کد خبر: ۱۸۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۸۵ - ۰۹:۰۲- 30 October 2006
رییس جمهور :

با متخلفان انتخاباتی درهر مقام ، موقعیت و مسوولیت برخورد شود

رییس جمهور گفت : انتخابات آتی باید به بهترین نحو و در کمال سلامت، دقت و رعایت همه موازین قانونی برگزار شود.

 دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهور با بیان اینکه نظام اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بهترین ساز و کارها را برای حضور مستمر و مستقیم مردم در اداره کشور فراهم کرده است، تاکید کرد : انتخابات نمایش عظمت ملت ایران و نقطه اوج فعالیت های سیاسی برای تجلی حضور و نظارت مردم در اداره و ساماندهی همه مسایل کشور است و همه باید تلاش کنند انتخابات آتی مجلس خبرگان رهبری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و میاندوره ای مجلس شورای اسلامی به بهترین نحو و در کمال سلامت، دقت و رعایت همه موازین قانونی برگزار شود .
رییس جمهور در چهارمین جلسه مشترک هیات وزیران و استانداران ، صحت و سلامت انتخابات را مستلزم اجرای دقیق قانون برای همه افراد، فارغ از نفوذ و عناوین آنها دانست و گفت : وزارت کشور به عنوان مجری و برگزار کننده انتخابات و دستگاه نظارت باید با اجرا و نظارت دقیق از آرای مردم صیانت و بامتخلفان در هر مقام، موقعیت و مسوولیتی برخورد کنند .
دکتر احمدی نژاد برگزاری انتخابات را جزو مهمترین وظایف وزارت کشور و فرمانداران دانست و گفت: مسوولان اجرایی انتخابات باید باهوشیاری ضمن جلوگیری از تخلفات احتمالی عده ای قلیل ، از هیاهو و ادعاهای بی اساس آنان که می خواهند تخلفات تبلیغاتی و اجرایی خود را پنهان کنند ، نترسند و زمینه برگزاری انتخاباتی آزاد و قانونمند را فراهم کنند .
رییس جمهور با تاکید بر اینکه دولت نهم هیچگونه وابستگی به احزاب، گروه ها و جریان های سیاسی ندارد ، خاطر نشان کرد : برای دولت همه مردم ایران یکسان هستند و هیچ کس بر دیگری رجحان و برتری ندارد و همه نامزدها باید در برابر قانون مطیع بوده و هیچ گروه یا فردی نباید از امکانات دولتی وعمومی به نفع نامزد خاص و مورد نظر خود استفاده کند و استانداران موظفند قاطعانه با سوء استفاده کنندگان برخورد کنند¬.
دکتر احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود ملت ایران را جزو هوشمندترین، شجاعترین و فهیم ترین ملت ها برشمرد و گفت : مردم ایران در طول سال های پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی همواره علاوه بر حضور پرشور و گسترده در انتخابات، بهترین انتخاب و تصمیم را صورت داده اند و در انتخابات آتی نیز بار دیگر عظمت و صلابت ملت ایران را به رخ جهانیان خواهند کشید و در جهت کسب قله های افتخار گام دیگری برمی¬دارند .
به گزارش ایسنا،‌ رییس جمهور همچنین با تاکید بر اینکه فضای دوستی و برادری باید در انتخابات آتی حفظ شود گفت : احزاب ، گروه ها و افراد باید فقط برای نامزدهای مورد نظر خود تبلیغ و از هرگونه تخریب و تبلیغات علیه سایر نامزدها خودداری کرده و استانداران نیز باید برای تعدیل فضا تلاش کنند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

کسانی که سپاه را گروه تروریستی می‌نامند، خودشان تروریست هستند

مهدویت، جان‌مایه، تئوری و هدایتگر انقلاب اسلامی است

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به زبان عربی و انگلیسی منتشر شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد