کد خبر: ۲۰۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۹- 26 June 2011
آیت‌الله مؤمن:

ولایت‌ فقیه همان ولایت پیامبر (ص) و ائمه است

عضو شورای نگهبان، ولایت ولی فقیه را همانند ولایت رسول الله (ص) دانسته و گفت: ارزش این ولایت، عیناً همان ارزش ولایت پیامبر (ص) و امامان معصوم (ع) است.
به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله مؤمن، در جمع فرماندهان و پرسنل سپاه علی بن ابیطالب(ع) در حسینیه ثارالله ستاد سپاه قم، با اشاره به اینکه اصل ولایت امر در اسلام برای پیامبر(ص) و بعد از ایشان برای امامان معصوم(ع) قرار داده شده است، اظهار داشت: خداوند متعال به نبی مکرم اسلام(ص) و امامان بعد از آن حضرت ولایت داده و برای این ولایت دو وظیفه قرار داده است.

اولین وظیفه پیامبر(ص)، ابلاغ دستورات الهی

عضو خبرگان رهبری، به اولین وظیفه پیامبر(ص) اشاره کرده و اذعان داشت: اولین وظیفهای که خدای متعال برای پیامبر(ص) و امامان بعد از ایشان قرار داده، ابلاغ دستورات الهی است که شامل واجبات، محرمات، مستحبات، مکروهات و مباحات میباشد.
عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، سرپرستی از مردم را دومین وظیفه پیامبر(ص) و امامان بیان کرده و خاطرنشان ساخت: بنابر آیه 6 سوره احزاب "النَّبِیُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِینَ مِنْ أَنفُسِهِمْ وَأَزْوَاجُهُ أُمَّهَاتُهُمْ وَأُوْلُو الْأَرْحَامِ بَعْضُهُمْ أَوْلَى بِبَعْضٍ فِی کِتَابِ اللَّهِ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُهَاجِرِینَ إِلَّا أَن تَفْعَلُوا إِلَى أَوْلِیَائِکُم مَّعْرُوفًا کَانَ ذَلِکَ فِی الْکِتَابِ مَسْطُورًا" پیامبر اکرم (ص) نسبت به مومنان از اولویت و تقدم برخوردار است و بر آنان از خودشان سزاوارتر است و خداوند بعد از خود، آن حضرت را به ولایت مردم برگزیده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: پیامبر(ص) به عنوان ولی امر مردم باید سرپرستی کارهای مردم را عهده دار بود تا آنها از مسیر الهی منحرف نشوند.
آیتالله مؤمن با بیان اینکه سخن پیامبر(ص)، سخن الهی و تصمیم او بر اساس تشخیص وظیفه است، تصریح کرد: وظیفه دومی که خدای متعال برای نبی مکرم اسلام قرار دادند، صرف یک وظیفه نیست؛ بلکه منصبی است که خداوند متعال به عنوان ولی امر برای آن حضرت قرار داده است.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه هر دو وظیفه پیامبر(ص) بعد از ایشان بر عهده امامان بوده است، گفت: امام علی(ع) در زمان حیات پیامبر(ص)، در کنار ایشان و تحت امر و دستور آن حضرت بود و احکام و خواستهها را از پیامبر(ص) میگرفت؛ اما بعد از رحلت نبی مکرم اسلام(ص) هر دو وظیفه پیامبر(ص) به ایشان واگذار شد.

به پیروی از ائمه (ع) افتخار می‌کنیم

عضو شورای نگهبان افزود: این از افتخارات و امتیازات ماست که پیرو حضرت امیر(ع) و ائمه(ع) هستیم.
آیت‌الله مومن به روایتی از معصوم(ع) اشاره کرده و اظهار داشت: در روایتی آمده که نماز، روزه، حج، جهاد و ولایت پنج رکن اصلی اسلام به شمار میروند و امام صادق(ع) در رابطه با این روایت فرمودهاند: ولایت از مهمترین ارکان اسلام است؛ چون ولایت، سرپرستی امت را بر عهده دارد.

ارزش ولایت فقیه همانند ولایت رسول الله (ص) است

عضو خبرگان رهبری، ولایت ولی فقیه را همانند ولایت رسولالله (ص) دانسته و خاطرنشان کرد: این ولایت با این همه ارزش، در زمان غیبت عینا برای ولی فقیه میباشد و ارزش آن هم همان ارزش ولایت پیامبر (ص) و امامان معصوم (ع) است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پژوهشکده شورای نگهبان و مرکز ملی هوش مصنوعی ایران تفاهمنامه‌ همکاری امضا کردند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

کتاب «ریاست جمهوری در قانون اساسی» منتشر شد

قانون اصلاح نشود انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود/ نظر شورای نگهبان درباره میزان تسهیلات ازدواج، «FATF» و ساماندهی استخدام کارکنان دولت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ بهمن ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: مقاومت تنها راه پایان ظلم‌های استکباری و رژیم صهیونیستی است/ انقلاب اسلامی با ترورها متوقف نمی‌شود

برگزاری نشست علمی«بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی» در پژوهشکده شورای نگهبان

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان

کتاب «رویه‌های شورای نگهبان» منتشر شد

سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان بازدید کرد

پربازدید ها

دشمن می‌خواهد هویت تاریخی ایرانی‌ها را حذف کند

زمانی که شبهات متنوع و فراوان است باید رشته‌های تخصصی ایجاد شود

مردم را در صدر اولویت‌هایمان قرار دهیم / انقلاب در دست همه ما امانت است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به یک ابهام جامعه معلولان درباره پرداخت کمک هزینه معیشتی به آنها در لایحه بودجه ۱۴۰۴

آزادی به عنوان یکی از شعارهای اصلی نظام، باید مبتنی بر اندیشه‌های مقام معظم رهبری بازخوانی شود

بررسی «طرح تنقیح و تدوین قانون جامع سلامت» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دومین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

تبادل ذخائر علمی حوزوی میان قم و نجف بسیار مهم است / ایجاد دوقطبی ایران و عراق تلاش همیشگی دشمن است

کتاب «حقوق مالی» منتشر شد

توئیت دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت سالروز میلاد امام علی علیه‌السلام