کد خبر: ۱۶۶۲
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۹- 26 December 2010
آیت‌الله جنتی:

روح ولایت‌مداری حاکم بر استان بوشهر می‌تواند الگوی تمام کشور باشد

دبیر شورای نگهبان گفت: با هماهنگی، وحدت و روح ولایت‌مداری حاکم بر استان بوشهر این استان می‌تواند الگویی برای تمام کشور باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله احمد جنتی شنبه شب در نشست با استاندار و امام جمعه بوشهر با اشاره به خدمات انجام شده در عسلویه اظهار داشت: خدمات بزرگ و چشمگیری در این منطقه انجام شده که تامین‌کننده و تضمین‌کننده آینده نظام است.
وی افزود: نیروهای جوان، دانشمند و متعهدی در استان بوشهر و در عسلویه هستند که فعالیت آنان آینده درخشانی را برای مملکت رقم زده است.
‌جنتی با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی بزرگ‌ترین مشکل نظام است، تصریح کرد: با وجود اهمیت این مسئله و تاثیرگذاری آن در روند توسعه کشور، به آن توجه چندانی نمی‌شود و همه مشکلات ما نیز از اینجا ناشی می‌شود.
دبیر شورای نگهبان عنوان داشت: تجربه نشان داده است وجود نیروی انسانی صالح در هر منطقه موجب توسعه و آبادانی آن منطقه شده است و هر چه داریم از برکت این نیروها است.
وی اضافه کرد: همین نیروها بودند که در هشت سال دفاع مقدس مخلصانه و صادقانه در برابر دشمن سینه سپر کردند و برای دفاع از انقلاب و نظام خون دادند و عزت آفریدند.
جنتی ادامه داد: اگر بخواهیم خدمات مطلوب به نظام و اسلام ارائه کنیم باید نیروی انسانی پرورش دهیم و اگر آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها که مرکز تربیتی و انسان‌سازی هستند به وظایف خود توجه کنند، این بالاترین خدمت خواهد بود.
وی بیان داشت: نیرویی به درد مردم می‌خورد که خود را وقف مردم کند و وقتی توسعه‌ها به نفع مردم تمام می‌شود که به دست افراد خداجو و خداباور انجام شود در غیر این صورت نیروهای انسانی به راحتی قابل خرید، معامله و مبادله منافعشان هستند.
دبیر شورای نگهبان با تقدیر از خدمات قرارگاه خاتم‌الانبیا در استان بوشهر گفت: خدمات صادقانه این خدمتگزاران صدیق که روح دینی در آنان زنده است، قابل ستایش و قدردانی است.
جنتی با بیان اینکه عسلویه در دنیا نمونه است، خاطرنشان کرد: سرعت عمل در اجرای پروژه‌ها و پیشرفت‌های انجام شده در این منطقه تحقق عملی و عینی شعار مرگ بر آمریکا است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

حوزه و روحانیت بدون مردم معنا ندارند/ پیام و سخنرانی ۵ مرجع تقلید در همایش

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان