جلوی ظلم ایستادگی کنند.
مومن ادامه داد: در زمان غیبت این وظیفه مهم به علما واگذار شده و از آنان پیمان گرفته شده که در برابر ظلم و ستم ستمکاران به پا خیزند.
وی با اشاره به اینکه امام خمینی نیز در عصر کنونی به این وظیفه جامه عمل پوشاند،‌ عنوان داشت: امام راحل به این وظیفه عمل کرده و جلوی ستم‌کاران ایستادگی کردند.
عضو خبرگان رهبری بیان داشت: هدف اصلی ولایت امری که پیامبر(ص)، ‌علی(ع) و دیگر ائمه متصدی آن بودند این بود که جلوی تخلفات گرفته شده و جلوی ستم وارد شدن به مردم گرفته شود.
وی گفت: ‌در شرایط کنونی نیز باید وظیفه خدمت به مردم تقسیم شده و جلوی ظلم ظالمین و وارد شدن ستم به مظلومین گرفته شود.
مومن خطاب به مدیران و مسئولان گفت: باید جلوی خلافکاری خلافکاران گرفته شود و نباید اجازه دهید که به هیچ مظلومی ظلم وارد شود و مردم با آسودگی خاطر بتوانند به ادارات وارد شده و خدمت لازم را دریافت کنند.
وی به ولایت امری مقام معظم رهبری اشاره کرد و بیان داشت: انتخاب ‌رئیس جمهور، ‌وزرا، کارگزاران بزرگ و کوچک همه برای تقسیم کار است و نباید کسی با تکیه کردن به دیگران به ستم خود ادامه دهد.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مردم خدمات مسئولان را درک می‌کنند، تصریح کرد: مردم وقتی ببیند که برای خدا تلاشی صورت می‌گیرد از عملکرد مسئولان خوشحال شده و از خداوند می‌خواهند که به مسئولان توفیق دهد.
وی ضرورت توجه به محرومان را مورد توجه قرار داد و عنوان داشت: کسانی که صدقات خود را بدون منت گذاشتن ارائه می‌کنند، خداوند به اموال آنها برکت می‌دهد.
مومن تاکید کرد:‌ نباید در برابر تخلف متخلفین سکون و آرامش وجود داشته باشد،‌ باید به ظلم به مظلومان با جدیت رسیدگی شود.
وی در ادامه با اشاره به رهبری آیت‌الله خامنه‌ای و اخلاص ایشان گفت: اخلاص مقام معظم رهبری از موقع ریاست جمهوری بیشتر نمود داشته است.
عضو خبرگان رهبری اظهار داشت: ایشان همانند امام خمینی(ره) در مسیری گام گذاشته‌اند که معصومین در آن حرکت می‌کردند و نظام را در این مسیر هدایت کردند.
وی بیان داشت: کسانی که احیانا مسئولیت اداری در رده بالایی داشته و یا در ادارات جزء و پایین‌تر مسئولیتی عهده‌دار هستند، نمایندگان ولی امر و ولایت الهی هستند و نباید هیچ خلافی از آنها سر بزند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور

نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور/ دغدغه‌های رسانه‌ها درباره مصوبات و انتخابات واکاوی شد

تاکید دکتر کدخدایی بر ضرورت تحول بنیادین در نظام قانون‌گذاری مبتنی بر منظومه فکری رهبر شهید

دکتر مولابیگی: مقررات نباید با قانون اساسی و قوانین عادی مغایرت داشته باشند/ حدود صلاحیت مقرره‌گذاران نیز باید به‌صورت شفاف مشخص شود

دکتر طحان‌نظیف: سیاست‌های کلی نظام، نقشه راهِ عملیاتی برای ارتقای کیفیت تقنین هستند

موفقیت انقلاب اسلامی در نتیجه اخلاص امامین انقلاب بود / تأکید بر نظم، معنویت و دلسوزی اساتید

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان نظیف و جمعی از پژوهشگران حقوقی با خانواده سپهبد شهید شادمانی

دکتر طحان نظیف: شناساندن شهدا حق اجتماعی نسل‌های آینده است

در صورت حماقت دشمنان، برگ‌های جدیدی رو خواهیم کرد/ ملت‌های مسلمان به حساب حکام خائن عرب خواهند رسید

سید حسن نصرالله؛ تربیت‌یافته مکتب مرجعیت و فقاهت

پربازدید ها

تاکید دکتر کدخدایی بر ضرورت تحول بنیادین در نظام قانون‌گذاری مبتنی بر منظومه فکری رهبر شهید

دکتر طحان‌نظیف: سیاست‌های کلی نظام، نقشه راهِ عملیاتی برای ارتقای کیفیت تقنین هستند

دکتر طحان نظیف: شناساندن شهدا حق اجتماعی نسل‌های آینده است

گزارش تصویری نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور

دکتر مولابیگی: مقررات نباید با قانون اساسی و قوانین عادی مغایرت داشته باشند/ حدود صلاحیت مقرره‌گذاران نیز باید به‌صورت شفاف مشخص شود

آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای همان راه دو امام بزرگوار را ادامه می‌دهند

نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور/ دغدغه‌های رسانه‌ها درباره مصوبات و انتخابات واکاوی شد

سید حسن نصرالله یک حقیقت جاودانه دنیای اسلام و مکتب حیات‌بخش است/ وحدت ساحات، حقیقتی راهبردی

۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه مقطع دفاع از میهن / جنگ تحمیلی سوم حلقه تکاملی و تمدنی ملت ایران بود

دشمن در جنگ شناختی به دنبال تردید، اختلاف و تضعیف اراده ملی است