کد خبر: ۱۹۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۵- 08 May 2011
آیت‌ا... یزدی:

انحراف برخی مسئولان اجرایی را باید شناخت

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: انحراف در برخی مسؤولان اجرایی را باید شناخت و اجازه نداد این انحراف به رده‌های بالای حکومت نفوذ کند.
به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت‌ا... محمد یزدی در دیدار فرماندهان بسیج کاشان تأکید کرد: فرمایشات رهبری حجتی برای همگان است و همه باید گوش به فرمان رهبری باشیم.
وی تصریح کرد: باید به اندازه‌ای که می‌توانیم جلوی انحراف را پیش از آن که به رده‌های بالای حکومت برسد، بگیریم.
نائب‌رئیس خبرگان رهبری با تأکید بر این که نباید به صورت خودسرانه در این عرصه وارد عمل شد، بیان کرد: در برخورد با این انحراف، باید به گونه‌ای که رهبری و هدایت‌گران رده بالای حکومتی اجازه می‌دهند، وارد عمل شد و خودسرانه کاری نکرد.
دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه، فرمایشات رهبری را حجتی برای همه افراد دانسته و تصریح کرد: فرمایشات رهبری حجتی برای همگان است، ولو اگر از دیدگاه ما مسأله‌ای اشتباه باشد، ولی دستور رهبری مطاع است و ما در پیشگاه خداوند حجت داریم؛ بنابراین اگر در مسائل حکومتی و مسائل حکومتی و مسائل مربوط به جامعه از رهبری اطاعت نکنیم، هیچ حجتی در پیشگاه الهی نداریم.
بر اساس گزارش مرکز خبر حوزه، نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: من و شما باید تنها گوش به فرمان رهبری باشیم و بر اساس هدایت‌های ایشان حرکت کنیم؛ چون معظم‌له مصالح کشور و شرایط کلی دنیا و اوضاع و احوال منطقه را می‌بینند و اگر کاری بخواهد انجام شود، باید براساس مصلحت کلی جامعه اسلامی باشد.
عضو فقهای شورای‌نگهبان با بیان اینکه تا زمانی که اسلام هست، دشمنان نیز وجود دارند، اظهار داشت: از زمان ظهور اسلام، دشمنان به اشکال گوناگونی وارد عمل شده‌اند؛ امروز هم دشمن وجود دارد و با توجه به شکست‌هایی که متحمل شده است، سعی دارد از درون به نظام اسلامی ضربه وارد کند.
وی ادامه داد: امروز دشمن تلاش دارد خود را به افرادی که تا حدودی وجهه مذهبی دارند و دارای ضعف‌های درونی هستند، نزدیک کند و آهسته آهسته، بدون این که حتی خود فرد هم متوجه شود، به عنوان ابزار دشمن برای نابودی نظام اسلامی به کار گرفته شود.
نائب‌رئیس خبرگان‌رهبری با تأکید بر این که برخی از مسؤولان بیش از اندازه برای اطرافیان خود هزینه می‌کنند، گفت: این هزینه کردن به صورتی است که انسان شاهد هزینه کردن خود فرد نیز در این راستا می‌باشد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ آذر ۱۴۰۴

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

پژوهش، پیشران اصلی علوم و شرط تربیت عالمان صاحب‌نظر است

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

دکتر پروین: قانون اساسی زمینه‌ساز مشارکت است، نه محدودیت/ ایران؛ پیشگام تدوین قانون اساسی مکتوب در غرب آسیا

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم