کد خبر: ۲۰
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۸۵ - ۱۱:۱۰- 08 June 2006

آیت‌الله جنتی : امام خمینی (ره ) خورشیدی بود که هر روز درخشانتر می‌شود

دبیر شورای نگهبان در مراسم سالگرد ارتحال امام امت (ره) و بزرگداشت قیام ‪ ۱۵خرداد در" مسجد سید" اصفهان، گفت : امام خمینی ( ره )خورشیدی بود که هر روز درخشانتر می‌شود.

ایت الله" احمد جنتی" ‌در جمع‌هزاران تن ازدوستداران بنیانگذار جمهوری اسلامی افزود:امام (ره) به خدا وصل بود ، خدا ماندنی است وهر چه به او وصل است نیز ماندنی است.

وی افزود: در هفدهمین سالگرد ارتحال امام امت (ره) حدود دو میلیون نفر بر مرقد آن مرد خدایی گرد آمده‌اند و میلیونها نفر در ایران و سراسر جهان خاطره او را گرامی می‌دارند و این بیانگر ان است که او نوری الهی بود که همچنان می‌درخشد.

دبیر شورای نگهبان، از امام امت به عنوان مردی خودساخته در سایه تعالیم قرآن یاد کرد و گفت : امام امت (ره ) هنگامی که پا به عرصه سیاست گذاشت تمام مراحل خودسازی را طی کرده بود و به این دلیل در مواجه با مصیبت ها و شادی‌های بزرگ ، متعادل و استوار بود.

وی تصریح کرد : اگر چه امام سیاسمتدار، فیلسوف ، فقیه ،عارف و جهادگری شجاع بود اما بالاترین صفت حضرت امام (ره) بندگی و تسلیم در مقابل خداوند و ایمان به قرآن و عترت بود.

ایت الله جنتی گفت : توکل به خداوند باعث شده بود که امام ( ره) از هیچ قدرتی نهراسد و برای تهدیداتی که دیگران را به وحشت می‌انداخت، ارزشی قائل نبود.

وی با تاکید بر شناساندن ویژگیهای امام به مردم و بویژه نسل جوان گفت :
در شرایط حساسی قرار گرفته‌ایم و برای پشت سر گذاشتن این موقعیت حساس باید از امام (ره ) الهام بگیریم.

دبیر شورای نگهبان بااشاره به اینکه هزاران شبکه تبلیغاتی و رسانه‌ای افکار عمومی را در مورد ایران تخریب می‌کنند، گفت : تفرقه افکنی که شیوه دیرینه استکبار است بار دیگر به شکلهای مختلف در کشور ما دنبال می‌شود.

وی افزود : در قضیه اخیر آذربایجان اگر چه اهانتی که به آذربایجانی‌ها شده بود کار بسیار غلطی بود و با آن برخورد شد، اما دشمنان به فتنه‌گری پرداختند و باتحریک عده‌ای دست به آشوب و تخریب زندند.

آیت الله جنتی گفت: دشمنان باید بدانند که آذربایجان مرکز عشق به ولایت و امام حسین (ع) است و همواره سنگری مقتدر در مقابل توطئه‌های بیگانگان بوده است.

وی با اشاره به شرارتهای‌اشرار در شرق‌کشور، این اعمال را نیز تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه و برهم زدن ارامش و امنیت مردم ذکر و اضافه کرد: در این شرایط، مسوولان و دستگاههای تبلیغاتی باید با روشنگری و نشان دادن اسناد مداخله بیگانگان ، مردم و بخصوص نسل جوان را آگاه کنند، تا فریب نخورند.

دبیر شورای نگهبان ، وحدت مردم و مسوولان را تنها راه غلبه بر مشکلات ذکر کرد و گفت : هیچ ملتی از تفرقه سود نمی‌برد.

ایت الله جنتی گفت: مشکل اساسی آمریکا در برخورد با ملت ایران را کج فهمی و فقدان شناخت از روحیه ملت ایران و اعتقاد انها به مبانی معنوی دانست و گفت: انها بدون انکه شناختی از جامعه ما داشته باشند ، می‌خواهند همان‌نسخه‌هایی را که در دیگر نقاط دنیا پیچیده‌اند برای ایران بپیچند.

دبیر شورای نگهبان در مورد حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای گفت : آنها با هدف فریب دادن ما ، مدتی ما را سر این میز و آن میز مذاکره کشاندند اما این مرحله پشت سر گذاشته شده و ما حقمان را بر اساس پیمانهای بین‌المللی می‌خواهیم و از تهدید هم نمی‌هراسیم و با توکل به خدا و وحدت و یکدلی از حق خود دفاع می‌کنیم.

ایت الله جنتی با اشاره به عزم راسخ رئیس جمهوری برای مبارزه با فساد گفت:همه مسوولان و مردم باید از رئیس جمهوری برای ریشه کنی فساد و برقراری عدالت حمایت کنند.

وی افزود : بانکها در سالهای گذشته با تجمل گرایی و کارهایی که انجام داده‌اند، داد مردم را درآورده‌اند و حالا که دولت قصد ساماندهی به وضعیت بانکی کشورو منطقی کردن‌نرخ سود بانکی را دارد عده‌ای جنجال راه‌انداخته‌اند.

 به گزارش ایرنا، ایت الله جنتی تصریح کرد : برای حل مشکلات کشور همه باید از سیاست‌های رئیس جمهوری حمایت کنند و منافع مردم و نظام را بر منافع شخصی و یا تشکیلاتی خود ترجیح دهند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۹ آذر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

انتشار کتاب «شرایط کیفی داوطلبان انتخابات» از سوی پژوهشکده شورای نگهبان

کارگاه مهارت‌افزایی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان ویژه استان تهران برگزار شد

گزارش تصویری نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید بهشتی

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

برگزاری کارگاه تخصصی شبیه سازی شورای نگهبان در دانشگاه چمران

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان به‌مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

پربازدید ها

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

در نگاه رهبری آزادی مشروع حق مردم و تکلیف حکومت است